Autor |
Poruka |
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
Iskompleksirani PTSP-ovac. Zašto uopće obraćate pažnju na njegove poluidiotske, fašističke bljuvotine? |
|
|
|
|
|
bili
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
leka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovo me potice na sugestiju uvodjenja dodatnih ekstremnih disciplina, primjerice: ekstremno brzo sisanje na monociklu
|
Kad si već kod sisanja:
"Isključivo dojenje ima svojih prednosti za dijete i na psihološkoj razini, jer pri dojenju osjeća blizinu majke, a time sigurnost, nježnost, pažnju i utjehu, što omogućuje zdrav psihički razvoj djeteta..."
Otkazan je vaš tretman kod dr. Dabića zbog odlaska u Holandiju.
Hvala na razumijevanju. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: Muško
|
Koncert Discipline Kitchme odgođen je zbog vremenskih neprilika za sutra, nedjelju 24. kolovoza u ponoć (predgrupe će početi oko 22 sata) na istom mjestu, u klubu Vega. |
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
BMX street danas (24. kolovoza) u 15 sati u skate parku...
šumica propala zbog blata do koljena
koncert Disciplin A Kitschme pomaknut za večeras u dvorištu Vege
vidimo se danas u parku!!! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
e ludilo,kužio sam da ću biti prljav kao svinjče hodajući po šumici |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Astrid Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Strašno sam razočarana propustom organizatora oko smještaja ljudi koji su došli na Pannonian. Mislim da je trebalo animirati Osječane koji se bave nekim od extremnih sportova da u slučaju nevremena prihvate jedno do dvoje mladih. Nažalost dobar dio je noć proveo na otvorenom. Pukla je velika grana i pala uz postavljene šatore i prava je sreća da nitko nije stradao. Bilo je tužno danas prijepodne gledati mladiće i djevojke kako skupljaju svoje mokre stvari i izmučeni napuštaju naš grad. Došli su sa svih strana i vjerujem da neće ponijeti dobru sliku. Mislim da treba razmisliti kako ugostiti mlade jer uvijek s ponosom ističemo kako smo dobri domaćini. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Astrid je napisao/la: ›
Strašno sam razočarana propustom organizatora oko smještaja ljudi koji su došli na Pannonian. Mislim da je trebalo animirati Osječane koji se bave nekim od extremnih sportova da u slučaju nevremena prihvate jedno do dvoje mladih. Nažalost dobar dio je noć proveo na otvorenom. Pukla je velika grana i pala uz postavljene šatore i prava je sreća da nitko nije stradao. Bilo je tužno danas prijepodne gledati mladiće i djevojke kako skupljaju svoje mokre stvari i izmučeni napuštaju naš grad. Došli su sa svih strana i vjerujem da neće ponijeti dobru sliku. Mislim da treba razmisliti kako ugostiti mlade jer uvijek s ponosom ističemo kako smo dobri domaćini.
|
Ovo sto si napisala je tuzno, ali nije sramota za Osijek...
Evo, ja sam udomio troje ljudi, a u svoje domove goste su primili jos mnogi Osjecani.
Takodjer, s hotelom Mursa je dogovoreno 50% popusta na cijenu smjestaja za vrijeme Pannoniana. Dakle, smjestaj je organiziran.
Ekipa koja se odlucila kampirat je samo to odabrala i desilo se najgore, ali ne moze se krivit bilo koga osim vise sile... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Astrid Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nisam znala za mogućnost smještaja u hotel "Mursu" po 50% nižoj cijeni. Svejedno mislim da je to za većinu velik izdatak. Većina je morala platiti put i imati neki džeparac što je većini roditelja na današnjoj skupoći teško priuštiti. Mislim da smo trebali biti solidarniji i organizirati se drugačije. U blizini su dvije velike škole (EMŠC i OŠ Vijenac) koje su mogle otvoriti svoje školske dvorane i smjestiti mlade u njih. Vjerujem da bi bili mnogo sretniji da su noć proveli na podu dvorane u suhoj vreći za spavanje nego na otvorenom na olujnom nevremenu. Nije mi bilo ugodno u stanu slušati gromove kako paraju nebo, a mogu samo zamisliti kako su se osjećali oni u onim malim šatorima. Bila sam danas u parku i vidjela ih kako odlaze i slušala komentare. Došli su sa svih strana (iz Njemačke, Slovenije, kažu i iz Danske i Španjolske...) i voljela bih da opet dođu. Ali moramo se više potruditisvi skupa. Vjerujem da bi mnogi bili srdačni domaćini (ja prva), ali nas netko mora organizirati. Smatram da bismo tako o sebi poslali ljepšu sliku i da bi to natjecanje postalo još prihvaćenije među mladima željnim druženja i uživanja u atrakcijam extremnih sportova. |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
jebem ti kisu, opet pada....... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
mladunce
|
senad bio drugi, madjar bio treci... |
|
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
mladunce
|
ak je senad iz austrije, onda je bio drugi. treci je bio onaj madjar! |
|
|
|
|
|
legica_os
|
mladunce je napisao/la: ›
ak je senad iz austrije, onda je bio drugi. treci je bio onaj madjar!
|
Da,senad je iz austrije...ok bio je drugi,ja misla treći |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|