Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
sister je napisao/la ( Pogledaj post): ›
veet reklama-stave već izdepilirane cure i onda one kao isprobavaju to,i da one se smiju!!!zamislite!to ništa ne boli!da,da..
axe su mi super!! e,da je to istina....
dobra mi je za karlovačko-jer i muškarci nešto zaslužuju!!!ta me baš oduševila!
|
Mene isto živciraju reklame, al za brijanje, Gillete, Wilkinson itd., kao imate 15 žileta u 1 i onda stave lika na brijanje a on već obrijan, i to ne obrijan već izbrijan totalno, i pa jel vidite kak to brije čovječe, kupite naše proizvode, trebaju stavit nekog zaraslog majmuna il neku dlakavu curu pa nek se onda briju, depiliraju i sl. |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Reklama za vijesti nove tv, pan i calgon baš iritiraju. Sprite i Axe znaju bit zanimljivi |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
cilit Bang
neš mi djelotvornog sredstva! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
morgan je napisao/la: ›
cilit Bang
neš mi djelotvornog sredstva!
|
i vanish. mrzim to!!! |
|
|
Monstrum
|
A ona glupava reklama s onim žgoljavim likom i onom debilnom glazbom, jel to mister muscolo vodoinstalater gel, ne znam al nervira me strašno |
|
|
|
|
|
aethur
|
Monstrum je napisao/la: ›
A ona glupava reklama s onim žgoljavim likom i onom debilnom glazbom, jel to mister muscolo vodoinstalater gel, ne znam al nervira me strašno
|
da, mister muskolo. odakle im samo ideje da prave tako glupe reklame... |
|
|
Monstrum
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
A ona glupava reklama s onim žgoljavim likom i onom debilnom glazbom, jel to mister muscolo vodoinstalater gel, ne znam al nervira me strašno
|
da, mister muskolo. odakle im samo ideje da prave tako glupe reklame...
|
Ma stvarno nemam pojma, ja si kontam da bi moj mali nećak od 5 godina smislio i snimio 10x bolje reklame od 50% postojećih koje se vrte na tv-u, ja si ne kontam, šta si oni misle da će takvim reklamama privuć kupce, oće k**ac, ja u trgovini kad vidim neki proizvod iz debilne reklama u 70% slučajeva neću ga kupit baš zato što je reklama debilna, naravno izuzmemo li proizvode koji su neophodni, stick za ispod pazua , vodu, mlijeko i bla bla bla, you get the point |
|
|
|
|
|
aethur
|
još jedan primjer glupih reklama: sve od old spice. "dokaz, a ne obećanje". jadno, nađite si marketinškog stručnjaka... |
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
jedna od glupljih mi je i ona što reklamira onaj nokia (mislim) mobitel što se okreće s nekom ti tamo glazbom pa se svi onako naivno tresu, onaj lik što mrda mišićima na grudima... |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mrzim reklamu za pan pivo..sve te reklame za pan su iritante ( 'tica ko prasica) |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
sad sam se sjetila još jedne full glupe reklame... ona za veet kremu i trake s voskom...ajme majko ona plavuša kad se fua po butiicma u zg..pa kao još niste probali ajme neznate što propušate...aaaaaaaaaaaa
te još jedna.... VAŠA WC ŠKOLJKA SE OD SADA SAMA ČISTI... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
|
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
a ono kad neki štapić leti okolo i viče NE ŽELIM JU NE ŽELIM JU.. ugl neku konzerviranu ribetinu. mrač. |
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
joj ono kad isto rezanac skace i pada u neki pasirani paradajz...iliti rajcicu MUUUUTI |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
kad na radiju čujem "brzo mama, sjednimo u kola, tata vozi ravno do picola.." dobijem volju da razbijem liniju, tv, prozore, auto i svo suđe, zatim isto to kod nekoliko susjeda, nakon toga polijem cijeli kvart benzinom i zapalim, a potom ubijam (dugo i bolno) dijete koje to pjeva, autora reklame, kao i urednika i sve zaposlenike radio postaje, i na kraju sve začinim zabijanjem avionom u nešto najsličnije wtc-u.
da im pčkmtrn iritantno-neukusna.. |
|
|
|
|
|
|
|