Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
čekajte samo 1.1. 17h+ kad će nam se pridružiti horde novih nickova koje će hvaliti ili pljuvati dočeke...
samo ispeć kokice i čitat cirkus... sva sreća pa neću biti u Os, već daleko van dometa bilo kakve tehnologije , grijati se uz ražanj i janka |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Deadpool
Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
hipsterska jazzy bebop fap muzika u svemiru? daj budite dosljedni sci-fi ambientu do kraja i ubacite space music, deep dark progressive, malo retro futurizma ili nesto prigodnije. Kao proputovani međugalaktički party-goer s potpunim samopouzdanjem jamčim vam da se takva vrsta glazbe puši samo u sumnjivim švercerskim kantinama na pustinjskim planetima, svijetlosnim godinama daleko od bilo koje respektabilne zvijezdane baze ili krstarice...
eto toliko od mene |
|
|
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
SheOs je napisao/la: ›
Ne znam čemu pljuvanje i po organizaciji i cijeni. Ima sto drugih mjesta gdje se možete smjestiti za manje.
|
di to ima za manje novaca??? ove godine ko da su svi pukli sve neke cijene 300-400 kn. pa ne da im principa, za te novce si mogu kupiti nove cizme! jer popit i pojest sigurno ne mogu! bolje cu onda ostat kod kuce i buljit u laptop, nego nekom dati 300-400 kn |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Gala_pia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam čemu pljuvanje i po organizaciji i cijeni. Ima sto drugih mjesta gdje se možete smjestiti za manje.
|
di to ima za manje novaca??? ove godine ko da su svi pukli sve neke cijene 300-400 kn. pa ne da im principa, za te novce si mogu kupiti nove cizme! jer popit i pojest sigurno ne mogu! bolje cu onda ostat kod kuce i buljit u laptop, nego nekom dati 300-400 kn
|
Pa pogledaj malo i ovdje na osijek031 i vidjet ćeš da je neki prosjek 250 kuna, a ima i za manje... |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Deadpool je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hipsterska jazzy bebop fap muzika u svemiru? daj budite dosljedni sci-fi ambientu do kraja i ubacite space music, deep dark progressive, malo retro futurizma ili nesto prigodnije. Kao proputovani međugalaktički party-goer s potpunim samopouzdanjem jamčim vam da se takva vrsta glazbe puši samo u sumnjivim švercerskim kantinama na pustinjskim planetima, svijetlosnim godinama daleko od bilo koje respektabilne zvijezdane baze ili krstarice...
eto toliko od mene
|
|
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hipsterska jazzy bebop fap muzika u svemiru?
space music,
deep dark progressive, malo
retro futurizma ili nesto prigodnije. Kao proputovani međugalaktički
party-goer ....
|
a hoce biti i na lijepom plavom dunavu u ponoc ? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
space music,
party-goer ....
|
a hoce biti i na lijepom plavom dunavu u ponoc ?
|
...da, mali zeleni marsovci će prvi zaplesati.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
SheOs Ukupno postova: 119 Spol: Nebitno
|
markonato je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gala_pia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
di to ima za manje novaca??? ove godine ko da su svi pukli sve neke cijene 300-400 kn. pa ne da im principa, za te novce si mogu kupiti nove cizme! jer popit i pojest sigurno ne mogu! bolje cu onda ostat kod kuce i buljit u laptop, nego nekom dati 300-400 kn
|
Pa pogledaj malo i ovdje na osijek031 i vidjet ćeš da je neki prosjek 250 kuna, a ima i za manje...
|
Netko se uopće nije informirao, a komentira Sve su vas uvjerili da je to "normalna" cijena za jedan provod, pogotovo u Planu jer je prethodnih godina bilo suuuuper. Sada je to mjesto IN, biraju se gosti i slično, a ja ponavljam da je sve bilo super prošle godine, ali mi je u po' noći falilo jegera????! Zanimljivo, taj dio nikog nije zainteresirao!!!!!!! |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Evo mene si zaintrigirala
Moj prijedlog je da ne ideš na doček ng bez pljoske, nikad ne znaš kad i gdje može pofaliti cuge.
Ili si kapacitet ili se oni nisu adekvatno pripremili za takve goste.
Sada imaš jedno iskustvo više. Hvala što si ga podjelila s nama. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
space music,
party-goer ....
|
a hoce biti i na lijepom plavom dunavu u ponoc ?
|
A zašto ne bi bilo?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NuOENAPy2O4[/youtube] |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Gosti se biraju na svim mjestima koja drže do sebe. To je recimo praksa najzajebanijih svjetskih klubova za koje mnogi nisu čuli, a kamoli u njima bili. Uglavnom, nije to ništa čudno. Naprotiv, potpuno je normalno. Postoje ljudi koji se jednostavno u neke koncepte ne uklapaju i oni koji se uklapaju. Nismo svi isti.
Dali je ekipa Plana B dovoljno razvila svoj projekt da bi prodaji ulaznica pristupila na taj način, budemo vidjeli. Osobno mi se svidio interijer prijašnjih godina , dok je sve ostalo bilo žešće njesra. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a za 350kn da ima don perignonona na bacanje, da je ne znam kakav ambijent, da ne znam tko sve svira..
za tu jednu noc - jednostavno ne vrijedi tolko!! |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
svi ste digli prasinu oko plana b, ok, necemo ici i gotovo, kraj price... a sta je s ostalim ponudama od 350 kn pa navise (akse sjecam dobro hotel osijek, josic...), zasto se i njih ne pljuje???
ko nece ici, nece i cao... nema rasprave vise...
jbg, i ja necu ici jer mi je preskupo, pa ne pljujem... i garantiram da ce tamo biti preeejebeni docek i da mi je zao sto ne idem tamo |
|
|
|
|
|
|
|