Autor |
Poruka |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
A tko ga je postavio da rijesi mirnu reutegraciju? Da nije slucajno Glavas??
Meni se sve cini da je glas za Vrkica glas za hdSSb!!
Info: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=44284&start=45#ixzz2QjEfKueE
dajte ljudi, pa sve je postavio oblikovao smislio i organizirao glavonja. i pecnika spasio i poslo ga u slovačku da ga ovdje neko od pomahnitalih povratnika iz legije stranaca ne prebije. i vrkića namjestio da smiruje ljude u mirnoj integraciji.i pecnik i vrkić su se glavoklimali tada.
i da bude jasno, ja ne spadam u glavonjin krug niti me zanima hdssb ali taj čovjek je u zatvoru samo jer je u odrđenim presudnim trenucima sanaderove bitke za prevlast ponašao ko da su opet četnici navalili na osijek. ko da je malo bio zamračio. i onda je otišao u bajbok.
a ovi što su se dočepali vlasti, hdssb, pa neki su svestrano pomagali da glavonja što prije ode iz osijeka, kako bi oni mogli radit kaj got im se smisli u njihovim kockastim glavama.tako se sad priučeni konobari i razni (k)opački bave politikom mladih u hdssb, itd itd ne da mi se više pisat jerje to ionako kontrolirani forum.
nekidan sam skorom spaljena na lomači u gradskom poglavarstvu jer sam se usudila postavit pitanje nekom groznom mladom liku zaštu su dozvolili boroti da makne klupe ispred privedne banke.
taj namirišani lik s frizurom mi je rekao da će bit "više koristi od plaćanja komunalne naknade za terasu borotinu, nego što će "kojekave babe" sjedit cijeli dan na klupama ispred privredne..." eto, to vam je sadašnjost i budućnost, lokalni izbori i slično.
a vi i dalje tepite po glavašu-matorcu koji u zatvoru rješava križaljke i cereka se na ovaj forum, među nama rečeno.
ajd bok, glavonjo:-) |
|
_________________ najnasilniji element društva je neznanje |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Bilo bi bolje kad bi se Pecnik i Varga zamijenili, ili da su nastupili kao tim - Varga gradonacelnik, Pecnik kao dogadonacelnik, savjetnik ili nesto tako.
No, mozda za 4 godine, tko zna |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Mali pijonir
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Osijek je već 23 godine u jednom dubokom, dravkom mulju. Iako Pecnik pogađa donekle u srž problema kad su kandidati u pitanju, zaboravlja da bi se vjerovatno i njemu moglo izvući koješta i razlijepiti ga po portalima.
No problem Osijeka nije u jednoj osobi, u funkciji gradonačelnika, problem je u činjenici da je mostarski Sauron sve ove godine poslije rata iskoristio da u apsolutno svaki kutak i na svaku razinu gradske uprave, gradske industrije, gradske kulture, gradskog obrazovanja i svih gradskih djelatnosti postavi svoje ljude.
Isto tako je nebrojeno puta javno demonstrirao da je svaki od tih poltrona zamjenjiv i da će svatko tko digne glas ili se usudi napraviti nešto mimo volje Velikog Vođe biti javno politički, profesionalno ili intimno smaknut putem TV PjongJang i Glavaševog zabavnika. Ovo nije izmišljanje ili pretjerivanje - to je činjenica. Neki koji su mu stali na žulj morali su doslovno odseliti iz grada pod pritiskom šikaniranja.
Svi ti ljudi imaju svoje obitelji, djecu, u međuvremenu su i oni postavili svoje igrače na niže pozicije - naravno, u zamjenu za apsolutnu odanost i potpis na članstvo u HDSSB-u. I to je zapravo glasačko tijelo HDSSB-a, to su oni koji na svake izbore moraju izaći i zaokružiti ono što im je rečeno. Ako mislite da anonimnost na glasačkom mjestu nešto znači, varate se. HDSSB u biračkim odborima ima svoje ljude, koji točno znaju koliko glasova mora biti prikupljeno na svakom biračkom mjestu. Ako ste član HDSSSB-a, a niste došli glasati, možete biti sigurni da će vas netko na izbornu nedjelju popodne nazvati i diskretno podsjetiti na "demokratsku obavezu".
Meni je taj slogan "Za svoje!" apsolutno logičan, jer ta stranka i jest samo i isključivo "za svoje". Paraziti, nametnici, lešinari koji već godinama žive na strvini onoga što je nekad bio Osijek.
To je pravi problem našeg grada, jedna perfidno isprepletena mreža odanih sljedbenika koji svog vođu bespogovorno slušaju iz puke potrebe za preživljavanjem, a jedan dio i u strahu da će biti uklonjeni, diskreditirani i šikanirani ako odlutaju sa onoga što im je naređeno. Tu su naravno i veze s podzemljem, organiziranim kriminalom, policijom, obavještajnom službom itd. itd. itd.
Tako da, gospodine Pecnik, iako su Vaše kritike točne, one su isto tako i potpuno suvišne. To su stvari koje svaki prosječni Osječanin već zna. Umjesto kritičara, želim kandidata koji će jasno i glasno reći kako misli razbiti ovu glavašoidnu hobotnicu i koji će na kraju to i učiniti. |
Zadnja promjena: Mali pijonir; 17.04.2013. 17:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Bilo bi bolje kad bi se Pecnik i Varga zamijenili, ili da su nastupili kao tim - Varga gradonacelnik, Pecnik kao dogadonacelnik, savjetnik ili nesto tako.
No, mozda za 4 godine, tko zna
|
bilo bi bolje i da nisu sa Laburistima... |
|
|
|
|
|
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
treba dati vlast mladima koji su upjeli organizirati rad i funkcioniranje azila za pse! najbolja i najbrojnija grupa, najmoralnija i najperspektivnija. takvi nam ljudi i žene trebaju na čelu ovakvog usranog grada prepunog uhaklanih i ofucanih "ambicioznih" matoraca.
pamet im na nos curi. |
|
_________________ najnasilniji element društva je neznanje |
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ljilj je napisao/la: ›
treba dati vlast mladima koji su upjeli organizirati rad i funkcioniranje azila za pse! najbolja i najbrojnija grupa, najmoralnija i najperspektivnija. takvi nam ljudi i žene trebaju na čelu ovakvog usranog grada prepunog uhaklanih i ofucanih "ambicioznih" matoraca.
|
Ja bih glasala za njih.
Jesu politički aktivni? Planiraju li? Žele li i bi li znali voditi i grad? |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
Mali pijonir je napisao/la ( Pogledaj post): ›
No problem Osijeka nije u jednoj osobi, u funkciji gradonačelnika, problem je u činjenici da je mostarski Saruman sve ove godine poslije rata iskoristio da u apsolutno svaki kutak i na svaku razinu gradske uprave, gradske industrije, gradske kulture, gradskog obrazovanja i svih gradskih djelatnosti postavi svoje ljude.
|
Interesting. Fali ti Sauron |
|
|
|
|
|
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
ljilj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pamet im na nos curi.
|
Bome, i moj bi glas dobili!
Sad kad ovo pročitaju lignje pa ih odmah pokušaju uvući u svoje redove. |
|
|
|
|
|
Mali pijonir
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Citat: ›
Interesting. Fali ti Sauron
|
UPS Ispravljam! |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
krvavi_perec je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ček ček, STV se financira iz gradskog proračuna??
Nema se nijedna televizija šta financirati iz gradskog proračuna!
A još mi je debilnije televizijsko/radijsko oglašavanje gradskih tvrtki koje nemaju konkurenciju tipa Unikom, Vodovod itd.
Stvarno smo palanka.
|
Vjerujem da veliki dio love iz proračuna ide negdje dalje preko STV-a
Ako se OSTV može sama financirati i pri tome imati daleko kvalitetniji program od STV-a, ne vidim razlog da zašto isto ne bi moglo biti i na STV-u. |
|
|
|
|
|
nooky Ukupno postova: 120 Spol: Nebitno
|
Citajuci komentare, stvarno covjek zakljuci da ni ne zasluzujete bolje od Bubala. Ne kazem da je Pecnik idealan kandidat za gradoncelnika i pitanje je kako bi se snasao na toj poziciji, jer budimo realni jedno je palamudit o politici, u cemu je Pecnik majstor, a drugo je operativno vodit neki slozeni kompleks poput Grada.Cinjenica je da Pecnik od 90ih do danas glasno i jasno bio kontra glavasa i njegove u svakom pogledu zlocinacke politike. A trebalo je imat muda 90ih i nakon rata bit kontra glavi....Ali da se vratimo Pecnikovom komentaru-istinit je do boli. Lazni magistar je trcao Glavasu u bolnicu i nosio mu cokoladice dok je isti pravio lakrdiju od strajka gladju, uostalom zahvaljujuci laznom magistru Glava je i dosao na vlast. O Vrkicu je takodjer sve tocno napisano, od komunista preko gorljivog tuđmanovca i glaveševog malog od kužine do hnsovca?! Poučen iskustvom glasanja za Vrbosica ni u ludilu ne bi dao glas jos jednom politickom konveritu...O bubiju komentar mislim da nije potreban, tako da kad se sve uzme i oduzme, onak tko uistinu zeli stvarnu promjenu u Osijeku nece sigurno dat glas Vrkicu... |
|
|
|
|
|
|
nooky je napisao/la: ›
Lazni magistar je trcao Glavasu u bolnicu i nosio mu cokoladice dok je isti pravio lakrdiju od strajka gladju, uostalom zahvaljujuci laznom magistru Glava je i dosao na vlast. O Vrkicu je takodjer sve tocno napisano, od komunista preko gorljivog tuđmanovca i glaveševog malog od kužine do hnsovca?! Poučen iskustvom glasanja za Vrbosica ni u ludilu ne bi dao glas jos jednom politickom konveritu...O bubiju komentar mislim da nije potreban, tako da kad se sve uzme i oduzme, onak tko uistinu zeli stvarnu promjenu u Osijeku nece sigurno dat glas Vrkicu...
|
Vidjeli rezultate EU izbora pa odjednom više ne valjaju Đapić i Vrkić,a donedavno ih je pozivao na pakt protiv Bubala?
Kako sad opet u pakt nakon ovakvih riječi? Ili će na kraju opet neko blizak Glavi biti još bliži Glavi?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Ovaj grad će procvjetati ako odstupe cirkusanti koji već dugi niz godina u ime nekakvog domoljublja .. crkve opstaju na vlasti. Dakle oni su svoju nesposobnost pokazali grad Osijek ,i Slavonija su opustošeni.. Sada su upravo potrebni mladi intelektualci koji vrijeme provode u Psećem azilu .. mladi obrazovani koji pakuju kufere za odlazak bez povratka.. Žalosna je ovo istina za sve što se dogodilo ovom gradu i Slavoniji kojima su potrebni mozgovi da bi ovdje postao pristojan život.. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
sad mi je definitivno jasno da je Pecnik promašena priča..čovjek živi u nekim prošlim vremenima i jedino što je njemu važno je to tko je koliko i kada pljuvao Glavaša..e sad, il sam ja lud ili ovo nisu izbori za najvećeg pljuvača Glavaša nego za gradonačelnika Osijeka..hebem li ga ja...Vrkić je meta vladajuće ekipe a Pecnik koji blage veze nema o realnoj politici napada Vrkića i tako zapravo surađuje upravo s onima protiv kojih se on kao bori...isto tako kako on proziva druge može se prozvati njega i njegovu ulogu u vladavini Zlatka Kramarića u kojoj je participirao i "politička Majka Tereza" Pecnik i to 3 godine..jel on to misli da je Zlatko Kramarić bolji od Branimira Glavaša pa mu to daje za pravo da proziva druge zbog suradnje sa Glavašem? Pecnik=promašeni lik na političkoj sceni.. |
Zadnja promjena: Osječanin; 17.04.2013. 21:53; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
|