Autor |
Poruka |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Prvenstveno mobitel, mp3 player, ključeve i novčanik; bez toga ne mogu van, radije ću se vratiti kući po to ako zaboravim.
Manje važno, ali me se često može vidjeti s fotićem; ne nosim ga baš stalno jer je to skoro kila tereta i nije baš praktično za večernje izlaske, al preko dana je druga stvar.
E, da, ne mogu van bez patika. |
|
|
|
|
|
*sunshine*
Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bez velike torbe u koju stanu sve meni prijeko potrebne sitnice. |
|
_________________ ...biram samo lakši način...
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Hm...... labelo, mobitel, mp3, žvake(svijetloplave orbit), novac, karte, voda... e da, i ključevi |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
|
|
|
tea_031
Ukupno postova: 3 Lokacija: osijek :) Spol: Žensko
|
hm..mobitel,žvake(zeleneOrbit ), pare i kljuceve......... i to bi bilo to |
|
_________________ KadTugaJednomNaVrataDođeASamoćaZaboli,HocešLiMociImeMojeSaUsanaSvojihSkloniti?....BiliSmoJednomNajbolji...ONamaSuPričePricali... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pancirku, kacigu, baterijsku lampu i svijetleci remen oliti reflective-belt da me se vidi i po mraku... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol: Muško
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
...krivu stvar...tako uvijek imam maramice ali kad mi zatrebaju onda se sijetim da sam ih potrosila,ista stvar i sa zenskim potrepstinam,jedno zvake uvijek imam ostalo varira o tome di idem. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ključevi mob mpić mjesečna---- |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Novčanik, ključeve, mobitel, mp3 player s dodatnom baterijom, meleni kišobran (da ne bude izneneđenja), maramice, koji bombončić (ponekad se zaomi i koja čokoladica,al' se i jako kratko zadrži ), orbit žvake i maleni etui s flasterima, tabletama, pincetom..i nije tak' teška kao što zvuči |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Sa sobom nosim svoj mali karabin.... |
|
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Mobitel,maramice,mp3,rezervna baterija,usb,ogledalce,labelo,sjajilo,ključevi,novčanik i sve u njemu, uvijek-žvake(orbit plave),ne znam dalje,čekajte da vidim....mali kišobran,mali krema za ruke,koja ukosnica,... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ključeve, mobitel privatni i poslovni, novčanik s dokumentima i lovom i kraticama, mali neseser u kojem je osnovna šminkica, memorijski štapić, tampone, kremu za ruke i maramice ako se sjetim kupit ih, a to je rijetko. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Upaljač,cigarete,žvake,ključeve,mobitel i novčanik. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
|
|