Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vrdoljak više ne dolazi na sjednice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bela@ufo
Ukupno postova: 63
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.12.2008. 10:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

manimo se kumstva jer nitko nikome nije kum...kumstva prolaze jedino u desno orjentiranim strankama...
a volja birača sigurno nije da milijuni ostaju u privatnim rukama...volja birača nije da se krade iz baš svake gradske firme i stvaraju isto tako milijunski gubitci...
a da su moji sugrađani idioti,jesu...ali nema problema što ja tako mislim o njima jer oni isto tako misle i o meni...
ovo je klasična priča Davida i Golijata a svi znamo kako priča završava...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 03.12.2008. 10:46 
Naslov:  

bela@ufo je napisao/la (Pogledaj post): › .volja birača nije da se krade iz baš svake gradske firme i stvaraju isto tako milijunski gubitci...

Jesi siguran? Pročitaj malo postove nekih forumaša. Njima očito to i nije neki problem . Veći problem je koliku plaću ima Šerić.(koliko ono, 23 100kn? Laughing )

Alchemist

Ukupno postova: 207
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2008. 13:04 
Naslov:  

Ma čoeče treba ostati unutra što duže da spirječi što više pljački, marisnjaa i prikrivanja gubitaka na proračunu i to bez obzira na komentare jer to duguje samome sebi a u konačnici i nama svima jer je položio puostalom prisegu koja ga na to obvezuje mada ostali se ne drže i sami spomen takvo nečega u politiuci izaziva smijeh jer to djeluje kao oksimoron- ppolitika i principi, morali dosljednost.
Zato treba takve maknuti koji su nam takvu viđenje i nametnuli a to su tipoavi poput Đapića, Glavaša, Šeksa, i sl. što ne zaniči da su ostali iskuljučeni nego ovi samo prednjače.

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 03.12.2008. 13:23 
Naslov:  

Sharon je napisao/la (Pogledaj post): ›
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
Dok god kreteni u ovom gradu ne shvate da teza: "Osijek se počeo graditi otkad je HSP došao na vlast ne" ne pije vodu, imat će debeli dosta glasova.

HSP je leglo kriminala, afera do afere. To su građani ove države prepoznali, tako da je taj jedan mandat u Saboru "zaradio" glasovima odavde (naravno da je Osijek iznimka, kao uvijek, pa su odavde debili poslali još većega u sabor).

Znači: u ovom gradu 33% biračkog tijela su kreteni (to si ti rekao!). Lijepo mišljenje o svojim sugrađanima.

Gdje si ti matematiku učila Very Happy Biračko tijelo se sastoji od 102 744 birača, zaHSP je glasalo 14 792 ljudi...E sad ako su tebe u stranci uvjerili da je to 33%...

bela@ufo
Ukupno postova: 63
Post Postano: 03.12.2008. 14:16 
Naslov:  

to je đapić s prepisanim magisterijem izračunao...

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 03.12.2008. 14:22 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
Dok god kreteni u ovom gradu ne shvate da teza: "Osijek se počeo graditi otkad je HSP došao na vlast ne" ne pije vodu, imat će debeli dosta glasova.

HSP je leglo kriminala, afera do afere. To su građani ove države prepoznali, tako da je taj jedan mandat u Saboru "zaradio" glasovima odavde (naravno da je Osijek iznimka, kao uvijek, pa su odavde debili poslali još većega u sabor).

Znači: u ovom gradu 33% biračkog tijela su kreteni (to si ti rekao!). Lijepo mišljenje o svojim sugrađanima.

Prva stvar, ne znaš matematiku, jer HSP nikad nije, i neće dobiti 33% glasova.

Druga, da - za mene to nisu sugrađani. Zna se kakav je profil prosječnog HSP-ovca, ne želim nikoga vrijeđati, pa neću dalje ništa pisati.

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 03.12.2008. 14:44 
Naslov:  

Sharon je napisao/la: ›
svojim političkim ucjenama zanemari izbornu volju tog postotka ljudi koji su izašli na izbore i postane to što već je.Na tom mjestu jedino što je učinio - doveo kuma iz daleka da potpiše menadžerski ugovor s tvrtkom koja nema što raditi,ali mora imati dobro plaćenog direktora...

Mene čudi kako ljudi poput gore citirane, i kad su suočeni sa činjenicama, i dalje guraju glavu u pijesak.

Niti je direktor kum Vrdoljaku, niti je zaposlen u firmi koja nema što raditi, niti ima ogromnu plaću. Ili je cijenjena forumašica sklona laganju, ili je neinformirana, što je još gore, jer bi se u tom slučaju trebala kloniti javnih piskaranja. Dakle, bio bi red da ti spomenuti birači Hsp-a barem pročitaju novine (i to Slavonski dom, njihovo neslužbeno glasilo).

A volja birača? Koja je to bila volja birača? Koliko je meni pozato, volja birača je bila da se raskine ugovor s Elektromodulom, jer su Đapić i Matković takav koalicijski ugovor potpisali. Sve ostalo su priče - uključujući i mogući iznos koji im je Taslidžić isplatio da se predomisle.

Na kraju, ne treba tvrditi da su birači Hsp-a kreteni, ja ću ponoviti svoju tezu - politički su nepismeni. Ne razumije svatko politiku, i to ga ne čini nužno i kretenom (ja ne ulazim u to koliko je njih pismeno u doslovnom značenju, niti koliko su obrazovani).

Međutim, nepobitna je činjenica, i to identična u svim državama zapadne civilizacije, da krajnju desnicu podržavaju jadni i siromašni pojednici lošeg obrazovanja, a da su ujedno i pripadnici dominantne etničke skupine - najčešće sa margine društva i obiteljskim traumama u prošlosti). To smo najbolje vidjeli kad je Hsp organizirao desant na Osijek, prilikom otvaranja ogavnog spomenika na trgu. Na taj je dan Osijek osramoćen, i samo iz tog razloga Hsp više ne može dobiti potporu nezavisnog građanskog dijela biračkog tijela. Događaj bolje opisan od strane Kramarića "dovoženje mutanata na trg".

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.12.2008. 14:57 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: ›
svojim političkim ucjenama zanemari izbornu volju tog postotka ljudi koji su izašli na izbore i postane to što već je.Na tom mjestu jedino što je učinio - doveo kuma iz daleka da potpiše menadžerski ugovor s tvrtkom koja nema što raditi,ali mora imati dobro plaćenog direktora...

Mene čudi kako ljudi poput gore citirane, i kad su suočeni sa činjenicama, i dalje guraju glavu u pijesak.

Niti je direktor kum Vrdoljaku, niti je zaposlen u firmi koja nema što raditi, niti ima ogromnu plaću. Ili je cijenjena forumašica sklona laganju, ili je neinformirana, što je još gore, jer bi se u tom slučaju trebala kloniti javnih piskaranja. Dakle, bio bi red da ti spomenuti birači Hsp-a barem pročitaju novine (i to Slavonski dom, njihovo neslužbeno glasilo).

A volja birača? Koja je to bila volja birača? Koliko je meni pozato, volja birača je bila da se raskine ugovor s Elektromodulom, jer su Đapić i Matković takav koalicijski ugovor potpisali. Sve ostalo su priče - uključujući i mogući iznos koji im je Taslidžić isplatio da se predomisle.

Na kraju, ne treba tvrditi da su birači Hsp-a kreteni, ja ću ponoviti svoju tezu - politički su nepismeni. Ne razumije svatko politiku, i to ga ne čini nužno i kretenom (ja ne ulazim u to koliko je njih pismeno u doslovnom značenju, niti koliko su obrazovani).

Međutim, nepobitna je činjenica, i to identična u svim državama zapadne civilizacije, da krajnju desnicu podržavaju jadni i siromašni pojednici lošeg obrazovanja, a da su ujedno i pripadnici dominantne etničke skupine - najčešće sa margine društva i obiteljskim traumama u prošlosti). To smo najbolje vidjeli kad je Hsp organizirao desant na Osijek, prilikom otvaranja ogavnog spomenika na trgu. Na taj je dan Osijek osramoćen, i samo iz tog razloga Hsp više ne može dobiti potporu nezavisnog građanskog dijela biračkog tijela. Događaj bolje opisan od strane Kramarića "dovoženje mutanata na trg".

Dakle: ja, jadna siromašna neuka pripadnica dominantne etničke skupine s traumama iz djetinjstva i rane mladosti (uz još dosta takvih u ovom gradu) poručujem tebi, bogatom obrazovanom pripadniku manjinske etničke skupine i stasalom sretniku bez obiteljskih trauma
da si totalni diletant - ako imaš ambicija baviti se sociološkim istraživanjima i ujedno bih te zamolila da se zaista više ne blamiraš braneći lopove po forumu inače ćeš zaista izgubiti željeni imidž gore navedenog profila teoretičara društva. Braneći neobranjivo gubiš svaki kredibilitet i - kvragu, zaista si smiješan! I zašto uvijek mene prozivaš?! Cijeniš moje mišljenje?!

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 03.12.2008. 15:00 
Naslov:  

@Sharon

Nisi objasnila odakle 33% glasova HSP-u a 5,1 HNS-u?
Ili nemaš pojma što pišeš ili svjesno lažeš Embarassed

W.M. Felt
Post Postano: 03.12.2008. 15:08 
Naslov:  

Dakle: ja, jadna siromašna neuka pripadnica dominantne etničke skupine s traumama iz djetinjstva i rane mladosti (uz još dosta takvih u ovom gradu) poručujem tebi, bogatom obrazovanom pripadniku manjinske etničke skupine i stasalom sretniku bez obiteljskih trauma
da si totalni diletant - ako imaš ambicija baviti se sociološkim istraživanjima i ujedno bih te zamolila da se zaista više ne blamiraš braneći lopove po forumu inače ćeš zaista izgubiti željeni imidž gore navedenog profila teoretičara društva. Braneći neobranjivo gubiš svaki kredibilitet i - kvragu, zaista si smiješan! I zašto uvijek mene prozivaš?! Cijeniš moje mišljenje?!

Nisi ni objasnila zašto lažeš o direktoru Ogp-a. Nisi objasnila ni zašto smatraš korektnim Đapićevo i Borzanicino izigravanje koalicijskog sporazuma. Nisi objasnila ni što je to točno Hsp napravio u gradu, a da se ne radi o sumnjivo provedenom građevinskom poslu milijunskog iznosa. Nisi objasnila ni zašto Hsp mijenja pravilnike da bi zaposlio svoje ljude (primjer Harangozo i Lamza), te da li je razlog tomu činjenica da u toj stranci nedostaje školovanog kadra.

Da krajnju desnicu podržavaju ljudi koje sam opisao ne treba pojašnjavati. Naravno da ima iznimaka, pa netko te pamflete treba i sastaviti. No uzmi malo literaturu pa prouči političke sustave Norveške, Danske, Švedske, Finske, Švicarske i sličnih, te provjeri kako tamo prolazi krajnja desnica. Reklo bi se, obrnuto proporcionalno razini obrazovanja stanovništva.

Sharon

Post Postano: 03.12.2008. 15:10 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la: ›
@Sharon

Zašto bih ja objašnjavala uvaženoj manjinskoj elitnoj skupini matematiku kad oni to svakako znaju bolje od mene?!Vidi se po tome kad tvrde da je 14 000 kuna (neto) mala plaćica. Imaju,vjerojatno, svoje izvore o prosječnoj zaradi u ovom gradu. Budući da su to sami dobrostojeći sretnici - oni imaju malo više kriterije kad su statistike u pitanju...

W.M. Felt
Post Postano: 03.12.2008. 15:12 
Naslov:  

Na kraju, ja bih najviše volio da mi jedan kvalitetan birač Hsp-a objasni tko je zapravo gradonačelnik Osijeka, tko je bio i tko će biti. Tko donosi odluke? Koga Hsp-ovci zapravo podržavaju, Debelog i Matkovića? Kako je moguće da u demokratskoj stranci predsjednik gradskog vijeća nameće stavove gradonačelniku, a prečesto zastua i suprotna mišljenja? Ili još bolje, kako je moguće uspoređivati Vrdoljaka i Đapića, pa Đapić je nedavno tvrdio da je sa kioscima obavljen izvrstan zakonit posao, a danas zbog tog posla u zatvoru sjede Hsp-ovci? Još gore, saznajemo da se tim poslom okoristio brat osuđenog kriminalca, reketara i otimača ljudi Drage Babića - pa zar je to izvrstan i zakonit posao?

W.M. Felt
Post Postano: 03.12.2008. 15:15 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la: ›
@Sharon

Zašto bih ja objašnjavala uvaženoj manjinskoj elitnoj skupini matematiku kad oni to svakako znaju bolje od mene?!Vidi se po tome kad tvrde da je 14 000 kuna (neto) mala plaćica. Imaju,vjerojatno, svoje izvore o prosječnoj zaradi u ovom gradu. Budući da su to sami dobrostojeći sretnici - oni imaju malo više kriterije kad su statistike u pitanju...

Plaćica je znatno manja od onih koje primaju Doležal, Marković, Harangozo i slični, tvorci višemilijunskih dugova u javnim poduzećima, a kamoli nekakvi savjetnici u Gradu, kojima još neznamo ime, a vjerojatno se radi o Trdinu, Lončaru i drugima (sam ću se demantirati ako Hsp objavi i njihove ugovore, kao što je objavio ugovor Ogp-a, no bojim se da se to neće dogoditi - čista demokracija).

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 03.12.2008. 15:16 
Naslov:  

Izjavom "manjinskoj elitnoj skupini" upravo dokazuješ svoju maloumnost i bahatost (jedni od simbola klasičnog HSP-ovca).

Ti kao HSP-ovca nikad nećeš shvatiti što znači ići na fakultet i studirati, tako da nikad nećeš ni shvatiti da je za uloženi trud (na kraju krajeva i znanje) 10 000 (a ne 14 000) jedna prosječna plaća.

A što se tvojih tiče, parking će u ovome gradu još dosta bure izazvati, trojac je jučer zadržan u pritvoru na još mjesec dana, istraga se širi, valjda je i debeli na redu za prdekanu.

Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 03.12.2008. 15:31; ukupno mijenjano 1 put.

Sharon

Post Postano: 03.12.2008. 15:19 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: ›
Na kraju, ja bih najviše volio da mi jedan kvalitetan birač Hsp-a objasni tko je zapravo gradonačelnik Osijeka, tko je bio i tko će biti. Tko donosi odluke? Koga Hsp-ovci zapravo podržavaju, Debelog i Matkovića? Kako je moguće da u demokratskoj stranci predsjednik gradskog vijeća nameće stavove gradonačelniku, a prečesto zastua i suprotna mišljenja? Ili još bolje, kako je moguće uspoređivati Vrdoljaka i Đapića, pa Đapić je nedavno tvrdio da je sa kioscima obavljen izvrstan zakonit posao, a danas zbog tog posla u zatvoru sjede Hsp-ovci? Još gore, saznajemo da se tim poslom okoristio brat osuđenog kriminalca, reketara i otimača ljudi Drage Babića - pa zar je to izvrstan i zakonit posao?

Ne pada mi na pamet objašnjavati ti bilo što, jer si mrzitelj i rasist. Pokazao si pravo lice.Tvoji komentari nisu nikakva suvisla objašnjenja nego politička propaganda po narudžbi najgore i najjeftinije klase! Taman ću trošiti riječi na to! Ne pada mi na pamet.
A sada, drugovi - zdravo, ja vas napuštam (na kratko; nemojte se radovati previše)!

Skoči u forum: