Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Oće bit minića ? |
|
|
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
a ja necu doci ....znam zato ce neki zbog toga a drugi no nadam se da cete svi i i i dok ja u puli od dosade... no svima vam zelim da se puno i popijete jedno za mene
radit nis neodgovorno i da leon ne mora zvati
Pozdrav |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ela je napisao/la: ›
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Cestitke portalu...........Vidimo se u westu
|
he da mi je i to vidjeti...
|
Ovog puta stvarno dolazim......na one prošle sastanke sam bio sprijecen pa nisam mogao doc |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
@daniel; ajd super, bas mi dargo da ces doc!
@duje; |
|
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Ovog puta stvarno dolazim......na one prošle sastanke sam bio sprijecen pa nisam mogao doc
|
Možda ti DJ pusti ovu stvar: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=68878#68878
|
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Leon je napisao/la: ›
Kao sto ranije rekoh, ovo nije tulum samo za forumase, vec za sve posjetitelje portala Osijek031.com, svojevrsni poklon i zahvala na vjernosti.
|
diva je napisao/la: ›
tulum je siguran dobitak mnogoljudnosti, a ništa novo, nema brige ni oko organizacije( cijena cuge, hoće li biti kikirikija ili ne i sl..) Evo, npr. portal osijek031 mogao je za godišnjicu organizirati volontersku akciju (bilo kojeg oblika). Dobili bi daleko veću i iskreniju zahvalnost mnogih kojima je dobronamjernost svakog pojedinca više nego dobrodošla još u obliku ovog odličnog medija.
|
Šta pričaš ti? Da site kao zahvalnost korisnicima na vjernosti organizira radnu akciju? WTF? Da, da, dobio bi zahvalnost onih kojima je to potrebno i kojima bi se pomoglo ali se ovaj događaj ne pravi zbog drugih nego zbog posjetitelja ovog portala i k njima je usmjerena ta zahvalnost.
Zašto si ti to uopće tipkala? Zašto nisi išla bolje nekome pomoći - eto vidiš - to bi bilo puno korisnije nego da tu ljudima kvariš nešto čemu se većina veseli... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
da,da i Gazda i njegov harem |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
duje je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a ja necu doci ....znam zato ce neki zbog toga a drugi no nadam se da cete svi i i i dok ja u puli od dosade... no svima vam zelim da se puno i popijete jedno za mene
radit nis neodgovorno i da leon ne mora zvati
Pozdrav
|
sad imamo što
daniel-202 je napisao/la: ›
ela je napisao/la: ›
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Cestitke portalu...........Vidimo se u westu
|
he da mi je i to vidjeti...
|
Ovog puta stvarno dolazim......na one prošle sastanke sam bio sprijecen pa nisam mogao doc
|
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
mayla
Ukupno postova: 54 Lokacija: malo tu, malo tamo Spol: Žensko
|
šteta što je sad u čet, baš sam mislila navratiti, ali uhvatila me nostalgija za rodnim gradom i starim birtijama! popijte kojeg pivkana i za mene |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
inače, navratit ću. prostor mi se baš ne sviđa, ali ajde... možda svirka bude zanimljiva a i plesač će biti tu. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
joj svi će biti osim mene....... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ilija je napisao/la: ›
diva je napisao/la: ›
tulum je siguran dobitak mnogoljudnosti, a ništa novo, nema brige ni oko organizacije( cijena cuge, hoće li biti kikirikija ili ne i sl..) Evo, npr. portal osijek031 mogao je za godišnjicu organizirati volontersku akciju (bilo kojeg oblika). Dobili bi daleko veću i iskreniju zahvalnost mnogih kojima je dobronamjernost svakog pojedinca više nego dobrodošla još u obliku ovog odličnog medija.
|
Šta pričaš ti? Da site kao zahvalnost korisnicima na vjernosti organizira radnu akciju? WTF? Da, da, dobio bi zahvalnost onih kojima je to potrebno i kojima bi se pomoglo ali se ovaj događaj ne pravi zbog drugih nego zbog posjetitelja ovog portala i k njima je usmjerena ta zahvalnost.
Zašto si ti to uopće tipkala? Zašto nisi išla bolje nekome pomoći - eto vidiš - to bi bilo puno korisnije nego da tu ljudima kvariš nešto čemu se većina veseli...
|
a čuj... neki su jednostavno iznad situacije..
|
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
bar jedan! |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
joj svi će biti osim mene.......
|
Eto nece biti svi.... ja sam u isplaniranom vikendu pa sam onemogucen. Mozda, ali samo mozda dodje i SmokeY da izvidi situaciju.
Inace unaprijed pohvale portalu i redakciji. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
|
|