Autor |
Poruka |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
pa bio je natječaj i 1.mjesto su osvojile tzv."stepenice", ali dotičnom gospodinu đapiću se to nije svidjelo i stvar je uzeo u svoje ruke! i sada nam na trgu stoji to što nam stoji... vrtite nam grupu građanaaaaaaa |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Vec rekoh, kazem ponovo... koji Starcevic, koji crni reper, obuci ga u bijeli kosarkaski dres i bijeli sorc, montiraj Vrankovica u blok malo sa lijeve strane, baci loptu za kosarku i eto ga....svaka slicnost sa slikama koje su se proslog ljeta vrtjele po net-u je tragicna... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
- Zamislio sam Starčevića kao jaku ličnost koja govori: ‘Tu sam, svoj na svome, i nitko mi ništa ne može’- rekao je umjetnik, naglašavajući da su pregovori o postavljanju spomenika Starčeviću još u tijeku, a postoji mogućnost da brončani Starčević krasi možda i neki drugi osječki trg.
pročitah ja izjavu umjetnika, pročitah i komentare kaštelana i inih - oni su još gorji nego naši
spomenik da, ali ni stepenice a ni ono čudo na trgu
ajwar je napisao/la: ›
pa bio je natječaj i 1.mjesto su osvojile tzv."stepenice", ali dotičnom gospodinu đapiću se to nije svidjelo i stvar je uzeo u svoje ruke! i sada nam na trgu stoji to što nam stoji... vrtite nam grupu građanaaaaaaa
|
potpuno se slažem, vratite nam grupu građana, bar se dječurlija ima gdje pentrati, nakon protrčavanja kroz tzv. fontanu |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
frend mi jucer kaze da nije reper sigurno.
pretpostavka je da je tamo neka nevidljiva djevojka spremna za oralno zadovoljavanje tzv. fellatio. on bas i nije siguran bili ili ne bi ... pa mu se zato gubi pogled u daljini jer razmislja |
|
|
|
|
|
neurozan Ukupno postova: 27 Lokacija: essek Spol: Muško
|
fuuuuj...nije mu mjesto na trgu....u parku da, ali ne na trgu...ima Osijek svojih ljudi - Šeper, Štrosmajer, nobelovci itd..itd...najbolja je dumina što će na otvorenju biti Mate Bulić - rekao bi cinik -SELJAČINA - SELJAČINAMA!!! |
|
|
|
|
|
domagoj
Ukupno postova: 77 Spol: Muško
|
Starčević je u "Teštamentu", tj. oporuci napisao:
"Zabranjujem svaki spomenik i svaku javnu počast... Ja sam si spomenik ostavio u mojemu životu i u delih mojih, a narod ima na koristne stvari trošiti".
Eto zašto je Starčević na 1000 kuna... Tko podrži spomenik dobije majicu! Sve te majice nas porezne obveznike koštale su otprilike koliko ta jedna novčanica... Koja simbolika...!
P.S. Oprostite što sam ovoliko povećao slova - to je za kratkovidne iz gradskog poglavarstva...! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to nema veze s kratkovidnoscu <de-evilized> |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
Đapić je odabrao idejno rješenje spomenika kada je ono već postojalo i bilo odobreno od struke. Međutim on je htio ideju Mire Vuce i to je ono što je neozbiljno i što je spomenik zaista čudnovat. Preglomazan, grub, svakako temeljit, nejasan, ne navodi na promišljanje iako ne bi ni trebao jer je relističan, ali ne daje dignitet čovjeka koji je se borio za samostalnost i nezavisnost hrvatske. Starčević ispod lijeve ruke drži povelju, a desnu ruku pruža građanima. On ovu bruku nije htio niti zaslužio. Starčevič je bio naočit čovjek, koje je to Vucino viđenje relizma ili ga doista tako vidi. Još je dobio i termine u Waldingeru za svoju izložbu, ko će kome već Đapić svome |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Sorry, meni i dalje smrdi na repera.
Položaj ruke, crna boja ... |
|
_________________ |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la: ›
Sorry, meni i dalje smrdi na repera.
Položaj ruke, crna boja ...
|
i meni...i neću promijeniti mišljenje...blek pavr rulz |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
InternationalPony je napisao/la: ›
a sramoooooote + Mate Bulic?! pa gdje ide ovaj svijet
|
kako stvari stoje, ide u al đaponijev predimenzionirani, nauljeni šupak!
|
Nek odvede Shorty i Đapića i Starčevića u Vinkovce... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Sideshow
Ukupno postova: 40 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Ruglo!Degutantno!Užas!MAte Bulić!!!WTF!?Kao da se otvara boćalište u prigradskom naselju!? |
|
|
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko