Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Nije mi namjera biti niti arogantan, niti bezobrazan, ali ne mogu reći niti da me osobito dira ako netko misli suprotno.
|
On se samo voli praviti pametan i ulaziti u diskusije iz kojih uvijek izlazi "na štitu"...
P.s. Svaki put te netko dotuče, bilo netko drugi, bilo ja. Jednostavno si arogantan, a tu aroganciju nemaš čime pokriti... Postovi bez muda i trollanje zaštitni znak |
Zadnja promjena: audiworld; 10.04.2013. 22:46; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Nije mi namjera biti niti arogantan, niti bezobrazan, ali ne mogu reći niti da me osobito dira ako netko misli suprotno.
|
On se samo voli praviti pametan i ulaziti u diskusije iz kojih uvijek izlazi "na štitu"...
|
Obožavam te, iako ti do sad nisi pokazao da si u stanju ući u bilo kakvu diskusiju.
Ali ne nerviraj se, zato si u stranačkom pljuvanju prvak! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovo sada prvi puta čujem..da se automobil uvijek mora zaustaviti na pješačkom?
To mi zvuči potpuno nakaradno. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Automobil se ne mora zaustaviti na pješačkom, ako na njemu nema pješaka. U protivnom mora. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
E offtopic totalni, još kad ova dvojica golupčića (malo se šalim, nemojte se uvrijediti) Simo i Audi počnu izmjenjivati komplimente...
Ljudi, na većini mjesta gdje cesta presjeca stazu ili biciklisti ili automobili imaju stop, i prema tome se ravnaju. To je to. |
|
|
|
|
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol: Nebitno
|
Staza u Trpimirovoj uz Srednjoškolsko igralište je propala, uz to što je sramotno uska – iako prostora za stazu normalne širine ima – i što je "nacrtana" s pogrešne strane – biciklističke staze se postavljaju između nogostupa i kolnika:
Nešto dalje, pojavila se rupa u stazi:
|
Radove izveo HEP jer su radili cijevi za grijanje ispod toga. Dakle HEP kojem je vlasnik država tj SDP-HNS, a vi kao pokušali napast lokalnu vlast?! |
|
|
|
|
|
|
Naravno, zato mi je ono što je RoadToNowhere napisala potpuno besmisleno. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Vidim da si informiran vojnik.
Tko sad kopa po Gackoj? (stvarno ne znam, a volio bih znati, jer su raskopali biciklisticku koja je netom zavrsena) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol: Muško
|
Koja logika da ti biciklist dojuri 30 km/h i preleti preko crveno obojanog kolnika a da ga ti ne vidiš? Crveno je iz razloga da upozori i bicikiste i vozače na opasnost, zato valjda služi crvena boja. Zašto uče djecu da ne trče preko zebre? Iz istog razloga, brzina kretanja smanjuje vozačima mogućnost reakcije. U svakom slučaju ovi što farbaju žute crte, trebali bi organizirati edukaciju i biciklista i vozača, svima bi bilo od koristi. |
|
_________________ just run |
|
|
|
Jack Fate Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Biciklisti idu brze od pjesaka. Zato logika da bicikl ima prednost kao i pjesak (dok je na biciklu)ne drzi vodu i nije tocna, nego biciklist mora sici s bicikla i gurati ga, zaboga makar usporiti. Pa vozac se moze uvjeriti da nema pjesaka, krenuti i biciklist koji ide 25 kmh mu samo izleti.
Mislim, nisam zlonamjeran i uvijek pustam vozila koja imaju prednost, pustit cu naravno i biciklista imao ili nemao prednost cak, ako uspori ili sidje s bicikla. Ja vozim i bicikl i auto i stoput mi se desilo da STANEM na pjesackom uvjeriti se ima li koga, ne nema nikoga, krenem i naravno da u tom trenutku projuri mamlaz na biciklu 25-30kmh na sat koji misli da svuda i uvijek ima prednost, to mi se cak desavalo i gdje biciklisti imaju znak STOP, prema tome, ne trebaju se vozaci toliko educirati (koji su ionako koliko toliko educirani u auto skolama), vec biciklisti, jer bicikl svako dijete vozi. |
Zadnja promjena: Jack Fate; 11.04.2013. 8:54; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
Nema logike, nema prednost, zato i ne vrijedi isto pravilo za pješake i bicikliste. Nema jurcanja preko zebre niti pješacima niti biciklistima. Po tvojoj logici vozači bi trebali stajati na zebri i čekati cijeli dan da im izleti bic ili djete? Da se ne ponavljam, zašto uče djecu da ne trče na pješačkom prijelazu? |
|
|
|
|
Jack Fate Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Uostalom nigdje u zakonu ne pise da biciklist uvijek ima prednost pred autima na stazi za bicikle, ja sam molio da mi nadju taj dio i naravno da ga nitko nije nasao kad to nigdje ne pise. |
|
|
|
|
|
|
Zato edukacija i nije loš način da svi naučimo nešto novo, bili na bicu ili u automobilima. |
|
|
|
|
|
Zato postoje znakovi i pravila. Ako biciklist ima STOP, onda mora stati, a automobil normalno prolazi. Isto vrijedi i za obrnutu situaciju. Nema stajanja ispred zebre ako nema pješaka koji su krenuli prelaziti prijelaz.
Ako si u Ružinoj ulici i imaš znak prednosti prolaza, nećeš se ipak za svaki slučaj zaustaviti na križanju i provjeravati možeš li ga sigurno proći.
Isto vrijedi i za zeleno svijetlo na semaforu. |
|
|
|
|
|
|
|