Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
e sad sam se i ja sjetio što je mungos napomenuo - Samostalni Referenti - odlično su odsvirali, od svih novih bendova možda su i najbolje zabavili publiku, njih treba zvat još par puta! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Tinus
Ukupno postova: 64 Spol: Muško
|
Zbog obaveza bio sam na ufu samo u petak. Svo vrijeme sam proveo na elektronici u katakombama. Nakon dugo vremena svirala je prava tehnjava a ne ono minimal klip-klop sranje. Zika je bila predobra, atmosfera odlična, susreo sam dosta ljudi koje već dugo nisam vidio. Ocjena odličan. Hvala XXX, Wyrus, Dechko, Hadji, Q Point, Vannesa Theron i Thro na lijepom provodu. Dođite nam opet OBAVEZNO. |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Tako je Tinus!!
Btw. velika većina dj-eva od petka ti dolazi ponovno 12.7.
Stavim ja najavu kad saznam detalje |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Tinus
Ukupno postova: 64 Spol: Muško
|
Stavi obavezno |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
elektronika je bila tak-tak |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol: Muško
|
nije bilo alogie...zbog njih samo jedino i doašo u petak...sranje |
|
_________________ Jesus loves you!...Everyone else thinks you´re an asshole!
http://obnevidjelicuvar.blog.hr |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ovaj UFO je bio presmješan...
mislim da ovaj grad zaslužuje puno više |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
justice je napisao/la: ›
mislim da ovaj grad zaslužuje puno više
|
Pa nek im onda ovaj grad da više para, pa da vidiš fešte.... Svi ga uspoređuju s Exitom, ali brate mili, Exit ima budget od preko nekoliko milijuna nečega ;-)
A ljudi ovdje nikada nisu zadovoljni... Dobe besple koncerte par dana i još prigovaraju... Samo da podsjetim da je UFO festival za tzv. male i nepriznate bendove, a ova velika imena su samo gosti.... |
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nama je Break'n'Beat bio do jaja |
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
mislim da ovaj grad zaslužuje puno više
|
Pa nek im onda ovaj grad da više para, pa da vidiš fešte.... Svi ga uspoređuju s Exitom, ali brate mili, Exit ima budget od preko nekoliko milijuna nečega ;-)
A ljudi ovdje nikada nisu zadovoljni... Dobe besple koncerte par dana i još prigovaraju... Samo da podsjetim da je UFO festival za tzv. male i nepriznate bendove, a ova velika imena su samo gosti....
|
čekaj malo ti "mali bendovi" su morali dati po 100 kn da sviraju,jel to nije presmješno???
a što se tiče ovih kao velikih faca što svake godine dođu barem 2 puta pun mi ih je... (da se razumijemo rambo je car,urban je ludnica,električni također)
ak sam za Laibach mogao dati nekih 5,6 cenera pa mogao bi (kao i većina ljudi) dati i za neki drugi kvalitetni bend |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
čekaj malo ti "mali bendovi" su morali dati po 100 kn da sviraju,jel to nije presmješno???
a što se tiče ovih kao velikih faca što svake godine dođu barem 2 puta pun mi ih je... (da se razumijemo rambo je car,urban je ludnica,električni također)
ak sam za Laibach mogao dati nekih 5,6 cenera pa mogao bi (kao i većina ljudi) dati i za neki drugi kvalitetni bend
|
U tom i je stvar.... Ovo je festival ovakovog opredjeljenja... Iz nekih sam izvora načuo da se za koju godinu ( iduću ili kasnije??) planira napraviti nešto sličnije tipičnom ljetnom festivalu, sa hrpom dobrih bendova, ali onda će se i naplaćivati dobrano... Mišljenja sam samo da se na ovo ljudi ne bi trebali buniti... Poklonjenom se konju ne gleda u zube |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
napraviti nešto sličnije tipičnom ljetnom festivalu, sa hrpom dobrih bendova,
|
trebaju samo poklopit termine sa Exitom pa kad su već popularni u blizini nek skoče malo i na UFO...možda će im imponirati što je to ipak festival manje poznatih bendova...al ak im je do para onda teško |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
|