Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
...ak se karta bela, onda nemam što tražiti na chatu... ...ne znam čak ni kak se koja karta zove...
|
Onda ćeš ti sa montom i letećim mungosom raspravljat o smokvi.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...hm, to već zvuči privlačno... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
deral
Ukupno postova: 30 Lokacija: dolje Spol: Muško
|
@ anakonda, dođi i ti veceras oko 22 sata na chat, sinoc je bilo zanimljivo... |
|
|
anakonda
|
...dat ću sve od sebe, vidim da je vrlo zanimljivo... ...
...@leteći, ti si neki vrlo zapaljiv momak????... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
|
...bit će tako svaku večer kak se meni čini....
btw deral di su ti kikachi? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
deral
Ukupno postova: 30 Lokacija: dolje Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
...bit će tako svaku večer kak se meni čini....
btw deral di su ti kikachi?
|
ja se nadam da ce biti svaku vecer.....pojeo sam ih |
|
|
legica_os
|
proždrljivac jedan... |
|
|
|
|
legica_os
|
Zašto mi na chatu sa "normalnim" sučeljem piše name:legica_os a na popisu chatera sam gabber i svi me vide kao gabbera i ne mogu to promijeniti , dok mi na chatu sa plutajućim prozorom sve normalno radi i mogu mijenjati ...........???????????????
Leone ne valja ti chat,daj belu |
|
|
|
|
anakonda
|
...meni se sinoć dogodila isto neka čudna stvar: na popisu gabbera sam bila samo ja vidljiva...a bilo je josh 4 gaba koje nisam vidjela...i svi su me uvjeravali da je kod njih sve OK... |
|
|
|
|
legica_os
|
i onda će reći da smo nas dvije lude?!!!Leone popravi taj chat što prije........ |
|
|
|
|
anakonda
|
...potpisujem... |
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Nije do admina nego gabbly tj. quantcastov server (brojač prometa) nešto šteka.. |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Eto, ilija, zasluzio si kikoshe... ;-)
Cure, vjerujem da je kvar vec otklonjen, problemi nisu usmjereni na vas kao osobe... ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
legica_os
|
Leon je napisao/la: ›
Cure, vjerujem da je kvar vec otklonjen, problemi nisu usmjereni na vas kao osobe... ;-)
|
..i bolje da nisu... |
|
|
|
|
|
|