Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vrdoljak odgovara na '18 pitanja'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.11.2008. 9:18 
Naslov:  Re: Vrdoljak odgovara na '18 pitanja'
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vrdoljak nije bolji od ostalih - on samo ima više sreće na ovom forumu... Nekako se njegovi više javljaju, pa su čak i patetičniji od mene (bila sam optužena za patetiku na ovom forumu). Već vidim grupu mladih nabrijanih tehno-revolucionara koji bi došli na vlast u ovom gradu i rušili sve što su ostali prije njih napravili, bilo dobro ili loše...Ma, nekako mi poznato. Kao da smo to već gledali negdje... To govori dosta o dostignutom stupnju demokratičnosti u našem društvu.
Što se Vrdoljaka tiče - on samo odrađuje svoj političarski posao. Igrom slučaja sa svojim 1 mandatom postao je najbolja udavača i dobio više prostora i pažnje nego što su mu građani ovog grada dali na izborima. Ovo je njegovih 5 minuta slave koje on mora iskoristiti što bolje do idućih izbora. Dizati što veću prašinu, pa ma koliko koštali njegovi projekti. I na kraju osnovati još jednu novu gradsku tvrtku u koju bi naselio svoje ljude. Dakle - u čemu se ovo razlikuje od svega što puno vas zamjera svim ostalim političkim opcijama u ovom gradu? Dakle, ja ne zamjeram toliko njemu - jer on samo odrađuje posao koji je odabrao. Ja samo zamjeram na ovakvoj političkoj naivnosti i prepaid-gratis-povjerenju koje neki ljudi daju nekim ljudima vjerujući im na riječ i lijepe okice...
Jedino što se meni ne sviđa i zaista je neukusno je ona baba koja se javila na TV telefonom i prepričavala kako joj je dijete od 5 godina ukralo nešto... Odvratno! Gdje je sad takvo što izvukla? Zaista neukusno... Metoda političke borbe u maniru jedne poznate slavonske regionalne stranke.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.11.2008. 9:45 
Naslov:  

Čuj Sharon. Za 6 mjeseci imamo lokalne izbore.
Kandidati za gradonačelnika:

Branimir Glavaš
Ano Đapić
netko iz HDZ-a
Biljana Borzan
Ivan Vrdoljak

I to je to. Baš me zanima za koga će ljudi glasati. Ja znam za koga ću ja Rolling Eyes

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 21.11.2008. 9:51 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la: ›

Branimir Glavaš
Ano Đapić
netko iz HDZ-a
Biljana Borzan
Ivan Vrdoljak

I to je to. Baš me zanima za koga će ljudi glasati. Ja znam za koga ću ja Rolling Eyes

a ova borzanica... ja se ne sjećam otkad je postala dogradonačelnica da je sama inicirala ikakav projekt ili nedajbože zauzela stav za ili protiv nečega! a nije da nije bilo prilika. ili da ih još nema.

sikki

Ukupno postova: 210
Post Postano: 21.11.2008. 10:00 
Naslov:  

"Čuj Sharon. Za 6 mjeseci imamo lokalne izbore.

Branimir Glavaš
Ano Đapić
netko iz HDZ-a
Biljana Borzan
Ivan Vrdoljak

I to je to. Baš me zanima za koga će ljudi glasati. Ja znam za koga ću ja"

BRaaaaniiimiir Glaaaavaaaaš Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mija
Ukupno postova: 122
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.11.2008. 10:03 
Naslov:  

SHARON- reci tko je po tebi osoba idealna za gradonačelnika, Vrdoljak je mogao biti puno uspješniji da je recimo promjenio 3-4 stranke u svom političkom djelovanju, i to kako je koja na vlasti- što bi tek onda ljudi pričali o njemu. Emisija na Osječkoj televiziji je bila više nego degutantna- a što i očekivati kad je glavni urednik Mate- protjerani HDZ-ovac, pa pobjegulja od HDSSB-a, i trenutno HSP-ovac. Angažirana je cijela ekipa koja je slala sms-ove. Kladim se da toliko SMS poruka nisu dobili od kada su počeli s emitiranjem...........

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 21.11.2008. 10:11 
Naslov:  

Sharon je napisao/la: ›
Vrdoljak nije bolji od ostalih - on samo ima više sreće na ovom forumu... Nekako se njegovi više javljaju

Već vidim grupu mladih nabrijanih tehno-revolucionara koji bi došli na vlast u ovom gradu i rušili sve što su ostali prije njih napravili, bilo dobro ili loše

ma koliko koštali njegovi projekti. I na kraju osnovati još jednu novu gradsku tvrtku u koju bi naselio svoje ljude. Dakle - u čemu se ovo razlikuje od svega što puno vas zamjera svim ostalim političkim opcijama u ovom gradu?

Jedino što se meni ne sviđa i zaista je neukusno je ona baba koja se javila na TV telefonom i prepričavala kako joj je dijete od 5 godina ukralo nešto... Odvratno! Gdje je sad takvo što izvukla? Zaista neukusno... Metoda političke borbe u maniru jedne poznate slavonske regionalne stranke.

Da, ako se "njegovi" više javljaju od drugih to može značiti il da je ovaj forum zapravo paravan za Hns-ovu mladež (a vjerujem da će me demantirati drugi forumaši) ili da su članovi ostalih stranaka informatički nepismeni. Ili možda da to nisu njegovi, nego su ljudi prepoznali šansu za promjenu?

Nabrijani tehno-revolucionari? Što je to? I što bi oni to rušili, a da se dobro napravilo u našem gradu? Daj barem jednu dobru stvar, koju su dosad vladajuće garniture napravile (ako uopće postoji), a da ju netko rušio?

Osnovati svoju tvrtku? Opet dolazimo do političke nepismenosti. Tvrtka na koju aludiraš već je osnovana, ali ne vidim način na koji tvrtka u vlasništvu grada Osijeka može biti pod isključivom kontrolom tek jednog od dva dogradonačelnika, te jednog od previše članova poglavarstva? Što rade drugi?

Gdje je sad ta baba tako nešto izvukla? Dobro pitanje, s obzirom da je baba u Njemačkoj, stara 90 godina i preziva se Prnjat (emisiju nisam gleado, samo prenosim što sam čuo). Zaista, odakle toj babi takve stvari? Pa, prvo što mi na pamet pada su Taslidžić, Prnjat i Đapić - jedine tri osobe u gradu kojima je u interesu zadržati parking u Elektromodulu.

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 21.11.2008. 10:20 
Naslov:  

Branimir Glavaš
Ano Đapić
netko iz HDZ-a
Biljana Borzan
Ivan Vrdoljak

Netko iz Hdz-a bi čak mogao biti Vladimir Šeks. Ako je to istina, a priča se, bit će to legendarni izbori. Samo da se i Kramarić opet kandidira, i svi su na broju.

Jasno je, od ponuđenih kandidata zapravo nema velikog izbora. Samo je jedna dilema, podržati kalvariju grada, ostaviti na životu ovu gomilu potrošenih lopova, zločinaca, ljudi koji niti ne žive u Osijeku, ili pokušati s nekakvom promjenom - u toj promjeni nema nikakvih garancija, međutim, garancije imamo ako ostanu Glavaš, Đapić i slični - a ta je garancija da se ništa neće promijeniti. Pa ako je nekom trenutačno izvrsno, taj ne treba promjenu.

Osječanin
Post Postano: 21.11.2008. 10:25 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la (Pogledaj post): ›

Branimir Glavaš
Ano Đapić
netko iz HDZ-a
Biljana Borzan
Ivan Vrdoljak

a ova borzanica... ja se ne sjećam otkad je postala dogradonačelnica da je sama inicirala ikakav projekt ili nedajbože zauzela stav za ili protiv nečega! a nije da nije bilo prilika. ili da ih još nema.

Prvo mora pitati Prnjata! Laughing

Osječanin
Post Postano: 21.11.2008. 10:28 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: ›

Branimir Glavaš
Ano Đapić
netko iz HDZ-a
Biljana Borzan
Ivan Vrdoljak

Netko iz Hdz-a bi čak mogao biti Vladimir Šeks. Ako je to istina, a priča se, bit će to legendarni izbori. Samo da se i Kramarić opet kandidira, i svi su na broju.

Jasno je, od ponuđenih kandidata zapravo nema velikog izbora. Samo je jedna dilema, podržati kalvariju grada, ostaviti na životu ovu gomilu potrošenih lopova, zločinaca, ljudi koji niti ne žive u Osijeku, ili pokušati s nekakvom promjenom - u toj promjeni nema nikakvih garancija, međutim, garancije imamo ako ostanu Glavaš, Đapić i slični - a ta je garancija da se ništa neće promijeniti. Pa ako je nekom trenutačno izvrsno, taj ne treba promjenu.

Šuška se da bi HDZov kandidat za gradonačelnika mogao biti počasni građanin grada Osijeka, Davor Šuker! Fight

Callistemon
Ukupno postova: 572
Post Postano: 21.11.2008. 10:30 

Ja imam pitanje (a ne komentar): tko jos cini HNS ekipu o Osijeku? Ima li tu netko sposoban ili u nedostatku vlastitog (stranackog) kadra napokon angaziraju sposobne i strucne ljude?!

Osječanin
Post Postano: 21.11.2008. 10:31 

Callistemon je napisao/la (Pogledaj post): › Ja imam pitanje (a ne komentar): tko jos cini HNS ekipu o Osijeku? Ima li tu netko sposoban ili u nedostatku vlastitog (stranackog) kadra napokon angaziraju sposobne i strucne ljude?!

Ivek, pročitao si pitanje. Hoćemo odgovor! Razz

mija
Ukupno postova: 122
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.11.2008. 10:50 
Naslov:  

Primjer je direktor OPG koji je nestranačka osoba. Sigurno bi imao neku budalu kao što ih ima u svakoj stanci da je htio baš toliko kontrolirati posao, Imate primjer Markovića, čovjek je toliko glup da radi sve što mu se kaže i nesvjestan da može završiti u zatvoru. I zamislite čovjek je magistrirao u Parizu, za razliku od velebnih nam magistara Đapića, Prnjata, i Marković je skoro magistrirao na našem velebnom fakultetu........

Nave

Ukupno postova: 140
Post Postano: 21.11.2008. 10:52 
Naslov:  

Callistemon je napisao/la (Pogledaj post): › Ja imam pitanje (a ne komentar): tko jos cini HNS ekipu o Osijeku? Ima li tu netko sposoban ili u nedostatku vlastitog (stranackog) kadra napokon angaziraju sposobne i strucne ljude?!

Ivek, pročitao si pitanje. Hoćemo odgovor! Razz

Potpisujem!

faktor-x
Ukupno postova: 447
Post Postano: 21.11.2008. 11:15 
Naslov:  

Callistemon je napisao/la: ›
Ja imam pitanje (a ne komentar): tko jos cini HNS ekipu o Osijeku? Ima li tu netko sposoban ili u nedostatku vlastitog (stranackog) kadra napokon angaziraju sposobne i strucne ljude?!

"legendarni" drug 8 sa ovog foruma je koliko znam jedan od članova mladeži HNS-a.Nekoliko puta viđen na TV-u i po novinama. Živio!

Osječanin
Post Postano: 21.11.2008. 11:24 
Naslov:  

faktor-x je napisao/la (Pogledaj post): ›
Callistemon je napisao/la: ›

"legendarni" drug 8 sa ovog foruma je koliko znam jedan od članova mladeži HNS-a.Nekoliko puta viđen na TV-u i po novinama. Živio!

Pa dobro, jel to sad nešto bitno što je osmica član mladeži HNS-a? Shocked

Skoči u forum: