Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
off: neloša... he... pa i nije im loš izbor glazbe posebno za neke trenutke... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
nije loše, nije loše........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Malo bljuargh bi mi bilo slusati Dido u tim trenucima...
Brazilska bossa za te trenutke rulez! ;-) Astrud Gilberto, Sylvia Telles, Stan Getz, Jobim...
Doduse, svatko ima svoj ukus... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Sad razmišljam o tome, ali bolje da ne, doći ću do vrlo čudnih zaključaka... |
|
|
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
Malo bljuargh bi mi bilo slusati Dido u tim trenucima...
Brazilska bossa za te trenutke rulez! ;-) Astrud Gilberto, Sylvia Telles, Stan Getz, Jobim...
Doduse, svatko ima svoj ukus... ;-)
|
mislila sam za nježne trenutke... mi curice smo ti takve... što sladunjavija mjuza, to bolje... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
|
Bossa je prilično nježna, da ne kažem iskonska ili strastvena glazba. U kombinaciji sa egzotičnim stranim jezikom, mora da i Leteći uspijeva atmosferu održati na visini... |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hehehehe...
(sad bih se izvlacio kako meni ne treba glazba i to za odrzavanje atmosfere...ali ipak idem pokunjeno ucit neki egzoticni strani jezik...i get the picture) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
|
Pa helou, i ne treba ti... |
|
|
|
|
|
|
a you just say that... |
|
übergefickt |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jedino što je valjalo je bio Darkwood Dub |
|
|
|
|
|
|
e jebenmu....to mi je bed sto sam propustio. ima li tko ista od njih na nekom preprzivom mediju da dogovorimo neku transakciju? jab' sluso... |
|
übergefickt |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nemam, al mogu pitat žene... |
|
|
|
|
|
|
heheheh....evo, ako sam ista mogao presutjeti, ovo ne mogu - pretvaram se u zenu...AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
em odem kupovat da se opustim (je da je cedeove, al nema veze), em kuham da se...isto opustim, em slusam zemsku glazbu, em sam pickast, em mi bed ubit misa pa odem u mišn impasibl akcije da ga izbavim iz ljepila, al stara baci doticnoga prije nego se vratim...i tako....oh, well.... |
|
übergefickt |
|
|
|
Hadzo
Ukupno postova: 27 Lokacija: Zagreb, Osijek Spol: Muško
|
Hm, kakve sam kurčeve sreće još ću te pokupit na nekom koncertu i odvesti kući...
Meni je ovaj UFO definitivno bolje legao nego prethodni. Lokacija je definitivno bolja, izbor bendova je diktiran količinom vule u šlajboku a nije bilo ni kašnjenja kao prethodnih godina. Gužva je kasnila pola sata? Ideš! Rambo je prošle godine počeo u pola 4 ujutro. D. Dub u pola 3. Sada je ipak bilo sve manje više po ps-u, uz jedan veliki FAK OF što su Justin's Johnsons svirali posljednji u petak a ne u subotu kako je bilo planirano te sam ih stoga propustio. Zbog toga organizatori zaslužuju da gore u paklu, he he he...Ali jebiga, ovo je ogroman pomak nabolje u odnosu na prethodnu godinu, valjda će sljedeće godine biti još bolje... |
|
|
|
|
|
|
|