Autor |
Poruka |
Hanibal Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
sta se svi pjenite...ak ljudi to vole nek slusaju...svatko neka gleda svoja posla....a ne drugimasrati....neki vole cajke,neki metal,rock,house itd. .....
samo jedna napomena----na ovom plakatu su cak napisali i krivo prezime (gramaticki netocno)...ide koliko ja znam-- Bojan BJelic,a ne BIJelic-- jel? XD |
|
|
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
pretprošlog ljeta me lik iz novog sada (izmeđuostalog) zamolio da mu objasnim zašto se kod nas toliko slušaju ''njihove'' cajke jer su njima smiješne. Nisam znao kak da to objasnim, jedino što je to više žalosno nego smiješno. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
exodus je napisao/la: ›
pretprošlog ljeta me lik iz novog sada (izmeđuostalog) zamolio da mu objasnim zašto se kod nas toliko slušaju ''njihove'' cajke jer su njima smiješne. Nisam znao kak da to objasnim, jedino što je to više žalosno nego smiješno.
|
Trebao si mu reci da je to moderno na zapadu.
Medju hrvatskim iseljenicima je jos veci postotak onih koji slusaju cajke nego u RH. Dakle, sto zapadnije - to cajkanije! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
exodus je napisao/la: ›
pretprošlog ljeta me lik iz novog sada (izmeđuostalog) zamolio da mu objasnim zašto se kod nas toliko slušaju ''njihove'' cajke jer su njima smiješne. Nisam znao kak da to objasnim, jedino što je to više žalosno nego smiješno.
|
Trebao si mu reci da je to moderno na zapadu.
|
Aplauz za ovo!!! |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
daj svi tu serete, a pola od vas će bit u subotu na zrinjevcu . . .JA PRVA |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Baš sam se jučer zapitala...ako Borbaš za jednu večer u Osijek dovede 50 pevaljki iz Srbije...jesu oni toliko jetini da ih se tako lako može dobiti i da njih toliko puno dođe? Kontam da će svatko od njih otpjevat po jednu pjesmu, ali toliko baš da ih uspije dovesti, ništa mi drugo ne pada na pamet osim da su jako jeftini.
Kod nas da se dovede i jedan naš čovjek je rijetkost, a ovih u samo jednoj večeri 40-50 komada na jednom koncertu... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Baš sam se jučer zapitala...ako Borbaš za jednu večer u Osijek dovede 50 pevaljki iz Srbije...jesu oni toliko jetini da ih se tako lako može dobiti i da njih toliko puno dođe? Kontam da će svatko od njih otpjevat po jednu pjesmu, ali toliko baš da ih uspije dovesti, ništa mi drugo ne pada na pamet osim da su jako jeftini.
Kod nas da se dovede i jedan naš čovjek je rijetkost, a ovih u samo jednoj večeri 40-50 komada na jednom koncertu...
|
To ti je kolegice reciklirani materijal (silikon i plastika), zato je tako jeftino.
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
|
simo031 je napisao/la: ›
To ti je kolegice reciklirani materijal (silikon i plastika), zato je tako jeftino.
|
Dobar, dobar Kak se tog prije nisam sjetila...simo, eo kikirikija. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
|
savršen odgovor |
|
|
simo031
|
|
Dobar, dobar Kak se tog prije nisam sjetila...simo, eo kikirikija.
|
Hvala, hvala razmazit ćeš me sa tim kikirikijem! |
|
|
|
|
simo031
|
exHOP3on je napisao/la: ›
|
savršen odgovor
|
G O L A ČINJENICA ! |
|
|
|
|
Stella1989
|
Hvala, hvala razmazit ćeš me sa tim kikirikijem!
|
Hehe, kad bi bilo više normalnih ljudi i njihovih postova, ostala bih bez kikirkikija.
|
savršen odgovor
|
G O L A ČINJENICA !
|
Istina... |
|
|
|
|
simo031
|
Hvala, hvala razmazit ćeš me sa tim kikirikijem!
|
Hehe, kad bi bilo više normalnih ljudi i njihovih postova, ostala bih bez kikirkikija.
Nemoj ići toliko daleko i tvrditi da sam ja normalan, jer onda stanje nacije blago rečeno zabrinjavajuće !
|
savršen odgovor
|
G O L A ČINJENICA !
|
Istina...
|
Nemoj ići toliko daleko i tvrditi da sam ja normalan, jer onda je stanje nacije blago rečeno zabrinjavajuće !
Svako dobro ! |
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
i kak je bilo ?
koliko je bilo seljaka na jednom mjestu ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|