Autor |
Poruka |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
Kolu.
mamune
je, funky lady, je ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ja neć doć ak neće doć i Anonymous
|
Anonymous neće doći jer se još srami zbog seks skandala
nemam ništ za obući!
|
to nikad nije bio problem
može i bez odjeće
pijani Dylan
Eseker će doći u siječnju na privatnu zabavu pa ti poradi na tome da dobiješ pozivnicu.
|
kakvu je inicijaciju potreebno položiti ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
![](images/spacer.gif) |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
je, funky lady, je
|
Eeee, dobit ćeš svoje za ovo u četvrtak. Toljagu i po glavi ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
yawn ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Osijek 031 organizira party za moj rođoš... ajoooooj slatkoooo
.....
Ali, stvarno, ako Anonymous ne dođe sve će biti uzalud... |
|
![](images/spacer.gif) |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Osijek 031 organizira party za moj rođoš... ajoooooj slatkoooo
.....
Ali, stvarno, ako Anonymous ne dođe sve će biti uzalud...
|
hahah sta se mene tolko iscekuje? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Da, ako Anonymous ne dođe, nema smisla dolazit...
osim ako će Anai zavrtit rundu ladnog crnog ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
mislim da imam krivi nadimak ovdje,sad sam skontao..tu svi spominju skandal,ja nemam veze s tim
|
gospođo ne se pecat. znam ja da je sezona somova al ne se pecat ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
može može ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) men odma dvje |
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_lol.gif) fejkeru ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_lol.gif) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
[quote="Mladjo"]
mislim da imam krivi nadimak ovdje,sad sam skontao..tu svi spominju skandal,ja nemam veze s tim
|
gospođo ne se pecat. znam ja da je sezona somova al ne se pecat
[/quote
Uhvati se puta u vinkovce gospođo. |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
![](images/spacer.gif) |
bizo32 Ukupno postova: 36 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|