Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Gost je napisao/la: ›
Mislim da smo se složili da smo mi kohortaši svi nacisti, rasisti, fašisti i ustaše! Samo je pitanje tko je iz kojeg kvarta!
|
Ovo govoris u ime Kohorte, ili u svoje ime?! Znaju li glavni u Kohorti da to tvrdis za Kohortu?! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
Anonymous je napisao/la ( Pogledaj post): ›
*deevilized*
Vidiš kohorta je navijačka skupina, u kojoj ima i pankera i skinsa i metalaca i šminkera. Tako po gradu možeš uz natpis kohorta vidjeti i natpis anarhija, U, ili nešto sasvim treće, Ljudi jednostavno vežu pripadnost u kohorti sa nekim svojim stavovima koji nemaju baš nikakve veze sa stavovima kohorte koju zanima samo i jedino nogomet i navijanje.Onaj ko prati nogomet to će razumjeti., a tebe ako ne zanima traži si teme koje tebe zanimaju pa tamo komentiraj.
|
Uh kakav promašaj... Pa ne možeš uopće ni usporediti anarhiju i U ili kukaru??!! |
|
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ako si iz Brčkog, jebali smo mi tvoj Brčko tj. Jedinstvo iz Brčkog u kvalifikacijama za prvu jugo ligu u odbojci!
Jel´to ono nedavno bıjese, 1988? |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
jebali smo mi tvoj Brčko
|
A tebe je jebala zadaća iz hrvatskog... Brčko je srednjeg roda.
Ajmo se pičit lancima od motorne pile? |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Gost
|
Allende je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako si iz Brčkog, jebali smo mi tvoj Brčko tj. Jedinstvo iz Brčkog u kvalifikacijama za prvu jugo ligu u odbojci!
Jel´to ono nedavno bıjese, 1988?
|
Davno, nedavno , nema veze. Jebali smo Brčko i Jedinstvo interplet! I onih sto idiota koji su došli navijati za jedinstvo! |
|
|
|
|
|
Allende
|
Ajde mı samo jednu stvar pojasnı, kako bıh mogao dalje pratıtı...kad kazes ´jebalı smo Brcko...´da lı pısac hoce recı da je Zeljo razbıo Interplet, ılı je poanta: nas 600 junaka je prebılo onıh 100 kukavıca kojı su doslı navıjatı za Interplet. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Gost
|
Allende je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ajde mı samo jednu stvar pojasnı, kako bıh mogao dalje pratıtı...kad kazes ´jebalı smo Brcko...´da lı pısac hoce recı da je Zeljo razbıo Interplet, ılı je poanta: nas 600 junaka je prebılo onıh 100 kukavıca kojı su doslı navıjatı za Interplet.
|
Naravno! |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Muškarci su takvi kreteni. Ispravak: navijači su takvi kreteni (i pogodi šta? Vi ste nacisti, fašisti i ustaše, a ja sam pasionirani mrzitelj zatucanih navijača od 15 godina kojima fali: a) obrazovanja, b) kulture, kako osobne, opće, tako i društvene i instinktivne, c) obraza da strah i nesigurnost od vanjskog svijeta prestanu umatati u ljubav prema nekom klubu). I šta sad s tim? Koga to uopće briga, zar ne? Upravo tako. |
|
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Muškarci su takvi kreteni. Ispravak: navijači su takvi kreteni
|
Jooooj, pa za ispravak je bilo dovoljno obrisati prvu recenicu prije slanja... nemoj se zamjerati cijelom muskom rodu... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Sori, počnu mi suziti oči od alergije na primitivizam, pa ne vidim najbolje |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
da, da, htio sam i ja tako reagirat...ma cut ces ti mene!!! |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Muškarci su takvi kreteni. Ispravak: navijači su takvi kreteni (i pogodi šta? Vi ste nacisti, fašisti i ustaše, a ja sam pasionirani mrzitelj zatucanih navijača od 15 godina kojima fali: a) obrazovanja, b) kulture, kako osobne, opće, tako i društvene i instinktivne, c) obraza da strah i nesigurnost od vanjskog svijeta prestanu umatati u ljubav prema nekom klubu). I šta sad s tim? Koga to uopće briga, zar ne? Upravo tako.
|
ne znam ja kome ovdje fali kulture!?
vi koji niste navijači nikad nećete shvatit nas. vama je to sve "idu gledat glupi nogomet, tuči se, piti" i slične gluposti. Al nema veze navikli smo biti pljuvani u javnosti, etiektirani, biti osuđivani za sve i svašta. Na takve spike se ne obaziremo, jer nam nije bitno šta neki pederčići, mamine maze, curice, političari i slični misle.
Meni je drago što sam pripadnik navijačke grupe, tako sam upoznao hrpu prijatelja, obišao cijelu Hrvatsku (i nešt malo Europe zasad), svake subote imam zajamčenu dobru zabavu (zamislite da svake druge subote putujete na "maturalac", e na tak nešt liče gostovanja). Osjećaj zajedništva, nema boljeg filinga nego doći u neki drugi grad i predstavljat Osijek. I onda se vratit u Osijek i pričat na faksu di si bio u subotu "vani", jel a oni jadnici svake subote uvije isto - Tvrđa.
Kakvi nacisti, fašisti, ustaše, šta je vama, godina je 2006. ako niste znali!!! |
|
|
|
|
|
Allende
|
cohors je napisao/la: ›
[Kakvi nacisti, fašisti, ustaše, šta je vama, godina je 2006. ako niste znali!!!
|
Imas pravo. Vjerojatno onda onı otpadnıcı ız HPD Lıpa ılı druga postava tamburasa ız Paje Kolarıca ıde okolo po stadıonıma ı mlatara ımbecılnım fasıstıckım sımbolıma... Gıve me a break.
Ako se vec nazıvate organızıranom skupınom, onda se organızırajte ı dogovorıte sto se smıje nosıtı a sto ne. Ako ste navıjacı, a ne fasıstı, onda nemojte nosıte fasıstıcke sımbole ıtd...
Javnost zna o vama samo ono sto joj dajete prılıku vıdjetı, sto, moras prıznatı nıje bas u skladu s ovım o cemu pıses.
Iskreno, sa svıme bıh se donekle mogao slozıtı s tobom kad bıste ıslı gledatı nogos ı navıjatı za Osıjek (vıdı gornjı post), alı to nıje slucaj (Lıcno poznajem neke lıkove ız rukovodstva. ne prıcam napamet.
Sa druge strane, tvoj post je ohrabrujucı jer ıpak ızgleda da medju vama ıma ljudı kojı su u stanju smıslıtı nıck, ızbrojatı do 4 ı nabrojatı 20 glasova abecede za manje od 15 mınuta |
|
|
|
|
Gost
|
Mi smo svi zatucani,nepismeni,besposličari,jadnici i naravno, ustaše,fašisti,nacisti,rasisti! I šta sad gospodo? Jeste vi sebi porasli u očima? Jado jadna! Šta ti cohors imaš kome objašnjavati navijački život???? Pogotovo ovakvim likovima! |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Mi smo svi zatucani,nepismeni,besposličari,jadnici i naravno, ustaše,fašisti,nacisti,rasisti! I šta sad gospodo? Jeste vi sebi porasli u očima? Jado jadna! Šta ti cohors imaš kome objašnjavati navijački život???? Pogotovo ovakvim likovima!
|
Najlakse se ovako duriti... ali to nije konstruktivno...
Kohorta je dobila kritiku zbog nacistickih simbola koje neki njeni clanovi nose i pokazuju na utakmicama navijajuci za NK Osijek.
Dakle, ne pokusavaj sada kritiku skrenuti na nogomet i navijacku kulturu, jer se ova kritika odnosila samo na navijacku (a i ljudsku) nekulturu.
Allende je dobro rekao - ljudi o Kohorti sliku dobivaju upravo gledajuci onakve transparente, i cak da 99% clanova Kohorte nije za nacizam i nacisticka obiljezja, ovaj 1% na vas baca ljagu.
Dakle, dobronamjerni savjet je da odlucite sto kao navijacka skupina podrzavate i nepodrzavate i onda se toga drzite. Meni (kao obicnom gradjaninu i simpatizeru NK Osijeka) bi bilo draze da se uz Kohortu vezu samo i iskljucivo ljubav prema Osijeku i NK Osijeku, a ne i ljubav prema nacizmu. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
|