Autor |
Poruka |
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E sad kad je nekome pukao...
|
kurton... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
LucijaX je napisao/la: ›
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kada se netko obrača dotičnom kolegi sa pitanjem
"Jesi li sam pao ili te Bog gurnuo?"
onda je on za mene Neodgojeno Đubre, smeče ...
|
Piše se: "neodgojeno đubre" i "smeće". Zašto misliš da pitanje nema smisla?
Usput, ako ti krsni list datira iz 1991. - ohladi.
|
Ne datira mi krsni list iz 1991
krsni list mi datira iz 1984!
Ako je tvoj komentar nakon svega samo puko ispravljanje pravopisa?! Onda više nemam riječi!
Pitanje ti je baš bilo na mjestu, a postavljeno je da se izrugaš dečku i u ovom slučaju pravoslavnoj vjeri! Ja sam katolik pa sam svejedno reagirao!
Molite nemoj se više izmotavati! Stvarno nema smisla! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
istina je da dosta ljudi na ovom forumu sprdaju svaku temu koju oni nisu otvorili, odnosno sprdaju sve ono što njima nije zanimljivo, evo necu šutjet pa cu reci da je jedna od tih osoba tamna strana...nekad je stvano imao jako kvalitetne postove, sve je ozbiljno komentirao dok sad svaku temu sjebe i odvede o offtopic...naveo sam samo jednu osobu, a ima ih još puno poput anakonde....
sada kad dođem na forum, vidm neku zanimljivu temu, ali kad uđem u nju ona ima sasvim drugi tijek i drugu temu što nema veze s naslovom koji je naveden....
P.S. vjerojatno ce neko i ovaj moj post sprdat....neka samo izvoli meni je 19 godina a baš me zanima koliko ima godina osoba koja bude ovo sprdala, pa cemo vidjet ko je kulturniji s obzirom na godine
|
...kak bi škoro znao zapjevati......tko to moje ime spominje....cudni ljudi cudnog imena.....
al dobro nema sad veze škoro sa ovom temom....
nego ne znam danijel što si se ti toliko uzjebao oko mene.....nije valjda da si u meni vidio neku svoju priliku pa si se razocarao.....jeb ga....za tako što ti ja nisam kriv....
što se tice opcenito komentiranja na forumu.....svaka tema je na poseban nacin zanimljiva ili manje zanimljiva....samim tim su i komentari na takvu temu više kreativni ili manje kreativni.....a ako bi na svaku temu samo odgovarali držeci se nekih strogo određenih pravila....nikad ne bi došli do nekih drugih tema.....vec bi udarali kao maxim po diviziji....o jednom te istom.....
...i eto......zaboli me ona stvar...... što si se ti razocarao u mene....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
LucijaX
|
Kolegi Srbinu sam postavio pitanje i očekujem da se očituje on, a ne ti.
Pitanje je provokativno, ali nije uvrdljivo ni za vjernike, a ni za one koji ne vjeruju... ni za koga!
Ako još samo jednom napišeš neku budalaštinu, nemam se vremena zajebavat s nekim novim gazdom, a ne treba mi puno da saznam gdje živiš, gdje kupuješ mlijeko i cigarete, kad si rođen i kad si prepuzao u tobolac.
Usput, ja sam Srbin i pravoslavac - imam pravo pljuvati po svjoj vjeri i naciji dok ne svisnem! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
E, Ivice, zelen si ti još...
Ne sprdam se vjeri (i više ljudi mene smatra čudnom što ne pohodim bogomolje i ne pokazujem se u pravo vrijeme na pravom mjestu), ali je ne smatram ništa boljim načinom da čovjek bude čovjek nego da se bavi nečim drugim što će ga ispuniti.
Sve što pomaže ljudima je dobro.
Ali vjera u Boga nije jedina opcija.
Mislim da se nikome ovakvim mišljenjem ne rugam. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
LucijaX
|
Ubij, ubij, ubij Glavašaaaa |
|
_________________ godinama pričaju, ima nas malo, a sve nas je više |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
LucijaX je napisao/la: ›
Usput, ja sam Srbin i pravoslavac - imam pravo pljuvati po svjoj vjeri i naciji dok ne svisnem!
|
neki dan si bio pingvin.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
LucijaX
|
Sutra idem tražit posao kod Bubala, sigurno ću se probuditi kao Hrvat, desničar i pasionirani štovatelj lika i djela Branimira G. |
|
_________________ godinama pričaju, ima nas malo, a sve nas je više |
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
...e više se neću igrati s vama...
vratite mi moje autiće ))
dajte ljudi pogledajte definiciju foruma... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
onisifor je napisao/la: ›
Međutim, čim sam prohodao nastavio sam da pijem, pušim travu, i bilo je samo pitanje dana kad ću se vratiti teškim drogama.
|
Ovisnost o alkoholu i cigaretama JE teška ovisnost.
Ovisnost o marihuani ne postoji. Ali to ti bogo očito nije rekao, bio je prezaposlen pronalazeći ti ženu i sređujući diplomu...
Sve u svemu, dobrodošao! Nek' si ti nama živ i zdrav! ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Sve u svemu, dobrodošao! Nek' si ti nama živ i zdrav! ;-)
|
I ja kažem! |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ok, a šta nikom nije palo napamet da je taj tekst samo provokacija... mislim, napisan ekavicom i (patetičnim) tonom kao stvorenim za otvaranje rata među forumašima.
Bio istinit ili ne, super je stvar da čovjek u BILO ČEMU nađe motivaciju za izlaz iz problema ovisnosti, pa bila to religija (da Boga nema, trebalo bi ga izmisliti, zar ne?), društvo, glazba ili nešto četvrto!
O vjernicima, katoličkoj crkvi i ateistima neću... ionako je Crkva jako daleko od onoga što propovijeda sama, a da ne spominjemo koliko je eonima daleko od onog što propovijeda Bibilija! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
LucijaX
|
Aeon? Jel' to nekakav plin? |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Da ti nije palo na pamet. Vrađaj se nazad, nećeš mi zbog nekog picana otić. Odemo mi koji radimo offtopic i mogu lijepo ključ u bravu. Briši odma taj post!
|
ja sa 19 godina sam pican, a neko ko je stariji od mene za samo 2-3 ili 4 godine je kao nešto MNOGO ozbiljniji.....
stvar je u tome što neko ko ima npr: 23 godine može meni koji imam 19 reci da sam još dijete, ali to su samo 4 godine razlike...te 4 godine se ni ne "osjete" u 60-im..... ali vjerojatno mislite na ono da ako ste stariji da ste više u pravi i pametniji od onih koji su mlađi..
ja možda jesam tu jedan od mlađih clanova, ali neke stvari u životu možda znam bolje od vas... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|