Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
ti spekuliras o mogucnostima,a ja se nemam namjeru opravdavati zasto sam napisala "lupetate"..razlozi su osobnog karaktera,ja znam ,da on zna,na sta se odnosi... i eto,ode tema u krivome smjeru,jesam ti rekla:) |
|
|
|
|
|
marrai
|
Rajnus je napisao/la: ›
Mislim da se njen komentar nije odnosio i na mene
Poanta jest da u Qu nema celavih majmuna sa lancima, sanera, mutnih likova i slicnih stereotipa. Nema tucnjave niti razbijanja ili nekih slicnih ekscesa.Tamo je barem pola ljudi koji studiraju ili su zavrsili fakultete tako da pozivanje na primitivizam ili neskolovanost nema smisla. Ukus i tako nema veze sa naobrazbom i inteligencijom.
Vecina ljudi ukljucujuci i mene ide tamo zato sto je tamo zezanje. Svaka cast ostalim mjestima ali tamo je veselo i zajebancija do besvijesti... Tamo trijezan ne mogu biti ni pod razno. Ako moram birati dosadno sjedenje na terasu kafica i gledanje jedni drugih i veselje u Qu... Ja biram Q.
Iste te ljude mozes vidjeti i u westu na yu rocku, na koncertima i gdje sve ne... Svatko nek se veseli na svoj nacin.
|
Moj komentar se Je odnosio na tebe,al nije za javnu raspravu...u Qu ima mutnih tipova,samo što i ti budeš mutan pa ih ne primjetiš, |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Moj komentar se Je odnosio na tebe,al nije za javnu raspravu...u Qu ima mutnih tipova,samo što i ti budeš mutan pa ih ne primjetiš,[/quote]
Ovdje sto napises je za javnu raspravu. Naravno da ih ima. Jednako kao i u svakom drugom kaficu u gradu od waldingera pa do lokalnih birtija. Pitanje je omjera. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
|
raspravit ćemo u četiri oka uz čašu hladnog piva:) |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la: ›
raspravit ćemo u četiri oka uz čašu hladnog piva:)
|
...u q clubu u subotu navečer |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
marrai
|
ne nego na Stradunu,i Dubrovačke trubadure. |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...u q clubu u subotu navečer
|
Ja ako tamo zadjem nisam bas sposoban za kognitivne djelatnosti |
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
štiklice, dopičnjaci i dekolteići. kako kuuul. očito većina dečkiju traži takve cure iako pljuju po njima (da su droce i tak to)...ma..
ne volim cajke |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
marrai
|
ma neeee,traže jednu takvu za poševit i jednu finu za oženit:) al nije im za zamjeriti kada je na pladnju takav izbor i ponuda,bolji nego u najluksuznijem restoranu,i ja bi da sam muško.... |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
ennna je napisao/la ( Pogledaj post): ›
štiklice, dopičnjaci i dekolteići. kako kuuul. očito većina dečkiju traži takve cure iako pljuju po njima (da su droce i tak to)...ma..
ne volim cajke
|
Cuj...koji ti kaze da mu se kita ne dize na to taj te gadno laze. Nisam znao da je dekolte i suknja obrnuto proporcinalna IQ i naobrazbi... Jel to po sustavu "plavuse su gluplje u centru je sve skuplje...predrasude...predrasude"
Jebiga ne volim ih niti ja... |
|
|
|
|
Rajnus
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma neeee,traže jednu takvu za poševit i jednu finu za oženit:) al nije im za zamjeriti kada je na pladnju takav izbor i ponuda,bolji nego u najluksuznijem restoranu,i ja bi da sam muško....
|
Neke tako razmisljaju iako su zene... |
|
|
|
|
marrai
|
ahahaa,nekog cajkaroša za trošenje a tatine sinove za mladoženje |
|