Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...ja sam uplatio loto...jer kažu da na petak 13. treba igrati igre na srecu.......eto ako dobijem koju kunu......castim vas kavom......ako se uspijete dogovoriti gdje i kada je kava..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
aa ja sam tek sad skužila da je petak 13 .... ee a imaju i one fore sa brojem 23...jel neko gledo film? |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
ma petak 13 je nesretan jer svi pamte i najmanje gluposti koje im se događaju |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Meni je petak 13. uvijek bio sretan dan, uvijek mi se tog dana dogodi nešto stvarno super, iznenada... Ali iskreno, mislim da je to dan kao i svaki drugi, samo ako se ljudima taj dan dogodi nešto loše imaju koga okriviti; petak 13. Kao da se nešto loše ne može dogoditi i u subotu 14. |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ja sam danas kupila dvije vaze i jednu odmah razbila pred trgovinom. No, ne krivim petak 13. nego sebe S druge strane, dobila sam 5 na ispitu... Tako da je dan, zasada, u ravnoteži |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Teška nesreća dogodila se na atletskom mitingu Zlatne Lige u Rimu kada je finski bacač koplja Tero Pitkamaki kopljem u desni bok pogodio 28-gopdišnjeg francuskog skakača Salima Sdirija.
Fincu je koplje prilikom izbačaja iskliznulo iz ruke, izletjelo iz sektora i pogodilo nesretnog Sdrija dok se zagrijavao pokraj atletske staze.
Pitkamaki je u suzama promatrao kako atletičar Andrew Howe pomaže Sdiriju, krvavih ruku izvlačeći koplje iz njegova desnog boka.
Potom je bacač koplja ipak nastavio natjecanje, a francuski atletičar s ranom dubokom 2,5 centimetra prevezen je u bolnicu. No, prema posljednjim informacijama stranih agencija, nema nikakvih unutarnjih oštećenja.
"Moglo je proći puno gore da ga je koplje pogodilo desetak centimetara više. Bog je bio na njegovoj strani. Pao je nesvijest te je odmah prevezen u bolnicu. Za sada nemamo nikakvih drugih podataka." - kazao je predstavnik talijanskog atletskog saveza Giuseppe Fischetto.U povijesti velikih atletskih natjecanja nikada nije zabilježen sličan slučaj kao ovog petka 13. u Rimu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hHj2UJNMd0U[/youtube] |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Jučer u busu prozor pao jednoj curi na glavu. Odjednom ispao... Eto u kakvim se busevima vozimo... Za ovo je kriv GPP, a ne petak 13., neka malo češće servisiraju te buseve, i osim guma i ostalog mogu po potrebi mijenjati i prozore... One koji neće padati ljudima na glavu... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
inače mrzim praznovjerje i volim broj 13, ali jučer mi je stvarno bio sjeban dan..
kolega je u benzinca sipao diesel, pa smo sat vremena čamili na benzinskoj dok su došli po nas sa crijevom i kanisterima. nisu uspjeli istočiti gorivo, pa smo se ščlepali od josipovca do čepinske i napravili 6 kilometara dugu kolonu na obilaznici. onda sam pješke krenula iz slavonca u centar, da što prije završim s poslom, ali je u međuvremenu moj dragi već ručao, a trebali smo ići na ručak za godišnjicu..
što je sve zanemarivo kada se sjetim da sam u samo tjedan dana uspjela:
- probiti jedan taban na nekoliko mjesta igrajući odbojku bosa na travi
- zaraditi ogromni krvavi žulj na drugom
- izgoriti kao mali majmun
- ugrizao me pas pa na ruci imam ogromni podljev
- pokisnuti do kože
- upasti obučena u vodu
- skliznuti rukama niz štrik i zguliti kožu na 5 mjesta.. jebeno peče
...osim što sam i dobila, mislim da je to sve.. eto, ja sam imala i pripreme za petak 13!!! |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
lufus je napisao/la: ›
Teška nesreća dogodila se na atletskom mitingu Zlatne Lige u Rimu kada je finski bacač koplja Tero Pitkamaki kopljem u desni bok pogodio 28-gopdišnjeg francuskog skakača Salima Sdirija.
Fincu je koplje prilikom izbačaja iskliznulo iz ruke, izletjelo iz sektora i pogodilo nesretnog Sdrija dok se zagrijavao pokraj atletske staze.
Pitkamaki je u suzama promatrao kako atletičar Andrew Howe pomaže Sdiriju, krvavih ruku izvlačeći koplje iz njegova desnog boka.
Potom je bacač koplja ipak nastavio natjecanje, a francuski atletičar s ranom dubokom 2,5 centimetra prevezen je u bolnicu. No, prema posljednjim informacijama stranih agencija, nema nikakvih unutarnjih oštećenja.
"Moglo je proći puno gore da ga je koplje pogodilo desetak centimetara više. Bog je bio na njegovoj strani. Pao je nesvijest te je odmah prevezen u bolnicu. Za sada nemamo nikakvih drugih podataka." - kazao je predstavnik talijanskog atletskog saveza Giuseppe Fischetto.U povijesti velikih atletskih natjecanja nikada nije zabilježen sličan slučaj kao ovog petka 13. u Rimu.
|
OVO JE STRASNO UZAS stvarno mi ga je zao iz koje je udaljenosti udario nevjerojatno |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Gledao sam to sinoć, skoro mi je srce stalo kad ga je pogodio.
Imao je punooo sreće! |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
mayla
Ukupno postova: 54 Lokacija: malo tu, malo tamo Spol: Žensko
|
ja jučer u trgovini slučajno uzela br ormarića 31, i na blagajni mi račun bio 31kn, hm svašta. inače nisam uopće al stvarno nisam praznovjerna |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
Ja sam bacala koplje.i skoro frajera u leđa pogodila................... ali nisam ja bila kriva........... kad atletičar baca koplje onaj koji ide po koplje ne smije leđima biti okrenut prema tom koji baca
|
mora mu bit okrenut prsima, tako da bude sigurno da će ga ubit ako ga pogodi? |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la: ›
Ja sam bacala koplje.i skoro frajera u leđa pogodila................... ali nisam ja bila kriva........... kad atletičar baca koplje onaj koji ide po koplje ne smije leđima biti okrenut prema tom koji baca
|
mora mu bit okrenut prsima, tako da bude sigurno da će ga ubit ako ga pogodi?
|
CC baš si |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|