Autor |
Poruka |
babamara Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
nisam mislila na takvu domaću glazbu i zapravo je žalosno što njih smatrate predstavnicima hrvatske glazbene scene. mislila sam na parni valjak, prljavo kazalište, et, coloniu i ostale slične njima, a osim njih imamo puno kvalitetnih pjevača čije pjesme nisu za disko klubove.
no, kao što rekoh, i strana glazba je super i nadam se da ćemo uspjet iskorijenit cajkaroške klubove. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
nisam ni ja mislila da su ovo predstavnici cro scene ... btw noćni klub s melosima colonie, prljavog kazališta, danijele martinović, magazina i maje šuput !? ... ne vjeurjem da bi dugo opstao |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
![](images/spacer.gif) |
babamara Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
hahaha pivnica. puštaju domaće, bolje da ne puštaju. jelena rozga - rodit ću ti ćer i sina, ivan zak... wuhuu |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
spoljo_031 Ukupno postova: 4 Lokacija: sjenjak Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
a jbg,a i radije ću slušati to nego cajke a netko i voli stare pjesme ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
a vidi ipak ide tamo ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
U pravom klubu ne može biti pivo od pola kile. To nigdje nema. A mjuza je odlična ako bude to što najavljuju. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Potpis!
Ako su te culi, te urade tako kao sto je receno, dobijes jedno veliko straight pivo!
|
heh, veliko je od 1L a ovo od pola kile je normalno pivo...defaultno pivo
dogovoreno
živiyo rođo |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
u potpunosti se slazem s ovim
u ovom osijeku ne moze nist opstat tak da... |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
U pravom klubu ne može biti pivo od pola kile. To nigdje nema. A mjuza je odlična ako bude to što najavljuju.
|
Kako nigdje nema...
necu reklamirati, svi znaju na što mislim |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
misliš na Mini Teatar
da, jedino je šteta što od piva imaju samo Becks i Tomislav..
Imaju i beer-alike Ožujsko, koje je zadnje smeće od piva, pravljeno od praha i vode...i koje uopće ne sadrži osnovni sastojak piva - hmelj! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ima i u tufni pivo od pol kile..pan ak se ne varam..ili sam ja bio toliko pijan da mi je ona mala ampulica izgledala tako ogromno. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
![](images/spacer.gif) |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ima ima za 20kn ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_thumbdown.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
imaš i u pivnici al bavariu ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
![](images/spacer.gif) |
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
cestitam WLM bas mi je drago <3 |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
U klubu ovakvog tipa na što Bastion puca biti, nemaš. Teatar je nešto drugo i glupo je uopće uspoređivati ih. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|