Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i buku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
TataMata

Ukupno postova: 1180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.10.2007. 14:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Burence je napisao/la:
10 000 stanovnika u tvrdji??? Shocked pa toliko ljudi u tvrdji nema ni za vrijeme trajanja školske nastave u svim školama koje su tamo pozicionirane!! Razz

GČ Tvrđa
Stanovništvo: broj stanovnika - 10227 broj kućanstava - 3310

Ukupno postova: 143
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.10.2007. 15:02 
Naslov:  

aethur je napisao/la :
Burence je napisao/la:
10 000 stanovnika u tvrdji??? Shocked pa toliko ljudi u tvrdji nema ni za vrijeme trajanja školske nastave u svim školama koje su tamo pozicionirane!! Razz

Mjesni odbor Tvrđa obuhvaća i druge dijelove: vijenaci meštrovića, drvljanik, kašićevu...

e tako već da...

Ukupno postova: 1211
Post Postano: 14.10.2007. 16:25 
Naslov:  

Citat: Želimo da se Tvrđa zaštiti od pijanih maloljetnika, povraćanja i mokrenja, - zaključio je dopredsjednik.

A ovo je kao nova stvar u Tvrđi? A ništa ne govore protiv preglasnih cajki koje buče iz Q-a? Čuju se 30 metara dalje od lokala. Riganje i tučnjave su isto također česta pojava tamo.
Dani Piva su samo 10 dana i nisu u centru Tvrđe već su ove godine udaljeni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Isis

Post Postano: 14.10.2007. 16:43 
Naslov:  

betty je napisao/la :
razumijem te ljude koji zive u tvrdji, dovoljna im je buka od vikenda,a sad jos i ovo, pa im jos klinci seru i pisaju pod prozor, mislilm da bi grad trebao rijesti problem tvrdje i njzinim stanovnicima ponuditi stanove na drugim lokacijama.a od tvrdje napraviti nesto za mlade.

Ti baš i nisi najbistriji krastavac u tegli, jelda?

Ajmo iseliti nekoliko tisuća ljudi iz Tvrđe da bi mladi mogli izlaziti u Tvrđu i pišati po njoj rigati, koja je kulturna baština te ostaviti doslovce 16 lokala za izlazak tamo. Lakše je iseliti tisuće ljudi nego 16 lokala dalje smjestiti...

Prvo i prvo, šator je do pol 2 prazan...
Cajke trešte cijelu noć svaki vikend.
Drugo, šator blizu škole nije problem nego je problem u djeci koja tamo idu. Koncerti počinju u 8 sati, dakle kada nastava završi, škola se zatvara, a to što će klinci poslije u šator, to nema veze sa školom. I ako će se napiti za vrijeme nastave, napit će se i bez šatora, pa čak i nadrogirati ako je to njihov izbor.
I ako je već naveden problem prodaje alkohola maloljetnicima u šatoru, onda također mogu navesti isti problem u bilo kojem drugom lokalu u Tvrđi. Neka tamo naprave raciju, neće sigurno izaći suvih ruku.

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 14.10.2007. 17:42 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
Kod nas na Bosutskom je isto sranje s mini teatrom, stalno se netko buni i nastoji ga zatvorit, a to je jedino preostalo mjesto prave svirke i ugođaja u gradu.

Ja mislim da je ovo veći problem nego zahebancija oko šatora, na njih se isto vrši pritisak i pitanje je šta će bit.

Ukupno postova: 838
Post Postano: 14.10.2007. 18:49 
Naslov:  

problem tvrdje postoji vec godinama i to ne samo zbog nocnog zivota,kad sam ja isla u srednju mi smo pod matematikom slusali neku obitelj kako se svadja na terasi od kuce,i da, treba ih iseliti, i napraviti nesto kao campus,di ce biti srednje skole i fakulteti, a ljudi pisju okolo po tvrdji jer niti jedan od tih kafica nije dovoljan da sve primi,to su rupe od 40m2 i zato nastaju guzve ,da ih ima vise ljudi se ne bi setkarali cijelo vecer po tvrdji i trazili di ima mjesta, ovo pisanje po tvrdji se lako rijesi, stavis na 2-3 mj pojacane patrole koje kazne svakoga tko obavlja nuzdu na javnom mjestu,svi pisaju okolo jer ih nitko ne kontrolira, sve se to lijepo da rjesiti,tako je kramaric godinama govorio da ne moze rijestit problem pijane promenade,ali đapic ga je rjesio i to vrlo jednostavno,jedno 2mj je sustavno slao policiju tu s onim kobijima potrpao djecu unutra i gotovo,nema tu neke filozofije,ljudi bi tako isto pisali i po radicevoj ,a i tamo imamo stare zgrade koji su spomenici kulture.

Burence

Post Postano: 14.10.2007. 22:09 
Naslov:  

Isis je napisao/la :

Ti baš i nisi najbistriji krastavac u tegli, jelda?

vaaaaaaaaaaaa, lolčina!! dobar, dobar, eo ti tegla kikirikija..... Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Post Postano: 14.10.2007. 22:11 
Naslov:  

Fala kolega! Smile

Burence

Post Postano: 14.10.2007. 22:13 
Naslov:  

betty je napisao/la :
.... sve se to lijepo da rjesiti,tako je kramaric godinama govorio da ne moze rijestit problem pijane promenade,ali đapic ga je rjesio i to vrlo jednostavno,jedno 2mj je sustavno slao policiju tu s onim kobijima potrpao djecu unutra i gotovo,nema tu neke filozofije,ljudi bi tako isto pisali i po radicevoj ,a i tamo imamo stare zgrade koji su spomenici kulture.

ahhhmmmmmmmm, čistke su počele daaavno prije đapića... al slažem se s tobom po ovom pitanju..

Ukupno postova: 367
Post Postano: 15.10.2007. 2:01 
Naslov:  Re: Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i

a šta je ovaj očekivao na danima piva - časne sestre i (tihu!) molitvu za mir? osijek031.com smile

tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!osijek031.com smile
SmokeY

Ukupno postova: 371
Post Postano: 15.10.2007. 14:10 
Naslov:  Re: Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i

Ovo je super tema za anketu. pa bi mogli vidjeti koliko je ljudi bas za ovakvu organizaciju kakva je bila ove godine.

vjerujem da je vecina za tvrdju. Uglavnom svakoga zadovoljiti je nemoguce i normalno je da se ovakve stvari dogadjaju i dogadjati ce se i ubuduce. Tvrdja kao stari grad po meni ne bi ni bila stambena cetvrt. Treba od tog napraviti mjesto za izlazak a trenutnim stanarima dodijeliti nove stanove ili priblizno nove. Jer lokacija sama po sebi da nema stanara unutar tvrdje ne bi nikom smetala. Imam legu oji cuje gazbu a zivi u strosiki i po tom bi trebali staviti sator 5 km od grada da bi svi imali svoj mir. Imamo toliko cangrizavih ljudi kojima i svaka dlaka na kur.u smeta da vise ne smijes ni pojacati televizor a ne jos odrzati koncert. Koncert se mora odrzati u okolini tvrdje jer je prepoznat brend od svih mladih zeljnih izlazaka pa cak i starijih.
Jedino sto se moglo napraviti bolje je da mozda ograde trskom satore kao sto su to napravili za vrijeme UFO-a (kod bastiona) i onda propustati ljude uz predozbu osobne kako ne bi usli maloljetnici poslije 11. Takodjer zbog maloljetnika koji su ranije usli unutra treba lupati dvije razlicite boje vodenog amrkera. Tako da se zna tko je maloljetan a tko nije. I onda tociti pivo samo onim osobama koje imaju punoljetan zig. Eto ga plan.... Smile

Marinshe

Ukupno postova: 14
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.10.2007. 16:58 
Naslov:  

Osobno dani piva mi nisu zanimljivi no tko voli nek izvoli. Nek se ljudi vesele ak ih to veseli Cool Babe i dede nek stave čepiće u uši!
-----
Sto se Tvrđe tice mislim da ni u jednoj normalnoj zemlji stara gradska jezgra bogate proslosti ne bi mogla biti pretvorena u nightlife centar vec u neko kulturno središte, te se u njoj ne bi smjelo ni prometovati ni zivjeti. Ovako nasa Tvrdja ne lici ni na sto i iz dana u dan propada. Stare gradjevine "renoviraju" mafijaši tako da ih pretvore u cajka klub pa onda na jednoj strani ulice imamo galeriju Waldinger a preko puta nje Coctail bar Embarassed Toga ima samo na balkanu!

Ukupno postova: 3149
Post Postano: 15.10.2007. 17:11 
Naslov:  

De odite malo van... kafici su u starim gradskim jezgrama, svugdje... To je normalno...
U Osijeku nije normalno ono sto se dogadja oko kafica.
Dakle, na zapadu gost birtije pisa u birtiji, a kod nas pisa po birtiji. U tome je, ljudi moji, problem...

Skoči u forum: