Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Postano: 21.01.2011. 11:35
Naslov:
|
 |
da..koju eto neki koriste u lokalno-politikantske svrhe a nema veze sa stvarnošću...i to je poanta ove rasprave.. |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Postano: 21.01.2011. 11:40
Naslov:
|
 |
ako ćemo gledati stvarnost onda se treba uzeti i cijena kave i ostale cuge u kafićima, cijena recimo fast fooda, cijena ulaznica za sportske događaje, cijena nekretnina... i još svašta..
Odi u Zg ili na more pa probaj popit KAvu ispod 10kn i slično.. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 11:43
Naslov:
|
 |
da i? šta si s tim dokazao? baš ništa..i dalje ostaje činjenica da se ta "potrošačka košarica" koristi u lokalno-politikantske svrhe...i još se usput laže.. |
|
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 11:45
Naslov:
|
 |
Nisam ništa dokazao. Prisjetio sam se kako je kad odem u Zg ili na more pa kad se vratim i odem na kavu tu kod nas i platim duplo manje.
A i ubio sam malo vremana na forumu dok čekam neko konvertiranje videa  |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 11:49
Naslov:
|
 |
evo ti jedno jednostavno pitanje..baš me zanima hoćeš odgovoriti..dakle, da li je gradonačelnik grada Osijeka Krešimir Bubalo lagao kada je rekao da je grad Osijek najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u Hrvatskoj? |
|
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 11:55
Naslov:
|
 |
Hmh, zavisi kako se uzme.
Ako se uzme ovaj dio rečenice bez drugog dijela kad spominje i varaždin onda je ali obično kaže da je Osijek uz Varaždin najjeftiniji.
No to ne možemo znati kad ga nitko ne pita šta je mislio time i jel mislio an apsolutno najjefitniju košaricu ili relativno..jel mislio samo na ovu košaricu sindikata ili imaju neku svoju košaricu u koju su uračunate još neke varijable koje su možda u varaždinu skuplje a kod nas jefitnije.
A možda se od 11mj kad je izašla da prošla sindikalna košarica nešto i promjenilo u tih manje od 100k razlike između Osijeka i varaždina |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 12:48
Naslov:
|
 |
centurione, centurione, nije lijepo lagati..gdje on to spominje Varaždin?
pa jel si pao na tako niske grane da braneći nečiju očitu laž i sam lažeš? e moj centurione... |
|
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 12:51
Naslov:
|
 |
evo jedan dio teksta iz 11mj.:
Naglasio je kako statistike prema kojima su Varaždin i Osijek dva najjeftinija grada u Hrvatskoj nije pravio on već se radi o službenim podacima. |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 12:56
Naslov:
|
 |
ma o čemu ti pričaš čovječe? kakav tekst iz 11. mjeseca?? alo lega?????
citiram izjavu Bubala STV, 21.01. 2011.
" ..ali nastojimo zadržati cijene i pomoći našim sugrađanima da upravo ne dižemo cijene komunalnih usluga, ne udaramo po potrošačkoj košarici, jer upravo grad Osijek je najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u Republici Hrvatskoj i to želimo zadržati taj primat u idućem vremenu" |
Zadnja promjena: Osječanin; 21.01.2011. 13:07; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 12:58
Naslov:
|
 |
pa zašto bi novinari morali prenjeti njegove sve rečenice u tekst. to ti cijelo vriejme govorim.
Evo 20 studeni:
“Osijek i Varaždin dva su najjeftinija grada u Republici Hrvatskoj kad je u pitanju potrošačka košarica.
Govorimo li o racionalizaciji sustava, mogu reći da smo zatekli sustav s negativnim rezultatom od 200 milijuna kuna, prošle godine bio je 120 milijuna, a sad imamo pozitivnu nulu. Cijene vrtića kao i cijene općenito realne su, a osim sufinanciranja Centra za predškolski odgoj u iznosu od 31 milijun kuna, mi sufinanciramo i privatne te vjerske vrtiće i to nam je najveća stavka u proračunu. Istina je da smo na pragu izdržljivosti jer odmah iza vrtića velik dio novca odlazi GPP-u”, rekao je gradonačelnik Bubalo |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 13:03
Naslov:
|
 |
1. prestani se pravit blesav
2. ovdje se ne priča o izjavi Bubala xy datuma nego izjavi od jučer ili danas danoj STV-u poslije sjednice gradskog poglavarstva..citirao sam ti izjavu od riječi do riječi
3. pogledaj pod broj 1
4. i onda lijepo odgovori da li gradonačelnik laže kada jučer ili danas izjavljuje da je grad Osijek najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u Republici Hrvatskoj????
" ..ali nastojimo zadržati cijene i pomoći našim sugrađanima da upravo ne dižemo cijene komunalnih usluga, ne udaramo po potrošačkoj košarici, jer upravo grad Osijek je najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u Republici Hrvatskoj i to želimo zadržati taj primat u idućem vremenu"
u kojem to dijelu rečenice on spominje Varaždin? |
Zadnja promjena: Osječanin; 21.01.2011. 13:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 13:07
Naslov:
|
 |
Dobro je. Bravo!
Kad ga vidim reći ću mu da uvijek spomene Varaždin  |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 13:10
Naslov:
|
 |
i Slavonski Brod je jeftiniji od Osijeka..i nisi mi odgovorio na pitanje da li gradonačelnik Bubalo laže u izjavi za STV da je grad Osijek najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u RH??? |
Zadnja promjena: Osječanin; 21.01.2011. 14:38; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 13:17
Naslov:
|
 |
Kako da to znamo? Jel izašla košarica za prosinac ili siječanj? Jel prave oni možda neku svoju košaricu gdje ubace i ciejnu cuge, sporta i sličnog? |
|
|
|
 |
|
Postano: 21.01.2011. 13:27
Naslov:
|
 |
nisi mi odgovorio na pitanje da li gradonačelnik Bubalo laže u izjavi za STV da je grad Osijek najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u RH???
da li si ti lagao da je u drugom dijelu rečenice spomenuo Varaždin?
Hmh, zavisi kako se uzme.
Ako se uzme ovaj dio rečenice bez drugog dijela kad spominje i varaždin onda je
|
" ..ali nastojimo zadržati cijene i pomoći našim sugrađanima da upravo ne dižemo cijene komunalnih usluga, ne udaramo po potrošačkoj košarici, jer upravo grad Osijek je najjeftiniji grad po potrošačkoj košarici u Republici Hrvatskoj i to želimo zadržati taj primat u idućem vremenu"
[b] u kojem to dijelu rečenice on spominje Varaždin?[/ |
Zadnja promjena: Osječanin; 21.01.2011. 13:45; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
|
|
 |
 |
|