Autor |
Poruka |
Zašećerena Brusilica Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Tu se neće ništa postići budući da se ministar drži podalje , smije se u fotelji napunjenoj švicaraskim francima i gleda farmu , ovo će samo biti lagano druženje kolega i kolegica tjekom dana |
|
|
|
|
|
mrgud1986 Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bezveze, hvala bogu na mom fakultetu nisam primjetio razloge za prosvjede!!! |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mrgud1986 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bezveze, hvala bogu na mom fakultetu nisam primjetio razloge za prosvjede!!!
|
nisi gledao dobro, nije to stvar do faxa, nego do sustava |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
marijuan je napisao/la: ›
e sokrat, ne mislim osuđivati što si bio član Zbora ali me interesira jedan statistički podatak. koliko studenata osječkog sveučilišta je dalo svoj glas Zboru i koliki je bio postotak izašlih studenata na glasanje? unaprijed zahvalan.
|
bio sam predstavnik na svom faksu,pa takve podatke ne znam točno....
..ali znam da se radi o malim brojkama....
........................ |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
koliko ograničenih i retardiranih na ovom forumu ima, pa to je nešto nepojmljivo.. lijepo piše koji su ciljevi i zbog čega se prosvjeduje, jel vam se treba crat????
količinom idiotizma na ovom forumu se iznenađujem iz dana u dan i samo me tješi da se neki namjerno prave glupi..
|
...mislim da se ovdje ne radi o tome da ljudi s foruma ne znaju...ako se u ovakve akcije ide, onda je tu potrebna malo agresivniji pristup pozivanju ljudi i zašto..tako da i neki mali XY iz Piškuljanaca Lijevodesnih i njegovi roditelji koji uzgajaju svinje i krave kako bi mu priuštili fakultet, znaju o čemu se radi..a da u Osk vlada opća apatija, to stoji....
...gledajući kroz povijest, studentski prosvjedi su znali rušiti sisteme...prema tome, kada bi se ozbiljno zagrizlo u to, tko zna?....
..u svakom slučaju, thumbs up..... |
Zadnja promjena: anakonda; 23.04.2009. 10:10; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
sokrat je napisao/la: ›
bio sam predstavnik na svom faksu,pa takve podatke ne znam točno....
..ali znam da se radi o malim brojkama....
........................
|
Nije nikakva tajna da su Studentski zborovi zapravo prcije stranackih mladezi. Konce vodi ona stranacka mladez koja na nekom od fakulteta/godina broji vise grla - svi stranacki pijuni izlaze na izbore i podrzavaju svog kandidata.
Nije za to kriva stranacka mladez, vec ostatak studentske populacije koju ti izbori ne zanimaju. Vecina studenata, pogotovo oni koji dolaze iz manjeg mjesta, je uglavnom pogubljena i ne zna kako bi se zapravo studenti trebali ponasati. Prema onome sto se moze vidjeti - pravi student je onaj koji vecinu dana provede na kavama, gledajuci farmu i odlazeci na cajke i tulume/druzenja neformalnih zavicajnih klubova. Interakcija s novom sredinom svedena na minimum, ili je u drustvenom smislu gotovo uopce nema.
Iznimkama svaka cast. Bude mi nevjerojatno zao kad od tolikog potencijala i tolikog broja studenata u Osijeku - od studentske inicijative nema gotovo nista. Nikakvi radovi, nikakve skupine, druzine, akcije, nikakvo izrazavanje, nikakvi stavovi. Mrtvilo, sivilo, medikretenitetsko zombijanje.
Jesam li ja jedini koji se sjeca [a bio sam pican] kako su se u STUC-u odrzavale izlozbe, predstave, akcije, vremena kada je STUC umjesto DaramaBubamarama bio oblijepljen pozivina na prezentacije studentskih radova?
Takva apatija se reflektira i na reakciju poskupljenja i naplacivanje svega i sva. Analno-penetrativni podrzaj drzave ne rezultira ni jednim obicnim "uh".
Ili studentima nije dovoljno lose. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ok, 10 sati je proslo ... jel se nesto radi u osijeku ? |
|
|
|
|
|
zvhorvat Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Samo naprijed studenti su uvijek nosili promjene 1968,1971 i bili protiv loše vlasti i vladavine loših političara koje gledaju samo sebe.Svaka čast!!!!
Zvonko Horvat |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
[23.04.2009. 10:30] Ažurirana vijest: Foto report sa studentske blokade/prosvjeda [08-10h] [Daniel Antunović] |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Fexaraaa Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
[size=18]Ajmo ljudi svi zajedno sudjelovat i napravit nešto u ovoj jadno zamrloj državi.
Šta ovaj predsjednik studenata priča, u ime koga on govori. To što on čuva svoju HDZ-ovsku guzicu ne mora ići preko naših leđa!
Ajmo ljudi oglasite se, svi dođite na prosvjed!!!!
F. Ivansic[/size] |
|
|
|
|
|
Zašećerena Brusilica Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Kad se prosvjeduje onda se to radi ovako , jel inače i dalje ih ministar samo hladi i hladi i več su mu se smrzla na fotelji
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CdKgtIenuWI&fmt=18[/youtube] |
|
|
|
|
|
neo091 Ukupno postova: 100 Lokacija: Ruska svemirska postaja Spol: Muško
|
Nisam student,ali potpuno podržavam ovaj prosvjed!
još da hoće vlada pasti... |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
evo bila sam i vidjela. doduse malo sam kasnije dosla al sve u svemu - bravo!!!
pokrenuli smo se. |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
S obzirom na sveopću apatiju studentske populacije u Osijeku, podržavam prosvjed, ali u mnogo stvari se ne slažem. Upisala sam studij sa plaćanjem i svejedno smatram da je nemoguće i nenormalno da se studiranje ne plaća. Svojim radom i zalaganjem iskoristila sam mogućnost neplaćanja zbog dobrog prosjeka ocjena. Ne smatram se ultra pametnom i sposobnom, stoga - može se.
Pametnije je boriti se za kvalitetu školovanja, koja bi se prije svega trebala odnositi na praksu koja je minorna (točnije nema je) na većini fakulteta. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
što se mene tiče po mom bi trebalo biti 60:40,znači ovi 60% nek plaća a oni 40 (koji naravno to zaslužuju) besple i to je to |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
|