Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ja sam išla u Novak kod gospodina Vlade i imam samo riječi pohvale. I sve sam položila iz prve! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Ja sam išla u Novak kod gospodina Vlade i imam samo riječi pohvale. I sve sam položila iz prve!
|
Samo rijeci hvale, a sama sebe nazivas losim vozacem... zbunj |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
Ja sam išla u Novak kod gospodina Vlade i imam samo riječi pohvale. I sve sam položila iz prve!
|
Samo rijeci hvale, a sama sebe nazivas losim vozacem... zbunj
|
Da. Ja sam antitalenat. Kompletno retardirana za vožnju. A ipak sam položila od prve. To je pohvala instrukoru, zar ne?
I više nisam loša vozačica. Vježbom do savršenstva! |
|
|
|
|
|
66anita66 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ja sam polagala svojedobno u Magnetu kod dragog mi instruktora Marjana. polozih iz prvog puta. stvarno je instruktor legenda!! ima strpljenja.. ako je imao za mene imat ce za svakoga. ps. al mislim da je on sada u Blicu, vozi plavog swiftića |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Neka netko izmjeni naslov ove teme, jer je nizdrživo gledati u njega. Dozvoljavam da je netko brzoplet ili lijen ispravljati greške, ali sve ima svoje granice. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
diskretno sada ubacijem ime jednog instruktora marjan jerković, radi u blicu ..jako doar instruktor
ja sam polagala u cilju....ljubo legenda s janjetinom HEHE |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Isla sam u speed, Eni mi bio instruktor to je covjek-flegma jednom je povisio glas kad sam trebala stati a jadna nisam stisnula kvacilo vec samo kocnicu, oni koji su to napravili znaju sta se dogodi(pocetnicka greska). Inace sve sam iz prve polozila, a na dan polaganja voznje sa mnom su bila 3 muska i ja jedina cura oni su popadali a ja prosla, pa nek mi netko sad kaze da zene ne voze dobro. Imam vozacku 7 god i nikad nista, hvala Bogu.
znaci speed preporucam |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
hyundai Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
nitko ne hvali argument
i instruktora(a.k.a. vlasnika) Gorana
ja za njega imam samo riječi hvale
još ima golfa 5 |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Starčević u donjem gradu...
Prednosti :
1. mladi ispravni instruktori
2. odlični auti ( hyundai accent i getz )
3. ne moraš na vožnju dolaziti gdje oni kažu nego se dolazi po tebe i nakon vožnje te odvedu gdje želiš...
|
ja sam polagao na Cupe-u |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Anita_os je napisao/la: ›
Hehe, ovisi koga dobiješ u Tratinčici.
Lega s faxa dobio nekog starog koji mu je prognozirao trajanje vožnje do kraja 8.mj!!! (nedavno je upisao) ..iz razloga sto kao ne stigne da dva puta tjedno ima sat! Mislim....grozno.. i uopće ga ne zove kad moze imati. E sad, tam je i mlađi jedan, taj ne znam kakav je.
Ja bila u Tornadu. Položila u 12.mj. Sad su dobili novog nekog još. Meni bio Peko, čovjek je legenda! Malo će ti pojesti živce dok se ne navikneš na smisao za humor, narodnjake ili piljenje mozga kada si najmanje raspoložen ali na kraju ti čak i fali Ali kao instruktor je odličan, nauči dobro, ne pušta te sam tako na ispit, a da ne misli da možeš, sto se organiziranja sati tiče-isto ok. Eto to je moja mala preporuka.
(moj Boze...da sam znala prije nekoliko mjeseci, kada sam ga poželila udariti, da ću ga jednom preporučiti..hehhe...)
|
Drugi se zove SAMIR. |
|
_________________ |
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la: ›
Anita_os je napisao/la: ›
Hehe, ovisi koga dobiješ u Tratinčici.
Lega s faxa dobio nekog starog koji mu je prognozirao trajanje vožnje do kraja 8.mj!!! (nedavno je upisao) ..iz razloga sto kao ne stigne da dva puta tjedno ima sat! Mislim....grozno.. i uopće ga ne zove kad moze imati. E sad, tam je i mlađi jedan, taj ne znam kakav je.
Ja bila u Tornadu. Položila u 12.mj. Sad su dobili novog nekog još. Meni bio Peko, čovjek je legenda! Malo će ti pojesti živce dok se ne navikneš na smisao za humor, narodnjake ili piljenje mozga kada si najmanje raspoložen ali na kraju ti čak i fali Ali kao instruktor je odličan, nauči dobro, ne pušta te sam tako na ispit, a da ne misli da možeš, sto se organiziranja sati tiče-isto ok. Eto to je moja mala preporuka.
(moj Boze...da sam znala prije nekoliko mjeseci, kada sam ga poželila udariti, da ću ga jednom preporučiti..hehhe...)
|
Drugi se zove SAMIR.
|
a andrej i dejan???? |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
marin_00 Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam isao u speed i enver mi je bio instruktor i to jos prije 2 godine za motor...
covjek je stvarno super,i za zezanciju i sve
pomoc ce ti kad treba(iako mi onda nije trebala pomoc)
sad me ovaj novi zakon sje... i nemogu si izvadit A cistu kategoriju,a imam A1...
i sad se i enver trudi mi pomoc sto vise da dobijem tu A kategoriju bez dodatnog placanja,jer je tako trebalo i bit kad sam ja polago u 8 mjesecu 2007.
je da su malo skuplji(speed) ali stvarno sto je to Vrijedi platit tolku cijenu!
A sto se beka tice,odi onda u tvrdu,stani pored ulaza i gledaj ga... neko je izjavio da bi isla u tratincicu i gledala beka. A ako oces naucit vozit,onda nemoj gledat na izgled instruktora! |
|
|
|
|
|
marin_00 Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tek sam se probudio pa mi je malo gramaticki netocno al shvatite me hehe
valjda mozete prokuzit sta sam htijeo rec |
|
|
|