Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
Sanja je napisao/la: ›
Ja volim jednu budaletinu s hrpetinom mana. Ovakva kakva jesam, savršena i bez mana, predstavljam egzemplar da nikako nismo jedno za drugo!!!
Iznimka potvrđuje pravilo?
|
apsolutno. ja imam predsjednika svih budala i ne bih ga mijenjala ni za šta!!!
Svako ima svoju budalu. Volis tu budalu zato sto je tvoja...
|
|
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
greška u koracima. stavila sam fatcatu u usta ono što nije iz njih izašlo, sorry. to sam ja napisala. dakle:
fatcat je napisao/la: ›
Sanja je napisao/la: ›
Ja volim jednu budaletinu s hrpetinom mana. Ovakva kakva jesam, savršena i bez mana, predstavljam egzemplar da nikako nismo jedno za drugo!!!
Iznimka potvrđuje pravilo?
|
Svako ima svoju budalu. Volis tu budalu zato sto je tvoja...
|
apsolutno. ja imam predsjednika svih budala i ne bih ga mijenjala ni za šta! |
|
|
|
|
|
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
Što mislite o tome što je bolje biti u današnje vrijeme kad su dečki a i neke cure takvi kakvi jesu-cura(dečko) Razz ili ljubavnica (ljubavnik) Twisted Evil ?
Ja bih se uvijek opredjelila za curu!Ali isto tako mislim da čim do prevare dođe veza ne štima jer ako je veza prava dečku će njegova cura biti i najbolja ljubavnica!
Prevara je razvučen pojam...istini za volju sex je nekako bolji dok je neformalan i slobodan...ali u vezi se tek može dostići ona razina kada sex postaje fenomenalan i kada se ruše svi tabui...a meni tvoja ikona diže razinu hormona i ja bih volio s tobom onako bez veze koji put...uhhh, javi se pa odemo negdje na fuk!! |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bob Rock je napisao/la: ›
Razlika između cure i ljubavnice je ta što za ljubavnicu treba imati puno novaca.
|
i ljubavnicu boli briga, bitno da ona uživa i od nje ne očekuj doručak u krevet |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
apsolutno. ja imam predsjednika svih budala i ne bih ga mijenjala ni za šta!
|
I moja je takva. Ajde da ih upoznamo, mozda su rodbina...
Catharine je napisao/la: ›
i ljubavnicu boli briga, bitno da ona uživa i od nje ne očekuj doručak u krevet
|
Osobno iskustvo? Moja je i cura i ljubavnica, pa vecinom mi je i dorucak (volim slatko)... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Slažem se s Jugovcem, onaj prvi dio, naime... da u vezi nestaju svi tabui (ako je veza prava i ako je osoba takva da je uz nju moguće biti opušten i "svoj"). |
|
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bijah i jedno i drugo, bolje je ovo drugo.
daklem biti nekom žena, a ne ljubavnica |
|
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Ma dobro je i jedno i drugo, bitno je samo znat sto ti zelis....meni je recimo puno bolje biti "ljubavbnica" recimo to tako iliti ne u vezi.....
al to ne znaci da je to univerzalno pravilo, to je cist stvar ukusa i osobnih preferencija... |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Jugovac
|
Malamaca je napisao/la: ›
Ma dobro je i jedno i drugo, bitno je samo znat sto ti zelis....meni je recimo puno bolje biti "ljubavbnica" recimo to tako iliti ne u vezi.....
al to ne znaci da je to univerzalno pravilo, to je cist stvar ukusa i osobnih preferencija...
|
Dušo srce...ti si ispunjenje svih mojih želja...ti si melem na moje rane...ti si sunce moga neba.....a sad SKIDAJ GAĆE!!!...pošalji mi broj moba na PP dolazim dok kažeš otorinolaringologija |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
Jugovac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
al to ne znaci da je to univerzalno pravilo, to je cist stvar ukusa i osobnih preferencija...
|
Dušo srce...ti si ispunjenje svih mojih želja...ti si melem na moje rane...ti si sunce moga neba.....a sad SKIDAJ GAĆE!!!...pošalji mi broj moba na PP dolazim dok kažeš otorinolaringologija
|
moze tak ? |
|
|
|
|
|
Jugovac
|
|
Dušo srce...ti si ispunjenje svih mojih želja...ti si melem na moje rane...ti si sunce moga neba.....a sad SKIDAJ GAĆE!!!...pošalji mi broj moba na PP dolazim dok kažeš otorinolaringologija
|
moze tak ?
|
....ja sam se nadao da ćeš me pojesti za večeru uz bocu Chiantea... |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
|
|
moze tak ?
|
....ja sam se nadao da ćeš me pojesti za večeru uz bocu Chiantea...
|
|
|
|
|
|
|
husky
Ukupno postova: 26 Lokacija: Zg-Os Spol: Muško
|
Donekle shvacam ljude koji uz partnera imaju ljubavnika/cu. Ali ne shvacam ko su ti ljudi, koji ulaze u ljubavnicku vezu sa ozenjenima/udatima???? Sto oni traze u tome???? Katastrofa. Pa ne bi nikad bio sa zenom koja ima decka, kamoli muza. |
|
_________________ Proud To be Croat
Kombi prijevoz OS-ZG i ZG-OS 098 175 88 59 |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
husky je napisao/la: ›
Donekle shvacam ljude koji uz partnera imaju ljubavnika/cu. Ali ne shvacam ko su ti ljudi, koji ulaze u ljubavnicku vezu sa ozenjenima/udatima????
|
Možda su to oni isti koji uz partnera imaju ljubavnika/cu. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
husky je napisao/la: ›
Donekle shvacam ljude koji uz partnera imaju ljubavnika/cu. Ali ne shvacam ko su ti ljudi, koji ulaze u ljubavnicku vezu sa ozenjenima/udatima???? Sto oni traze u tome???? Katastrofa. Pa ne bi nikad bio sa zenom koja ima decka, kamoli muza.
|
Da, shvatili smo - ti ćeš prvi baciti kamen. Ti si dobri samarićanin, kršćanin bez grijeha, moralan i načitan. Vjerojatno si i član HDZ-a?
Ljubimruke. |
|
|
|
|
|
|
|