Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jebo me sav svijet pa da metalika jebena dolazi u osijek i da se jebeni dimebag ustane iz groba i prošeće s gitarom i zasvira u osijeku, da ona narkomančina snup dogidi dog zapali po metarski džojnt u po osijeka opet bi se našlo par mudraca koji bi rekli A KOJI ĆE NAM ONI TU KURAC. pa ovaj osijek je stvarno ošo u kurac. jebote mislio sam da je samo u kurcu što nema posla, štosu ga okrali i sjebali i što se nakotilo kojekakog ultranacionalističkog šljama al ovo je stvarno jebote prevršilo svaku mjeru. pa nema jebenog topika di se ne uvlači rat/vjera/cajke/ovo il ono i di se ne spominje bliža rodbina. jebote irud merlin je glazbenik za razliku od onih kurvetina seke/cece/karleuše/bube/bibe/trte i ostalih drolja koje svake godine pohađaju jebeni zrinjevac i na kojem iz godine u godinu vise cajkaroški ćelavi krebili s kikirikijem u glavi i pijane droljetine s kojišem oko pičke. užas. mrzim ovaj grad. jebli vas sve tonson i ceca i brena i merlin. |
|
|
|
|
|
manhattan6 Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
pa dobro monstrum, ti si sad bas sve, al bas sve, popljuvao... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...je popljuvao, ali nije ništa slagao.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
jebo me sav svijet pa da metalika jebena dolazi u osijek i da se jebeni dimebag ustane iz groba i prošeće s gitarom i zasvira u osijeku, da ona narkomančina snup dogidi dog zapali po metarski džojnt u po osijeka opet bi se našlo par mudraca koji bi rekli A KOJI ĆE NAM ONI TU KURAC. pa ovaj osijek je stvarno ošo u kurac. jebote mislio sam da je samo u kurcu što nema posla, štosu ga okrali i sjebali i što se nakotilo kojekakog ultranacionalističkog šljama al ovo je stvarno jebote prevršilo svaku mjeru. pa nema jebenog topika di se ne uvlači rat/vjera/cajke/ovo il ono i di se ne spominje bliža rodbina. jebote irud merlin je glazbenik za razliku od onih kurvetina seke/cece/karleuše/bube/bibe/trte i ostalih drolja koje svake godine pohađaju jebeni zrinjevac i na kojem iz godine u godinu vise cajkaroški ćelavi krebili s kikirikijem u glavi i pijane droljetine s kojišem oko pičke. užas. mrzim ovaj grad. jebli vas sve tonson i ceca i brena i merlin.
|
eto to je sve. |
|
|
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Post godine |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol: Žensko
|
aaaaaaa hocu kartu za koncert! gdje se jos moze kupit karta, osim na gradskom r.? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
jebo me sav svijet pa da metalika jebena dolazi u osijek i da se jebeni dimebag ustane iz groba i prošeće s gitarom i zasvira u osijeku, da ona narkomančina snup dogidi dog zapali po metarski džojnt u po osijeka opet bi se našlo par mudraca koji bi rekli A KOJI ĆE NAM ONI TU KURAC. pa ovaj osijek je stvarno ošo u kurac. jebote mislio sam da je samo u kurcu što nema posla, štosu ga okrali i sjebali i što se nakotilo kojekakog ultranacionalističkog šljama al ovo je stvarno jebote prevršilo svaku mjeru. pa nema jebenog topika di se ne uvlači rat/vjera/cajke/ovo il ono i di se ne spominje bliža rodbina. jebote irud merlin je glazbenik za razliku od onih kurvetina seke/cece/karleuše/bube/bibe/trte i ostalih drolja koje svake godine pohađaju jebeni zrinjevac i na kojem iz godine u godinu vise cajkaroški ćelavi krebili s kikirikijem u glavi i pijane droljetine s kojišem oko pičke. užas. mrzim ovaj grad. jebli vas sve tonson i ceca i brena i merlin.
|
bravo care |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Evo i tu malih miševa, mrzitelja svega što im ne paše.
Kad netko procjenjuje intelektualne vrijednosti nekog na temelju glazbe koju sluša, taj ima jebenih problema u glavi.
I otkad merlin ima veze s cajkama?
Kad je u os dolazio onaj metal bend što je svirao na srednjici,meni koji ne slušam tu vrstu glazbe bilo je drago da ugostimo takav bend u našem gradu..nisam došao tu pljuvat po ljudima koji to slušaju.
Nego, zajedno sa slovencima,srbima,bosancima i ljudima iz cijele RH na koncertu bude 3000 ljudi i organizator jedva spasi projekt...
DI ste onda bili svi vi inteligentni mladi ljudi koji ne slušate balkansko smeće nego zapadnu glazbu koja je tako super?
Merlin će imat 4000 ljudi minimalno,i to 99% osječana. |
|
|
|
|
|
|
bravo maniche..slazem. al da ce bit bas 99% osjecana..sumnjam.... |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
merlin je tvrdolinijaški bošnjački nacionalist, koji je svojedobno pozivao na muslimansku bosnu.
e sad, nit ga slušam, nit imam nešto protiv onih koji ga slušaju, al ako se konstantno ser* o thompsonu i njegovim nastupima (ni njega također ne slušam, da se odmah ogradim od zlonamjernika), barem bi se mogla povesti debata i o muslimanskoj verziji "thompsona"..
|
Svojedobno smo mi pozivali na katoličku Hrvatsku.
Da on ima nešto protiv nas ne bi dolazio svirat tu.U bosni je car,bosanska dijaspora je brojna,preživio bi.
Thompsona i Merlina usporedit je stvarno nebulozno.
Nego,možeš li ti meni izvuć neki članak,video zapis gdje on to zagovara muslimansku bosnu na štetu ostalih naroda u BIH?baš me zuanima pošto ovo prvi put čujem.
Logično mi je da uz ta uvjerenja ide i glazba a njegovu diskografiju imam i fakat nema jedne pjesme koja govori o takvim stvarima. |
|
|
|
|
|
manhattan6 Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
alnea prodam ti ja 300 kn ili dvije za 700 |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Evo i tu malih miševa, mrzitelja svega što im ne paše.
Kad netko procjenjuje intelektualne vrijednosti nekog na temelju glazbe koju sluša, taj ima jebenih problema u glavi.
I otkad merlin ima veze s cajkama?
Kad je u os dolazio onaj metal bend što je svirao na srednjici,meni koji ne slušam tu vrstu glazbe bilo je drago da ugostimo takav bend u našem gradu..nisam došao tu pljuvat po ljudima koji to slušaju.
Nego, zajedno sa slovencima,srbima,bosancima i ljudima iz cijele RH na koncertu bude 3000 ljudi i organizator jedva spasi projekt...
DI ste onda bili svi vi inteligentni mladi ljudi koji ne slušate balkansko smeće nego zapadnu glazbu koja je tako super?
Merlin će imat 4000 ljudi minimalno,i to 99% osječana.
|
bravo majstore |
|
|
|
|
|
|
manhattan hahahhaah e da sad....nisam ja rockefellerova kcer pa da cu dat toliko za kartu bas |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
lylette Ukupno postova: 1 Lokacija: back of beyond Spol: Žensko
|
može u Crossu prekoputa Supera i na Gradskom radiju |
|
|
|
|
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol: Muško
|
ja išao prvi dan, kažu još nisu došle - dođite kasnije... slijedeći dan - rasprodano! ali još će se štampati...
tko misli ići trebao bi požuriti... |
|
|
|
|
|
|
|