Autor |
Poruka |
mijau Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
codar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a ti si mijau neka moralna vertikala naseg drustva???
živi i pusti druge da žive, i da se pohebala na tom stageu to je njena stvar, bolje i to nego da je samozatajna kvazi pristojna cura koja se vikendom jebe po cajkama i vucara sa kvazi mafijasima...
|
Ako ti pokazem svoju "vertikalu", hoces li i meni cestitati? |
|
|
|
|
|
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: Nebitno
|
Decadentor je napisao/la: ›
Kad narastem zelim bit balkanska svinja
Ja sam sa sela, a oni koji seru po tamari su seljaci
Ko vam je kriv sto tito nije vas zvao na stage i sto nemate tako tjelo i samopouzdanje
Koliko ja znam cajkerski koncerzi su puni polugolih teta i to je dobro a, a da te tete tako ne izgledaju ko bi sluso cajke?
A kad je u pitanju neki rock odma svi nest seru i prave se pametni i fini, sta ste onda gledali tamaru hayek
|
Zašto ideš u krajnosti? Tko spominje jebene cajke?? Ti si puko, i zašto svi govore ustvari o njoj, ona se pokazala već u više slučajeva kao nestabilna osoba, a sad dali je dobro plesala ili ne, nezanima me uopće. Bitno je da su Tito i tarantula predobro odsvirali i napravili dobar koncert, sa ili bez ove svinje bilo bi isto. Ona ima neki problem u glavi sa privlačenjem pažnje, a to što vi visite na forumu 24sata pa ju niste vidili uživo šta radi vaš je problem. Živio rock |
|
|
|
|
|
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
hahaha bravo Riper!!!! |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
RiPeR je napisao/la: ›
Ona ima neki problem u glavi sa privlačenjem pažnje, a to što vi visite na forumu 24sata pa ju niste vidili uživo šta radi vaš je problem. Živio rock
|
Ultimativni komentar.
Mi visimo na forumu i jedini zivto nam je tu, a ti ces nam sada objasnjavat kako svijet izgleda kada se izadje iz cetiri zida i pogleda ga se zapravo, a ne samo na monitoru...
Bravo!
Kako ti znas da ju nisam vidio uzivo, kako znas da se nismo upoznali, kako znas bilo sta???
Uostalom, tvoje dijagnaze o necijem mentalnom zdravlju vrijede otprilike kao i kada ti kurva kaze "volim te"... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
RiPeR je napisao/la: ›
Bitno je da su Tito i tarantula predobro odsvirali i napravili dobar koncert, sa ili bez ove svinje bilo bi isto.
|
?? Nebi bilo isto definitivno. Ovako je koncert ispo puno zanimljiviji, bar meni a i vecini ostalih koji nisu nadojeni mrznjom i predrasudama. |
|
|
|
|
|
chupko
|
šta sad napadate ripera.. nemam ga razloga branit, al sve što je rekao je istina. osobno sam vidjela šta ta cura stvara na koncertima i definitivno ne stvara neku superkul atmosferu.. bitan je koncert, odnosno izvođači.. a ako vama treba neka cura koja će se skidat i stvarat pizdarije da bi uživali u koncertu ili da bi vam stvorila nekakvu atmosferu, onda niste trebali doć na svirku.... |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
chupko
|
šta ću film gledat, nagledam se ja nje i previše na razno raznim koncertima... |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
chupko
|
ak oćeš golotinju gledat, onda okej. tko sam ja da ti proturječim i pokušavam te uvjerit u nešto.... a ne znam samo zašto ti sebi to uzimaš za pravo... |
|
|
|
|
zlusch
|
chupko je napisao/la: ›
ak oćeš golotinju gledat, onda okej. tko sam ja da ti proturječim i pokušavam te uvjerit u nešto.... a ne znam samo zašto ti sebi to uzimaš za pravo...
|
Ponavljam ti još jednom, a onda odustajem - pogledaj film! Zove se "Od sumraka do zore" ili u originalu "From dusk til dawn".
Kad pogledaš film, shvatit ćeš da je to skidanje itekako imalo smisla. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Apćiha! Jebote, nemo'š doć' do kraja ovog topica od svog tog perja. Molim, budite obzirniji prema nama alergičarima.
Meni je bilo krivo jedino zbog toga što je na kraju ipak ostao pokoji odjevni predmet viška za moj ukus |
Zadnja promjena: wendy; 28.07.2008. 11:40; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
chupko
|
taj film sam gledala par puta. inače se ne bih našla prozvana komentirat ovu temu |
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|