Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Francika pa ti nemas informaciju dali ce se ispred tvoje kuce pravit staza i sadit kesten a ne dublje teme do kojih se tesko dolazi pored hijena i lesinara u ovom gradu..ja slucjano znam 44 puta vise od tebe sta se desava u gradu ;-) ti si zadnji da mi solis pamet vjeruj mi.
|
Pa ako ti toliko znaš onda si upućeniji od bilo koga u ovom gradu pa čak i od onih od kojih si dobio informaciju, samo problem je onda što to nećeš podijeliti s nama.
Zaista bi bilo lijepo napisati sva saznanja o ovom gradu kako bi svi građani znali i kako bi mogli pravodobno djelovati, ali sumnjam da znaš jer pišeš takve besmislene rečenice i govoriš da je mulj kriv što se zgrada (nije) nagnula a ne stručnjak Vrdoljak. Pa to se nikom u Hrvatskoj nije desilo do sada osim stručnjaku Vrdoljaku, moš mislit koji stručnjak. Za lapež je ali za visokogradnju je moj đoko kriv. |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Pa eto dat ćemo mu novi naziv, pa nek i Osijek ima Kosi toranj... |
|
|
|
|
|
rafa
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
opet ti kazem da su bili strucnjaci iz ZAGREBA u vezi eurodoma i da je stanje dobro..a o vjestima nepise se sve.,.a ti pisi ono sto citas u glasu,cujes na pijaci i dok cekas tramvaj;-) |
|
|
|
|
|
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jesu bili stručnjaci od negdje pogledat Eurodom? |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
ma bili strucnjaci iz Zagreba eee lega iz Zagreba!!!! |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
rafa
|
Ako nisi znao lega=seljacka rijec za stanovnike Osijeka (gdje god dodjes kad kazes lega cudno te gledaju i misle da pricamo ekavicu,) Zagreb je za Osijek u svemu dvije svjetlosne godine,od poznatih do sposobnih,,ti imas u Os Zeljka Bilosa,Boru Ivkovica,Lubinu..tome se smij papcino. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
rafooooo@
... a ti imaš u Zagrebu pun Remetinac "poznatih i sposobnih" i još ga popunjavaju
LEGA nije seljačka riječ nego su osječani originalni i prepoznatljivi po tom nazivu...
i ne podcjenjuj osječane i Osijek - dovde su nas doveli oni koje ti nazivaš "sposobnima"
daaaa, jako sposobni da unište sve što im dopadne šaka pa tako i cijelu RH rastočiše,
a od nekad najbogatije regije napraviše pustoš
ako ti se Osijek tako gadi - ne dolazi više na ovaj portal
(uuuuh... baš si me naljutio ) |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
ajde idi od tate ratnog profitera uzmi audia (ili sta si vec reko da vozis) i odvezi se do zagreba, izdrkaj na bana pa se smiri |
|
|
|
|
|
rafa
|
Pa mala curice bolje suti kad pises o kriminalu i remetincu,najveci grad po kriminalu i mafiji poslje Zagreba je OSIJEK,od juga do bikare sve utjerivaci dugova,kamatari,ratni profiteri,tko je pap,saban,ico,samir nukic????de suti jadnice mala,zivis u gradu gdje jos mafija odredzuje tko ce radit u bolnici,hep-u,biti direktor skole,pojam ti nemas jel si mlada i zelena..nemas ti pojma curice...a Osijek da se meni gadi???pa kad sam ja na korzu ispred zvjedze vatao curice ti si se tukla sa bandom iz ljevog jaja;-)lega je glupa rijec koju u Zagrebu smatraju ekavicom u Sl Brodu sam skoro dobio batina radi lega kad sam rekao konobaru,to ponos osijeka??hvala meni nije.. ZA OSIJEK SAM DAO ZDRAVLJE U OBRANI I RANJEN SAM ZA OSIJEK I HRVATSKU I TAJ MI SE GRAD NEMOZE GADIT,AL "LJUDI" HIJENE MOGU;-) |
|
|
|
|
|
rafa
|
Pasata vozim,a ne od tate nego moj;-)A drkaj si na ...,ban je za tebe boem. |
|
|
|
|
|
rafa
|
Jel su Zagrebcani unistili Slavoniju??Jel purger unistio Lio,Mobiliju,Tekos,Sibicaru,Frigis???? Jel slavonsku banku unistio Zagrebcan??Tko je davao kredite povoljne Skoji,zagrebcan ili onaj sto svira orgulje u Mostaru,tko je dao milione eura Bilosu zagrebcan??tko je dijelio gradske i drzavne prostore na mjestu male kavane,name..zagrebcan??Tko je gradio Alastor zagrebcan??odakle Bilosi,Skoje,Ostovici???iz Zagreba a??eee curice nemas ti dvije ciste u glavi ,a kako vidim mislim da imas cirka 17 do 18 godina..i jos mnogo toga sto ti neznas niti ces ikad saznat,,samo ti se tjesi da si zaljubljena u Osijek a zivis od roditelja kao vecina dok isti ti psi rata i hijene drze grad koji niti nije njihov niti mu pripadaju,a niti ga vole,samo vole pare,a grade vikendice po Drinovcima,Sirokom Brijegu,Krku |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Ako nisi znao lega=seljacka rijec za stanovnike Osijeka (gdje god dodjes kad kazes lega cudno te gledaju i misle da pricamo ekavicu,)
|
Rafa brzo mijenjaj dilera, vidiš da ti nije dobro |
|
|
|
|
|
rafa
|
mjenjam aute i odijela;-),ako si jedan od 15 tisuca nezaposlenih u gradu mogu mislit sta mjenjas... |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
rafa ne laj, ionako svi (ne)misle da je to šala a ne istina što je. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|