Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
A puki i ja se sami valjda moramo hvalit? I tih 20- ak mjeseci, ha? I što ako je kemija super usmjerena- jedno na drugo? (kao što jest) Nije veza nužno strukturirana od pravila.
I sad pitanje, kad smo već offtopic do kr(j)aja- kad ona početna zaljubljenost prestaje? Vremenski, mislim. |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
nevia je napisao/la: ›
gemi daj ženi dodjeli medalju na prsa neka ju stavi i ponosno nosi!
|
@Nevia, a zasto bas ja da dijelim medalju? Pa ti si rekla da odaješ priznanja ovima sto vole ove s manama....ja dijelim samo kikiriki ;-)
@Alana, a jes ti teško s Pukijem bit 20 mjeseci...onakav dobrocudni lik(i pol) Kladim se da mu s bratom ne bi toliko izdrzala |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
a daaaaaaaaaaaaaaaaj gemi...nemoj mi brata uvlacit u ovo, ko boga te molim!!!! |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
|
hehe, btw - fala na komplimentu |
|
übergefickt |
|
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
[/quote]
@Nevia, a zasto bas ja da dijelim medalju? Pa ti si rekla da odaješ priznanja ovima sto vole ove s manama....ja dijelim samo kikiriki ;
[/quote]
Ma daj joj bar 1 kikiriki! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
Alana Bates
|
Šta lik i pol- dva (metra!) |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
puki je napisao/la: ›
a daaaaaaaaaaaaaaaaj gemi...nemoj mi brata uvlacit u ovo, ko boga te molim!!!!
|
a sta fali bratu...bas je cool lik... btw. prenesite mu moje prijateljske pozdrave
@Puki...i sta ti meni fala na komplimentu kad je cinjenica da ste neka zgodna familija, jel tako i jos k tome u vladi republjike? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Alana Bates
|
Ma da, zgodni, moćni i pametni- svaka bi ih mati za zetove poželjela Brata neću komentirat, to se ne radi |
|
|
|
|
|
Gost
|
Sanja je napisao/la: ›
Ja volim jednu budaletinu s hrpetinom mana. Ovakva kakva jesam, savršena i bez mana, predstavljam egzemplar da nikako nismo jedno za drugo!!!
Iznimka potvrđuje pravilo?
|
Draga, pa nisi drugo mogla ni očekivati. Opće je pravilo da se suprotnosti privlače. |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Gost je napisao/la: ›
Ja volim jednu budaletinu s hrpetinom mana. Ovakva kakva jesam, savršena i bez mana, predstavljam egzemplar da nikako nismo jedno za drugo!!!
|
Draga, pa nisi drugo mogla ni očekivati. Opće je pravilo da se suprotnosti privlače.
|
A u klinac, opet se nisam logirala. Sad si već idem na živce. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Tvrdnja ti stoji. Zar sam nešto drugo napisala? |
|
|
|
|
|
|
Gemi je napisao/la: ›
@Puki...i sta ti meni fala na komplimentu kad je cinjenica da ste neka zgodna familija, jel tako i jos k tome u vladi republjike? ;-)
|
a jebiga, dao sam otkaz, bluz je zakljucio da sam predjetinjast za vladu. al eto, fala...hehe |
|
übergefickt |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
|
Svako ima svoju budalu. Volis tu budalu zato sto je tvoja... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
samantha
Ukupno postova: 11 Lokacija: Republika Bosutsko Spol: Žensko
|
idila je napisao/la: ›
Slažem se.
|
čuj curo sve je to istina što pišeš! ali ti se sa svima slažeš, pa jel imaš ti na kraju neko svoje mišljenje |
|
|
idila
Ukupno postova: 48 Lokacija: sedmo nebo Spol: Žensko
|
čuj curo sve je to istina što pišeš! ali ti se sa svima slažeš, pa jel imaš ti na kraju neko svoje mišljenje
[/quote]
imam.a ti kad pročitaš što sam ja sve napisala (ako znaš čitati??!!) onda se tek javi i komentiraj!! |
|
_________________ [I]za inat rođena ... drugačija |
|
|
|
|
|