kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Mislim, svi smo tu nešto hrabri i puni destruktivne energije.... a kako bi se ponijeli u konkretnom slučaju? Tko bi imao muda poslati na traumatologiju nekog takvog morona i onda imati sranja sa zakonom? Tko bi bi dovoljno hrabar polomiti rebra i opizditi nogom u jaja nekog pedofila obučenog u ljubičastu haljinu?
|
jel to to pitanje?
|
Rekao bih da jest obzirom da završava upitnikom.
ne bavim se fizickim kaznjavanjem ako netko prije toga ne "fizickira" mene..
kada me frajer vani bez mog dopustenja copi za dupe dobije samarcinu.
slicno bi dobio i ovaj tip da me napadne sad, kad sam u naponu snage!
|
Hmm, čuo sam da je taj sport moderan u zadnje vrijeme.... tako je to kad si ikompleksiran i nemaš muda prići curi pa ono...
Koliko ti uopće imaš godina da smatraš da si u naponu snage?
zadnji put kad mi je pokazao malog imala sam 16 i cigaretu u ruci i jos uvijek mi je zao sto mu je nisam ugasila na kurcu. bio je nizi od mene, sredila bih ga bez problema. no ja sam mu rekla da sam vidjela i vecih i mislim da ga je to vise pogodilo (uzeci u obzir njegovu psihu i pretpostavku da voli kaznjavanje cim mase kurcem pred svakim).
|
16 godina i cigareta? Krasno. Vrlo mudro.
Evo, pokušavam shvatiti što ljude tjera da rade takve stvari, ali nikako ne mogu ništa smisliti, ma koliko se trudio. Tješim se da ni moderna medicina nije puno dalje odmakla.
Jednom sam, kad sam išao s posla kroz park kraj Doma zdravlja, vidio sa nekih 20ak metara lika kako je izvadio pimpek i kako drka na cure u prolazu... ubij me, ali što ti se moralo događati u životu da ti padne na pamet otići u park, zavući se u grmlje i ponižavati se na takav način?
Mislim, ono... ima li svrhe da takvom zavališ kamenčinu među rogove ili ga pošalješ u zatvor s velikim postotkom dominantne gej populacije?