Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
pa možeš i u svakodnevnim situacijama tipa na ulici i sl. ako skupiš muda za prić
moš i preko interneta
moš di oš ako ti sram nije problem pretpostavljam i ako ti nije frka biti taj/ta koji će poduzti prvi korak
a i ne mora u kafićima, može otić negdje na otvorenom di mladež uživa u hedonizmu pa tamo. |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
a i problem je to što su se svi pozatvarali ili u društevene okvire ili pak one fizički. šta ne bi cura prišla dečko npr. na dravi i započela konverzacija? to je jebena stvar. al ne ide to tako danas. danas ako sjednom na klupu pored neke cure očekivat će onda da izvadim kitu i počnem ju navlačit pored nje i sl. gnjusobe. mislim ja to bih napravio, al većina momaka nebi XD |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
šalu na stranu, ja sam preko ovog foruma upoznao super frendicu. zašto netko ne bi i nešto više (manje)? |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Jooooooooj odvratno doživjela sam to lik sjedne pored mene i izvuče kitu, na autobusnom kolodvoru u Rijeci........ ODVRATNO.
A meni nije problem prići bilo kome, ali ja nisam solo pa ne moram. Ali mislim da puno vas frajera ustvari ostane bez teksta ako se cura malo otvorenije nabacuje, odmah imate neg. mišljenje, a htjeli bi da vas se bari. Eh. |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šalu na stranu, ja sam preko ovog foruma upoznao super frendicu. zašto netko ne bi i nešto više (manje)?
|
Pa dešava se, zašto ne? E vidiš, ni ja nemam ništa protiv proširivanja kruga poznanika. |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
meni ako cura dođe i otvoreno se nabacuje ja sretan ko prase u blatu |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
always ready je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šalu na stranu, ja sam preko ovog foruma upoznao super frendicu. zašto netko ne bi i nešto više (manje)?
|
Pa dešava se, zašto ne? E vidiš, ni ja nemam ništa protiv proširivanja kruga poznanika.
|
problem je što su ljudi prasci pa idu na neku osobu odmah s nekom namjerom.
ja se npr. zainteresiram za neku osobu i onda tek naknadno vidim šta želim s istom. jebo silna ljubakanja i gluposti, ima i ljepših stvari u životu |
|
|
|
|
|
-nella-
|
meni ako cura dođe i otvoreno se nabacuje ja sretan ko prase u blatu
|
Eh da vas je više takvih ... Iskreno, mene je lik jednom otpilio baš jebački, ali dobro. ko pita ne skita, jel. Ali to me nije obeshrabrilo. |
|
|
|
|
|
-nella-
|
always ready je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pa dešava se, zašto ne? E vidiš, ni ja nemam ništa protiv proširivanja kruga poznanika.
|
problem je što su ljudi prasci pa idu na neku osobu odmah s nekom namjerom.
ja se npr. zainteresiram za neku osobu i onda tek naknadno vidim šta želim s istom. jebo silna ljubakanja i gluposti, ima i ljepših stvari u životu
|
Pa super je kad imaš jednu osobu za ljubakanja i te gluposti, a druge osobe za druge stvari, isto dobre stvari. Slažem se. Ali ipak je ono prvo ljepše . |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
pa dobro, ne možeš očekivat da će te svaki lik popušit
nemam ja niš protiv ljubakanja, samo što ljudi previše naglasak stavljaju na to, a to može bit lagano patetično. isto tako, jedno je ljubakat, a drugo imat curu... |
|
|
|
|
|
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol: Muško
|
A možeš ljubav svog života upoznati i na stadionu, kazalištu, klizalištu... primjerice
(ne aludiram na muško-muško ljubav ili takvo što s ovim stadionom!) |
|
|
|
|
|
Kodrann
|
a šta fali muško-muškoj ljubavi? meni kita ne paše, al je lijepo mi za vidjet/čut ak se 2 momka vole.
na klizalištu? ne mogu tamo nikog upoznat previše sam guzicom na ledu da bih išta registrirao XD |
|
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
trebalo bi nabavit psa pa šetat po parkovima (pri tom neka dečki izbjegavaju peder park) i onda nek vas psi spoje. najbolje krenuti odmah po ovoj romantičnoj kiši |
|
|
|
|
|
-nella-
|
pa dobro, ne možeš očekivat da će te svaki lik popušit
nemam ja niš protiv ljubakanja, samo što ljudi previše naglasak stavljaju na to, a to može bit lagano patetično. isto tako, jedno je ljubakat, a drugo imat curu...
|
Pa stavljaju naglasak na to oni kojima to fali. Al ne kužim šta je tebi tu precijenjeno, ljubakanje ili ozbiljna veza? |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Ko u filmovima, ha ? Ej vidi moj ker njuši tvoga, ? |
|
|
|