Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ej i ja bi se voljela jednom pridruziti na jednom takvom okupljanju malo ak smijem ak me  al jedino bi mi trebale informacije o tome gdje ce se odrzati i kada, pa ako se nade netko voljan mi reci te inforamcije bila bi mu/joj zahvalan.
|
eto ja ću bit dobar forumaš pa te uputit, dođi u excalibur u petak iza 8 skontaćeš nas nebrini ništ, samo priđi i bocni nekim štapom prvog kojeg vidiš ili pitaj konobara/konobaricu, oni su upućeni, al opet kažem skontaćeš nas glasni smo poprilično  |
|
|
|
|
 |
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol:  Muško
|
sad se tu kao dobar pravi, a jucher bi digao ljubavni podforum, Fight Club style... XD |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
 |
Monstrum
|
sad se tu kao dobar pravi, a jucher bi digao ljubavni podforum, Fight Club style... XD
|
ma nema tu ništ ljubavno ovo je čisto upućivanje forumaša/forumašica na dotičnu zabavicu, šta trebam reć ne ti nemoš doć, ti nisi dobrodošla, svi su uvijek dobrodošli, a zbog ovog tvog ispada koza opet igra ulogu u inicijaciji  |
|
|
|
|
 |
PuKoTiNa
|
crap... jel bar dobijem komplementarni kondom?  i neshto brlje prije same inicijacije, da se ohrabrim... |
|
|
|
 |
Monstrum
|
crap... jel bar dobijem komplementarni kondom?  i neshto brlje prije same inicijacije, da se ohrabrim...
|
nemože ništ, zbog iznimno ne korektnog stava na penis moraš navuć slijepo crijevo od svinje i tako proć tri kruga oko fontane na trgu gdje ćeš tako snubiti ženku, kozu jel, nakon toga slijedi snošaj sa dotičnom i poslje toga tek dobiješ po litre šiše (šljivovice molim lijepo) koju moraš popit na ex, ako ti to ne uspije postupak se ponavlja od navlačenja slijepog crijeva na "treću nogu"  |
|
|
|
|
 |
PuKoTiNa
|
nakon shto opchim kozom, jedino shto che mi i biti na pameti je da popijem shto vishe shishe...XD nego, jel trebam krvavu plahtu nekom vijechu pokazat, ili? |
|
|
|
 |
Monstrum
|
nakon shto opchim kozom, jedino shto che mi i biti na pameti je da popijem shto vishe shishe...XD nego, jel trebam krvavu plahtu nekom vijechu pokazat, ili?
|
vijeće se sastoji od tri idiJota koji će te pomno promatrat da ne varaš kojim slučajem, do penetracije mora doći neka ti bude jasno, krvave plahte kao dokaz nam ne trebaju sve tvoje postupke ćemo mi rezimirati po završetku inicijacije, i odlučiti da li si dobar materijal za buduća druženja, a i ne da nam se nosit plahte po gradu  |
|
|
|
|
 |
PuKoTiNa
|
oh, well, shto se mora nije teshko... znam jednu kozu kojoj che onda biti super u petak  |
|
|
|
 |
Monstrum
|
oh, well, shto se mora nije teshko... znam jednu kozu kojoj che onda biti super u petak
|
eto onda pa se vidimo  |
|
|
|
|
 |
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol:  Žensko
|
ja ću doći ako mladjo dobije na kladionici, u banani smo sa parama...  |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
mislim da bi platiti turu pića svim okupljenima bilo sasvim dovoljno za inicijaciju |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
ja ću doći ako mladjo dobije na kladionici, u banani smo sa parama...
|
Za njega je rakiještina besplatna, ako sam dobro pročitala......  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
romana
Ukupno postova: 27 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
hvala na uputama monstrume, vrlo ljubazno od tebe |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ljubazno?
Čovjek je silovao terijera u SAD-u, grize mačićima glave a ti kažeš ljubazno??? |
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
vidimo se večeras, dolazimo ljubi i ja. ela oš nas odvest ćiku? ujutro imam šljakicu  |
|
|
 |
 |
|