Autor |
Poruka |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
šta ti je ovih 12 vozila po 7000 kn mjesečno?
nije valjda leasing + troškovi održavanja?
da si stavio 2000 kn bio bi puno bliže. ajd pogledaj kolkoi dođe takav auto, pa dodaš 30% zbog opreme, pa oduzmeš jedno 20% jer uzimaš 12 komada.... i onda kolki je leasing recimo na 7 godina ? i onda tu nadodaj jedno 30% za održavanje, registracuju, čišćenje i ostalo...
|
Kakvih 7 godina, ako će prelazit 100.000 godišnje po gradu.
Računao sam da ih se rješava nakon godinu dana, ali hajde, može ih držati dvije godine, no ni to ne mijenja bitno računicu. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
pa mislm da automobil neće raditi više od 200 km dnevno, al i da radi toliko svaki dan, to je 70-80 k godišnje... što je ništa za auto. može ga komotno držati 3 godine... a i ovisi kolka se mi budemo vozili.
Više će mu doći čišćenje sjedala od bljuvotina kad budu vozili pijance petkom i subotom  |
|
|
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Što se tiče čišćenja bljuvotina, to plaćaju vozači.  Stoga zbog sebe ne smiju primiti nikoga s pićem, hranom ili nagovještajem da bi mogao povraćati.  |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Što se tiče čišćenja bljuvotina, to plaćaju vozači. Stoga zbog sebe ne smiju primiti nikoga s pićem, hranom ili nagovještajem da bi mogao povraćati.
|
propade posao vikendom
|
nek stave vrečice ko u avijonima (nisam vidio uživo, al vidio u filomovima  ) |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
Što se tiče čišćenja bljuvotina, to plaćaju vozači. Stoga zbog sebe ne smiju primiti nikoga s pićem, hranom ili nagovještajem da bi mogao povraćati.
|
propade posao vikendom
|
nek stave vrečice ko u avijonima (nisam vidio uživo, al vidio u filomovima  )
|
imaš takvih u busu ... duže relacije ... panturist i slični |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
imaju vrećice, barem je meni tak rekao lik u petak
bio mi je kritičan dio sa kockicama al čim smo izašli iz tvrđe nije mi više bilo zlo |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
a još jeftinije je ići biciklom
Volio bi vidjeti računicu o isplativosti koju imaju vlasnici, sa svim relevantnim podacima... mi ovdje samo nagađamo.. |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
prestanimo se zamarati...ne mora on samo zarađivati na vožnji..tu je oglašavanje na autima i slične stvari.
sigurno zarađuje kad se širi..navodno ide i u zg. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
pa naravno da mu treba 40 kn da se pokrije kad vozi stare drlje koje gutaju gorivo  |
|
|
|
|
 |
fireman911 Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno

|
Stari taxi je pijana bagra. Htijei bi leba bez motike. Cijeli dan sjedi na kolodvoru i kao lešinar čeka žrtvu da je odere. Dobro se sječam jedne izjave starog taxiste " Meni je dovoljna jedna vožnja preko 5Km da uzmem 100kn i ja sam miran AHHAHAHHAHAH" Očigledno kad su ostali bez posla da sada mogu spuštati ciijenu i konkurirati.
E da treba pitati jer su skinuli start taxsija koji je iznosio 20kn?????????????????? |
|
|
|
|
 |
Panca Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Tko je Cammeu postavio GPS sistem za praćenje? Koliko znam, i Panturist ima to isto. |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
vidim po gradu i stare taksije da se vozaju.imaju table sa oznakom da voze za 12kn.izgleda da je i njima biznis krenio nabolje  |
|
|
|
|
 |
gardy Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
eee sad ,,malo ste zakasnili..vi ste kao što se i sami zovete,stari taksi.a stari odlaze a mladi dolaze... |
|
|
|
|
 |
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek,Josipovac Spol:  Muško
|
podržavam ove komentare u potpunosti |
|
|
|
|