Autor |
Poruka |
mija Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Iskorištene su već sve rijeci sa kojima se moze pohvaliti. Ovo je stvarno super. Bravo,cure i decki!!! |
|
|
|
|
|
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Fantastično. Drugih riječi jednostavno nemam.
*ostala paf* |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ElvirTabakovic je napisao/la: ›
Vec je poslano u Canon, ne brini
Ako bude potrebe/zahtjeva za punom rezolucijom, javim ti se Radi se o 1,33 GB :DDD
|
Imam jedno pitanje...
Zar ne trebate dobiti/traziti pismenu dozvolu od izvodaca-nositelja autorskih prava (audio dio filmicha) za suglasnost koristenja njihovog djela u vašem fimichu??
Koliko se sjecam to se pravilo odnosi i na komercijalnu i nekomecijalnu upotrebu kao obavezno pravilo.. bolje sprijeciti nego lijeciti... ipak se radi o konglomeratu Capitol/EMI... |
|
_________________ -------- :X
Complaining is silly. Either act or forget.
Stefan Sagmeister |
|
|
|
Marko Butrakovic Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek - Zagreb Spol: Muško
|
Glazba je skakljiva stvar, ja sam stvarno htio da se izbjegne koristenje tudje glazbe ali Elvir me je ugnjavio da to MORAMO srediti do stare godine, snimali smo na badnjak u srijedu, u petak i u subotu, montirali smo kod mene u Zagrebu u ponedjeljak i utorak uz strasne probleme sa hardverom ( o tom uopce ne zelim...ufff) tako da nije ostalo vremena za kreiranje vlastitog tracka. Kod mene doma imamo dovoljno instrumenata, kablova i svega ali jednostavno nismo stigli. Obecajem da cemo za nastavak BESPLA II imati vlastitu glazbenu pozadinu ! U medjuvremenu se nadam da COLDPLAY nece za ovo cuti, a ako se odluce trazit neke pare poslat cemo im jedan blu-ray BESPLA i jedan od kartona kojeg je nosila Ivona kao uspomenu.
BTW ako imate kakvih ideja za nastavak javite ! |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
skidam kapu... predobra ideja... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Odličan film! Čestitke!
03:02 tip izgleda kao Neno Belan |
|
|
|
|
|
ludica_05 Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
Predobro!
Zaslužujete svaku pohvalu! Bravo |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
glasam za vas na izborima! |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Svaka čast..uljepšali ste mi dan.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
happy gilmore
Ukupno postova: 3 Spol: Muško
|
Ej, svaka čast, snimljeno je stvarno genijalno, ali ako ste se već toliko potrudili, mogli ste snimit nešto ipak malo kreativnije, ovo je malko preisfurano, već viđena ideja, a pogotovo još ovaj coldplay koji je još isfuraniji. Ali opet kažem, super je snimljeno i imate moju podršku. |
|
|
|
|
|
|
Marko Butrakovic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
BTW ako imate kakvih ideja za nastavak javite !
|
Evo prijedlog za novi filmić.
Nađite nekoliko parova(ili pojedinaca koji bi glumili parove) koji su spremni sanjkati se po ulicama Osijeka u ponoć ili kasnije dok snijeg pada.
Onda su ulice prazne, snijeg čist, nerazgažen, a scene najbolje za onog tko ima "oko" uhvatiti najbolje kadrove praznog grada dok snijeg pada.
Prvi kadrovi su pogled kroz prozor, oblačenje, uzimanje sanjki i izlazak na ulicu. Netko izlazi u paru, netko sam. Neki dečko ide sam i vuče sanjke a djevojka ga čeka na kraju ulice, malom trgu i sl. , pokupi ju i kreću prema glavnom trgu
Pratite svaki par posebno kamerom po ulicama Osijeka i usput snimate zgrade, snijeg kako pada, semafore koji ne rade, drveće prekriveno snijegom itd. Neki parovi idu sami, neki se susreću, grudaju i zajedno idu prema Trgu. Zadnja scena je kada se svi okupljaju na Trgu i uživaju u snježnim radostima "u 2 iza ponoći"
Uz odabir dobre mjuze kao i na prvom filmiću, prepuštamo se mašti na volju... |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
onda moraju bit na standby, jer kako mi se čini snijega ove godine baš i neće bit za sanjkanje , ali možda se varam....di je vakula? |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Nek' traže poticaj od Grada za umjetni snijeg! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
|
muvifrik je napisao/la ( Pogledaj post): ›
onda moraju bit na standby, jer kako mi se čini snijega ove godine baš i neće bit za sanjkanje , ali možda se varam....di je vakula?
|
Nije problem snijeg. Problem je što su oni u Zagrebu. Snijeg će padati a vjerujem da bi bez problema našli nekoliko parova ili pojedinaca koji bi odglumili par, koji bi bili spremni ako treba u 2 u noći izaći na ulicu i snimiti scene.
A opet, što je posao teži zadovoljstvo je veće kad ga napraviš |
|
|
|
|
|
|
|