Autor |
Poruka |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
Fahrenheit igra , ne film. odlična ma i bolja. prešo sam je za dva dana ali sam visio na kompu ta dva dana. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
dr. zoidberg je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Fahrenheit igra , ne film. odlična ma i bolja. prešo sam je za dva dana ali sam visio na kompu ta dva dana.
|
šta je to? rpg, fps, strategija? |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
Fahrenheit je avantura s premjesima arkade, al sve je dobro napravljeno, igra je iz 2005. Prošvrljaj malo po recenzijama sigurno ih ima. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
|
kvragu kako se naježim svaki put kad čujem od luisa armstronga stvar u onoj jebenoj reklami koja je ujedno i uvod u fallout 2 jebemti zašto je fallout 3 tako loš evo prošlo je više od pola godine ja još nisam prešo to. neda mi se |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kvragu kako se naježim svaki put kad čujem od luisa armstronga stvar u onoj jebenoj reklami
|
u potpunosti te razumijem.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T9ib_HfrpPA[/youtube] |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kvragu kako se naježim svaki put kad čujem od luisa armstronga stvar u onoj jebenoj reklami
|
u potpunosti te razumijem.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T9ib_HfrpPA[/youtube]
|
kru te mazo kako se meni igra ta igrica pa to nema nigdje pa to je najbolja igrica na svijtu i niti jedna igrica joj nikada neće biti do nokta na nožnom palcu.
fallout 2 je najbolja igrica svih vremena |
|
|
|
|
|
Svebor
|
znam, znam...
u međuvremenu možemo samo lapiti uz nedorađene kopije koje teže biti/postati pandanom... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
give fallout 3 a chance...
normalno da vam je nakon fallouta 2 sve iz serijala sranje jer stvarno je najbolja igrica ikada ali fallout 3 je odlična igra šta god vi mislili i pričali o tome |
|
|
|
Monstrum
|
|
|
|
Monstrum
|
eo prešo igru. zaključak. sranje. |
|
|
|
|
|
Svebor
|
ol komunist mast bi terminajted.
amerika mast bi liberajted. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Monstrum
|
|
|
|
Svebor
|
omg, omg!!
a boy and his dog
možda sam upravo otkrio toplu vodu, ali svim ljubiteljima Fallout žanra, a koji nisu pogledali film preporučam da to učine:
http://www.imdb.com/title/tt0072730/ |
|
|
|
|
|
|