Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...tnx... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
Samo hrabro naprijed,,,,sreca se nalazi iza jednih vrata ,od stotinu,treba samo otvoriti ona dobra,,,,osobno mislim da ces uspjeti.....Jos jednom sretno!!!!! |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
anakonda
|
...tnx još jedaret... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
klin se klinom izbija
@anakonda, mi svi već imamo PTSP iako ga civilima ne priznaju, pa prema tome, možeš se samo izliječiti....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Necu da budem clan mafije (c) Riblja Čorba
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Poslao ja CV i sve, za IT tech-a... Čuj, ako bude trebalo, igrat ćemo Unreal dok se ne izlječimo |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Poslao ja CV i sve, za IT tech-a... Čuj, ako bude trebalo, igrat ćemo Unreal dok se ne izlječimo
|
Bolje America's Army |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
anakonda
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Poslao ja CV i sve, za IT tech-a... Čuj, ako bude trebalo, igrat ćemo Unreal dok se ne izlječimo
|
...kul, napravit ćemo sastanak forumasha u Iraku... ...
...jedna zanimljivost: u Iraku se jedna od vojnih baza zove "Anakonda", vjerovali ili ne...ako završim tamo, definitivno ću biti svoja na svome... |
|
|
|
|
anakonda
|
Joint exercise of the armed forces and non-military services ANAKONDA 2006
2006-09-29 09:51:09
On Thursday, 21 September, in the Operation Command headquarters in Warsaw, a conference devoted to the ANAKONDA 2006 tactical exercise took place.
NOTE: a website giving information about the exercises can be found at: anakonda.army.mil.pl
The aim of the conference was to present the main assumptions behind the ANAKONDA 2006 Exercises.
ANAKONDA 2006 is the first exercise of its kind for many years in which all the Armed Forces, Military Police and components of non-military services such as the Police, Border Guard and Fire Service are to take part.
...i opet ja, bash sam faca... |
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...poginuti nije opcija... ...hvala...jedini bed je što sam saznala da nema fotkanja, osim uz posebne dozvole...demit... ... |
|
|
|
|
|
|