Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
u ponedjeljak sam bila u anubisu i nemam ni jedan prigovor na to kako rade. atmosfera i likovi su ok, sve je čisto, brzo i učinkovito, a ima i klimu. sve 5. a moj vuk na ramenu je savršen |
|
|
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
u ponedjeljak sam bila u anubisu i nemam ni jedan prigovor na to kako rade. atmosfera i likovi su ok, sve je čisto, brzo i učinkovito, a ima i klimu. sve 5. a moj vuk na ramenu je savršen
|
Van kveščon pliz.
Koliko je velika tetovaža i koliko si pljunila para? |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
Metalucifer
|
Hvala!
Opa,In Flamesova mjuza na stranici Respekat! |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Metalucifer je napisao/la: ›
Van kveščon pliz.
Koliko je velika tetovaža i koliko si pljunila para?
|
nije velika, možda 10x10 cm ili čak nešto manja - 400 kn. ali ima veze i to je li jednobojna (moja je) i je li puna ili su samo linije (kod mene je ovo drugo).. tako da ovisi o dosta stvari.
ne znam za ovu foru s mailom što piše wasted, ja sam im odnijela isprintanu sličicu, pa su mi rekli cijenu.
i moraš računati s tim da naručuju oko 3 tjedna unaprijed, jer je gužva. i ostavljaš akontaciju od 100 kn, koja se onda, naravno, odbija od cijene. |
|
|
|
|
|
Metalucifer
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Van kveščon pliz.
|
nije velika, možda 10x10 cm ili čak nešto manja - 400 kn. ali ima veze i to je li jednobojna (moja je) i je li puna ili su samo linije (kod mene je ovo drugo).. tako da ovisi o dosta stvari.
ne znam za ovu foru s mailom što piše wasted, ja sam im odnijela isprintanu sličicu, pa su mi rekli cijenu.
i moraš računati s tim da naručuju oko 3 tjedna unaprijed, jer je gužva. i ostavljaš akontaciju od 100 kn, koja se onda, naravno, odbija od cijene.
|
Hvala! |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
Van kveščon pliz.
|
i moraš računati s tim da naručuju oko 3 tjedna unaprijed, jer je gužva. i ostavljaš akontaciju od 100 kn, koja se onda, naravno, odbija od cijene.
|
Ma kad sam se tek zainteresirao za tetovaže slao sam nekome tatoo majstoru iz Zagreba mailom sliku i on mi je rekao okvirno cijenu a onda sam otišao u Anubis i rekli su da im mogu mailom poslati pa zato ali veći je doživljaj otići tamo super su likovi sve objasne |
|
|
|
|
|
xg
Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja sam bila prije par mjeseci na tattoo u Anubisu i likovi su super ispravni.
Tetovaza se mjeri po kvadraturi i onda ti kazu koliko para moras dat, najbolje je raspitati se o svemu kod njih.
Smatram da tetovaza ne moze dosadit ako je to nesto sto si sam smislio, pogotovo ako je na nekom dobrom mjestu. Meni se takoder ne svidaju isfurane tetovaze poput leptirica, kineskih znakova, zmajeva i sl.
A sto se higijene tice mislim da likovi u Anubisu stvarno dobro rade i da nema straha, a sto se boli tice istina najvise boli u dodiru s kostima ali ako smatras da se zaista isplati bol ono samo daj....
I mene je bilo strah, ali ne zbog boli vec zbog koze, jer imam jako osjetljivu kozu. No sve je radeno na bazi prirodnog tako da sve 5.
I da...ako budes razmisljao o tome sto ce drugi misliti o tome onda nemoj ni ici.
Uvijek ce biti onih koji ce prigovarati, ali i onih koji ce ostati bez rijeci. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
što bi rekao Mataković : kakav tatoo, kakav piercing...sad su u modi amputacije....
ako ju već stavljaš stavi ju tamo gdje ju nećeš moć stalno vidjeti,tad ti neće brzo dosadit. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
xg
Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što bi rekao Mataković : kakav tatoo, kakav piercing...sad su u modi amputacije....
ako ju već stavljaš stavi ju tamo gdje ju nećeš moć stalno vidjeti,tad ti neće brzo dosadit.
|
Upravo to meni su se smijeli jer sam ja stavila na leđa pa kao ni nevidim ju, ali u tom je ljepota sto ponekad zaboravim da je tu pa kad cujem komentare drugih sjetim se
|
|
|
|
|
|
DojaJa
Ukupno postova: 88 Spol: Žensko
|
tetovirala sam se tamo...sve 5!! |
|
_________________ Mislila sam da se stalno vrtim u krug, a zapravo se samo cijeli svijet vrti oko mene! |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
mogao bih uskoro do anubisa da mi malo doradi tattoo
Bilo bi dobro da i ovo rade tamo, body implants, predobro....
|
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Šta je ovo gore za čikove gasit jebote,preodvratno! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
odvratno i gnjusno, al 100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa , de imam ja jedan žarač i sačmaricu i glocka pa možemo nešt napravit šta da budalama daješ da ti rade take stvari mog ti ja par rupa spržit u pola cijene, zalit rakijom i bidneš ko novi, žarača ću dobro zagrijat pa ti dezinfekciju opalt po rupama nakon što ti 9mm prošiša kroz ruku ima da imaš naj-kul ožiljkove i implantante ako ti zaostane koji metak, a ak neće sitnom sačmom ti po leđima saspem ima sve da bude goooobah neće te nikad pustit u aviJon od silnog piščanja na terminalu |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|