Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
neki od vas baš i ne kuže kako i zašto se koristi znak @, jel da? (osim u e-mail adresama) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
malo se skrenulo sa teme, trebamo svi biti više konstruktivniji, a ne destruktivci |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
jebemu mater, ima da magy bude forumaš mjeseca, toliko zadrtosti još nije bilo na forumu |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
mali robotić po imenu "frost" bio je malo zločest, slažem se sa kompicom Umom i Dylanom o količini zadrtosti na našem malom forumu |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
mislim da je ovaj mjesec samo jedna osoba zaslužna da preuzme ovu laskavu titulu,naša jedina i neponovljiva forumašica Magy,
ona ima prave informacije o svemu,bilo da se radi o politici,gospodarstvu ili nećem trećem... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jab sve nominirala kolko vas volim...
Za najbolje dijaloge iliti monologe biram -- Zluscha -- |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da je ovaj mjesec samo jedna osoba zaslužna da preuzme ovu laskavu titulu,naša jedina i neponovljiva forumašica Magy,
ona ima prave informacije o svemu,bilo da se radi o politici,gospodarstvu ili nećem trećem...
|
potpisujem do neba...fascinantnatnantnna žena |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
ona ima prave informacije o svemu,bilo da se radi o politici,gospodarstvu ili nećem trećem...
|
Ne.Ja ipak glasam za tebe.Zbog istih razloga... |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
to @tyleru majstore,thanks,
još jedan glas za mene,baš sam sad happy...
znaš šta je najžalosnije od svega,što @magy ima svoje mišljenje a ti nažalost nemaš pa sam quotiraš nečije postove i uvrh glave napišeš po jednu besmislenu rečenicu,
hoćeš imati šta pametno sad napisati il ćeš čekati da @ivica il netko nešt napiše pa ćeš ti napisati "potpisujem to" il tak nešto,ajmo sad napregni mozak do granica i piši,he he... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
to @tyleru majstore,thanks,
još jedan glas za mene,baš sam sad happy...
znaš šta je najžalosnije od svega,što @magy ima svoje mišljenje a ti nažalost nemaš pa sam quotiraš nečije postove i uvrh glave napišeš po jednu besmislenu rečenicu,
hoćeš imati šta pametno sad napisati il ćeš čekati da @ivica il netko nešt napiše pa ćeš ti napisati "potpisujem to" il tak nešto,ajmo sad napregni mozak do granica i piši,he he...
|
Osjećam se tako povlašteno i ushićeno što si odvojio vrijeme da seciraš moj lik i dijelo.
ps
Još uvijek imaš moj glas. |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
definitivno: somina
u 18 mjeseci lik je uspio poslati prvi post |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
tamna strana -definitivno! |
|
_________________ The sum of the intelligence on the planet is a constant. Population is growing. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...tamne strane nema na forumu već mjesecima....otkako su otišli i danica i gazda777 i tak još neki meni dragi stari forumashi.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|