Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
 e sad znam... jel ono rodbina na televiziji? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
joj kak je dobar wallpaper! ima 1280x1024 velicina?! |
|
|
|
|
 |
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol:  Muško
|
joj kak je dobar wallpaper! ima 1280x1024 velicina?!
|
za tebe nema  |
|
 |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
what?! diskirminacija?! sram te bilo!
 |
|
|
|
|
 |
fatcat
|
bez diskriminacije za svakoga, cak i za one sto traze nemoguce (smajlice sa plavom kosom) -> 1280x1024 |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
[quote="fatcat"]
[quote="8"]
Kapitalizam je najpošteniji od svih uređenja. Zna se kakvi su ljudi, takav im je i kapitalizam.
[/quote]
pravi kapitalizam je u americi, gdje je vecina (85%) siromasna i radi za mimimalnu platu... u tom istom mjestu (hollywood) panduri pocnu smjenu u cetiri sata ujutro zato da potjeraju prosjake prije nego turisti dodu... pa, mozda bi bilo bolje da se obrinu o svojima prvo a onda o tudima
[/quote]
stvarno ne razumijem zasto tako percipiras kapitalizam. cekaj, ti si u australiji? to je ono gdje je feudalizam?
ima razlicitih kapitalizama. njihov izgled odraz je duha, obrazovanja, naslijeda... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
fatcat
|
percipiram kapitalizam? napisao sam ono sto sam svojim ocima gledao, vecinom smo putovali autobusom i subway tako smo imali priliku upoznati svakakvih ljudi i cuti svakakvih misljenja... nema ovdje za to ni mjesta, ni bas toliko vremena... australija prema americi nije kapitalisticka zemlja, ljudi ovdje zive u americi samo postoju
da, odraz glasne manjine (koja vecinom radi za svoju korist) ne sutljive vecine... |
|
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
ne volim naklapanja.
svicarci imaju pe'sto godina demokracije, kapitalizma, satova i cokoladica. kod nas je proces svolucije preskocen, valjda cemo to znati iskorisiti u pozitivnom smislu, asimilirati dobre obicaje i nacela... a apriori se ograditi od losih.
na tarabama, sankovima, a i na forumima nema bas previse pameti.
smisao uma nije misao, nego cin. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
fatcat
|
yes... i na tu notu cemo ostavit diskusiju... |
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol:  Žensko
|
[/quote]
Lik nije imao srece sa sefovima... ili je i ranije grijesio pa je doticni CC samo kap glede preljevanja case? A razgovori s korisnicima... procitaj malo svoj ugovor o radu; vjerujem da ces naci i tu stavku unutra.
Inace, samo cekam da mi se javi neka Nevia kad budem isao daviti ljubicanstvenu ekipu
[/quote]
Khm khm!!!! Ugovor o čemu?! Hehe! Pa čovječe!Svaki mjesec potpišem ugovor od stuca, a ono što piše iza ni ne stignem pročitati. Stave mi papir pod nos, kaže potpisuj i istog trena ga odnesu! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
 |
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol:  Muško
|
Lik nije imao srece sa sefovima... ili je i ranije grijesio pa je doticni CC samo kap glede preljevanja case? A razgovori s korisnicima... procitaj malo svoj ugovor o radu; vjerujem da ces naci i tu stavku unutra.
Inace, samo cekam da mi se javi neka Nevia kad budem isao daviti ljubicanstvenu ekipu
[/quote]
Khm khm!!!! Ugovor o čemu?! Hehe! Pa čovječe!Svaki mjesec potpišem ugovor od stuca, a ono što piše iza ni ne stignem pročitati. Stave mi papir pod nos, kaže potpisuj i istog trena ga odnesu!
[/quote]
hmm..izgledaš mi tako nezadovoljna s tim poslom  ..,pa svi te jadnu iskorištavaju,  radiš sa glupim Šteficama,šef ti je živo zlo,a k tome ni kuću ne gradi.  ...mislim da je vrijeme da daš otkaz  |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
 |
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol:  Žensko
|
A neneneeeee samo ne otkaz! Nisam ja tako nezadovoljna!  Samo sam htjela usporediti naša prava (pod naša smatram studente-radnike) i prava stalnih zaposlenika! Ma nije tako strašno! Zapravo kada se čovjeku ne da raditi nađe i dlaku u jajetu pa prigovara za sve živo!A čovjek koji je svjestan da mu treba posao, pa makar kakav bio dok ne nađe bolji trpit će! Uostalom živimo u takvom okruženju da baš i nismo u poziciji da biramo......sve u svemu ja na kraju imam gospodski posao da tako kažemo |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
 |
 |
|