Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ovo mi je nepoznat podatak da je kolodvorac vozio u obrnutom smjeru.ovih podzemnih WCa se sjećam... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...ja se sjećam ovih ograda na ćošku trga, tamo smo davno davno moja drugarica i ja znale satima sjediti kad bi zbrisale iz škole....ali ne mogu prizvati u sjećanje podzemni WC??? |
Zadnja promjena: anakonda; 29.05.2009. 9:58; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
da, zanimljiva je...to je kao Korzo iz vjerojatno pred-drugi-svjetski-rat vremena pa su ove male kućice sa lijeve strane nastradale u nekom bobmardiranju te nadomještene novogradnjom...trebao bih provjeriti kad je napravljena zgrada exSlavonske banke na tom mjestu...možda čak i u II svjetskom ratu ili neposredno prije |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Mene zbunjuje ova slika
Šta mislite, gdje je to slikano? Moram potražiti u svojoj kolekciji ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Mene zbunjuje ova slika
Šta mislite, gdje je to slikano? Moram potražiti u svojoj kolekciji
|
Da nije ova zgrada sa lijeve strane današnji zap? Što bi značilo da je slikano iz parka? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
|
ne mogu prepoznati o kojoj je zgradi riječ a koja se vidi sa desne strane, uvučena u ulici...čini mi se da je opet slika izokrenuta ...malo daje na zgradu županije pa toranj koji se vidi iza nje pripada katedrali...no, nije mi jasna lijeva zgrada...radi se o poprilično širokoj ulici ...može li se dobiti krupnija verzija? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Hmm, možda je to Radićeva, slikano s Gajevog trga. Ovo lijevo mi izgleda kao zgrada gdje je sada San Francisco, a u pozadini se vide Gaudeamus i iza toranj katedrale. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Da to je Radićeva slikano sa mjesta današnje glavne tržnice. Našao sam tu razglednicu(zapravo dopisnicu) u kolekciji. Putovala 1899. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) Na žalost, ne mogu je skenirati jer mi je skener opet pustio mozak na pašu ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
|
Radićeva? o kojima se onda to točno zgradama radi?ako je to pogled na Radićevu onda je ta mala ulica Školska a ova zgrada ...ne, nekako mi je sve izokrenuto |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
da, zanimljiva je...to je kao Korzo iz vjerojatno pred-drugi-svjetski-rat vremena pa su ove male kućice sa lijeve strane nastradale u nekom bobmardiranju te nadomještene novogradnjom...trebao bih provjeriti kad je napravljena zgrada exSlavonske banke na tom mjestu...možda čak i u II svjetskom ratu ili neposredno prije
|
...moja greška, brojala sam i naljepnicu Osječkog pod sliku ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...uglavnom, i mene zbunjuje ista slika...ali Radićeva, uopće nisam mislila da je to to...i još se ne mogu orijentirati.... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...može li se dobiti krupnija verzija?
|
![](http://img200.imageshack.us/img200/2190/osijek09098754321go3.jpg) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...piše dolje s desne strane što je uslikano, al ne mogu dobro razabrati....na trenutke mi djeluje kao školska ulica, ali samo zbog katedrale.... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Piše Bahnhofstrasse mit Schulgasse |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...znači, Radićeva definitivno....ali ne bih rekla da je i Školska u pitanju, obzirom da zgrada u Školskoj na desnom uglu ne izgleda tako...odnosno, ima ulaz na samom uglu preko onih stepenica (tam je prije bio super burek ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) )..osim ako te iste stepenice nisu dorađivane, hm) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|