Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
danas u glasu najava da do ljeta dolaze Gibonni 17.4 , Oliver 7.5 , Lords of the Dance 28.5 ,a blizu su dogovri o datumima i sa Halidom,Severinom, Plavim orekstrom,Novim fosilipa... |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
centurion je napisao/la: ›
danas u glasu najava da do ljeta dolaze Gibonni 17.4 , Oliver 7.5 , Lords of the Dance 28.5 ,a blizu su dogovri o datumima i sa Halidom,Severinom, Plavim orekstrom,Novim fosilipa...
|
opaa...odlicno
jedva cekam halida |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
najmanji je problem što je srbin. problem su isključivo komercijalno-šabanski (mislm na dosadašnja događanja) koncerti. predstavljanje komercijalno-šabanskih koncerata kao nešta spektakularno. razne folk parade i slično. osijek je zaslužio bolje...
[/quote]
ajmo ljudi na natječaj za glupost godine: ovo spada u "vjerovali ili ne" ........Zamisli: "najmanji je problem što je Srbin".......kao nije to neki veliki problem, ali ipak Srbin je.......
a kad Bajgu uspoređuješ s folk paradom, pokazuješ (ne)poznavanje glazbe....
i naravno svaka čast za ovaj koncert i podupiranje rock scene u gradu Osijeku. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
sherlock Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
ne treba nama Johny kad mu nismo bili dovoljno dobri pa je digo rep i otišo... |
|
|
|
|
|
simo031
|
sherlock je napisao/la: ›
ne treba nama Johny kad mu nismo bili dovoljno dobri pa je digo rep i otišo...
|
Kako sad živimo, jedino za čim žalim, je što i ja nisam digo' rep i otišao, nego sam se ukopo' u ovaj balkanski glib i permanentno trpim mentalno sunečenje i malograđanštinu jeftinih ljudi sa skupim maskama.
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol: Žensko
|
aaaa ja bih na lord of the dance )))) |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kako sad živimo, jedino za čim žalim, je što i ja nisam digo' rep i otišao, nego sam se ukopo' u ovaj balkanski glib i permanentno trpim mentalno sunečenje i malograđanštinu jeftinih ljudi sa skupim maskama.
|
granice su još uvijek otvorene.... sretan put!!
|
|
|
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
bar stella neće spammat i ovdje jer ipak je ovo Bajaga bre
ide se naravno na koncert, do sad sam samo 9 puta bila
jedva čekam!!!!! |
|
_________________ wish you were beer.. |
|
|
|
simo031
|
kolacic je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
granice su još uvijek otvorene.... sretan put!!
|
Za meneje nažalost prekasno, moj vlak je davno otišao ... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
punk urac je napisao/la: ›
bar stella neće spammat i ovdje jer ipak je ovo Bajaga bre
ide se naravno na koncert, do sad sam samo 9 puta bila
jedva čekam!!!!!
|
Uživaj na koncertu! Nemam ništa protiv Bajage...štoviše, draže mi je da on dođe (ima dobrih pjesama), a ne Folk parada...a uostalom ne dijelim pjevače prema nacionalnosti, boji kože, vjeri, već po glazbi koju stvaraju.
Ako recimo ne slušam (turbo) folk i ne volim cajke, ne znači da ne slušam Halida B., Bajagu, Čolića ili da imam nešto protiv tih ljudi. Oni nemaju veze s cajkama niti su uopće slični. Halid i ova spomenuta dvojica su legende i imaju hitove kakve ovi naši domaći vjerojatno nikada neće imati.
Pozz |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
Citat: ›
set96 je napisao/la: ›
najmanji je problem što je srbin. problem su isključivo komercijalno-šabanski (mislm na dosadašnja događanja) koncerti. predstavljanje komercijalno-šabanskih koncerata kao nešta spektakularno. razne folk parade i slično. osijek je zaslužio bolje...
|
ajmo ljudi na natječaj za glupost godine: ovo spada u "vjerovali ili ne" ........Zamisli: "najmanji je problem što je Srbin".......kao nije to neki veliki problem, ali ipak Srbin je.......
i naravno svaka čast za ovaj koncert i podupiranje rock scene u gradu Osijeku.
|
da, nekima je problem njegova nacionalnost, bilo bi naivno misliti da nije. što se ostalog tiče, čitaj s razumjevanjem i sve će ti biti jasno.
bajaga podupiranje rock scene??? daj se sredi. radi se o još jednom isključivo komercijalnom koncertu.
što se mog poznavanja glazbe tiče reći ću samo ovo. ti uživaj u komercijali, šundu i šabanluku koji se organiziraju u osijeku, a ja ću kao i dosada voziti kilometrima da bi poslušao nešta što vrijedi, jer dok je takvih kao ti, u osijeku se neće održavati ništa kvalitetno.
i kad ti ta nacionalnost toliko bode oči, za kraj ću još reći da sam poslušao više bendova iz srbije nego što ih ti znaš nabrojiti bez googla... |
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
Citat: ›
gum099 je napisao/la: ›
set96 je napisao/la: ›
|
i naravno svaka čast za ovaj koncert i podupiranje rock scene u gradu Osijeku.
|
da, nekima je problem njegova nacionalnost, bilo bi naivno misliti da nije. što se ostalog tiče, čitaj s razumjevanjem i sve će ti biti jasno.
bajaga podupiranje rock scene??? daj se sredi. radi se o još jednom isključivo komercijalnom koncertu.
što se mog poznavanja glazbe tiče reći ću samo ovo. ti uživaj u komercijali, šundu i šabanluku koji se organiziraju u osijeku, a ja ću kao i dosada voziti kilometrima da bi poslušao nešta što vrijedi, jer dok je takvih kao ti, u osijeku se neće održavati ništa kvalitetno.
i kad ti ta nacionalnost toliko bode oči, za kraj ću još reći da sam poslušao više bendova iz srbije nego što ih ti znaš nabrojiti bez googla...
|
pa naravno da je komercijalni koncert, tko kaže da nije.......
a o ocjeni mojih glazbenih afiniteta i poznavanju glazbe ne možeš suditi jer ne znaš kakvi su.......ali da pojasnim i iskažem svoj stav: turbo folk šabanluk kako ti kažeš, smatram primitivnom i nekvalitetnom glazbom za široke narodne mase. S dodatkom bez obzira odakle dolazi i koje je nacionalnosti izvođač.
Zato podupirem koncert Bajage kao i Partibrejkerska koji su već bili u OS. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
tu vecer u Gradskom vrtu ce biti izmedju 15 000 i 20 000 ljudi.
Osijek- DInamo i Bajaga u isto vrijeme. Steta |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
andjusticeforall
Ukupno postova: 214 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Bajaga i Konstruktori.
Ako su ikad svirali r'n'r, ovo sad što tandrljaju je Turbo Folk... |
|