Autor |
Poruka |
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Majmuni! Bio sam tamo više puta ovaj prošli tjedan, gro tih stabala je bio zdrav, istina krošnje su loše ali to se moglo riješti kroz 2-3 godine, ovako otišlo sve u...
Jebiga, pare se peru i moraju se opravdati... |
|
|
|
|
 |
ramika Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Rade brzo, ako se netko i usprotivi, nema koristi- posao je obavljen...bespovratno...
Eto, otišli su i kesteni kod Merkatora..
Još sam im se ljetos divila...bili su prekrasni... |
|
 |
ramika Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nije to kao nekad, kad se najavilo rušenje Zrinjevca, išle peticije i karikature, pa se građani zavezali za stabla... i spriječili rušenje 90 stabala... i eto stabla su još su tamo... |
|
 |
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
to oni poticu akciju kupujmo hrvatsko... |
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ali primjenjuje se. Na nekim mjestima odmah zasade, a na nekima kasnije.
Mislim da pojedinom drveću ne treba 50 godina na izraste, dovoljeno je puno manje. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
cicomis Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
meni je i prije ovoga vukovarska izgedala odvratno sivo, uvijek je bilo prašine i smrada automobila.
živjela sam tamo i išla pješice do centra i mogu reći da me ljeti te breze nisu baš štitile od sunca. što ne znači da odobravam rušenje. iako, nije mi jasno zašto se u nekim djelovima grada na mjestu porušenog drveća sade opet breze kad je toliko osoba alergično na njih? i zašto se ne posadi neko brzorastuće drveće? postoji drveće koje raste i metar godišnje. zašto to nitko nije uzeo u obzir? a moglo se i drugačije. moglo se recimo nogostup na lijevoj strani prenamijeniti u biciklističku stazu, a desni ostaviti pješacima? onda bi pješacima bila tlaka hodati 20 metara dalje dok prijeđu cestu. ma uvijek nekome nešto smeta. jednima drveće, drugima beton, trećima božićna drvca...
i zašto pješaci hodaju po biciklističkim stazama, kad je 5 cm dalje pješačka? uz dravu, u onom parku kod školjke, kod pijaca (kod t-coma)? |
|
|
|
|
 |
|
Gle, ja sam alergična i na ostalo, a ne samo na brezu, ali meni ne smeta, volim drveće i zelenilo, a alergiju liječim tabletama.
I recimo, ispred OLT-a također pješaci hodaju biciklističom, bicikli voze pješačkom... izgleda prilično kaotično kad se obilaze svi na tim dvjema stazama. |
|
|
|
 |
cicomis Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
Gle, ja sam alergična i na ostalo, a ne samo na brezu, ali meni ne smeta, volim drveće i zelenilo, a alergiju liječim tabletama.
I recimo, ispred OLT-a također pješaci hodaju biciklističom, bicikli voze pješačkom... izgleda prilično kaotično kad se obilaze svi na tim dvjema stazama.
|
kod olta mi je jasno zašto pješaci hodaju biciklističkom kad pada kiša pa nitko normalan ne bi hodao ješačkom stazom dok mu po glavi cure slapovi s potrganog oltovog krova. samo čekam jednog dana da se komad odlomi i nekoga poklopi. |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
a moglo se i drugačije. moglo se recimo nogostup na lijevoj strani prenamijeniti u biciklističku stazu, a desni ostaviti pješacima? onda bi pješacima bila tlaka hodati 20 metara dalje dok prijeđu cestu. ma uvijek nekome nešto smeta.
|
jel onda kad stanari s lijeve strane idu npr izbacit smeće moraju sjest na bicikl? |
|
|
|
|
 |
|
A kad ne pada kiša??? Staza je dovoljno široka da ne moraš hodati uza zid. |
|
|
|