Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
lega imaš kunu je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la: ›
inače simo031, samo se ti šali....da..da...dok meni ne pukne film
|
Od srca ti preporučam samo virtualni meč, jer sam super teška kategorija, a nisam baš ni u pretjerano lošoj formi.
|
prihvaćam bačenu rukavicu
|
e nema tuče dok sam ja tu...
iš.. svatko u svoj čošak...
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Može se zaključiti. No malo je onih koji su seksi svima. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
borisk1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
silence je napisao/la ( Pogledaj post): ›
može, najbolji primjer je Anonymous
|
Ajd' malo to razjasni, ako si tako vidovit(a).
|
...ma da - nije moguće, jednostavno nije moguće da ima još ljudi koji ne znaju za ovo ????????? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
anakonda je napisao/la: ›
|
|
...ma da - nije moguće, jednostavno nije moguće da ima još ljudi koji ne znaju za ovo ?????????
|
hehe... i ja sam se svojevremeno upecala na to |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
..ajme, toliko puta prežvakano da je više @Zlusch (koji je imao najveći fetiš na ovo) odustao od brojenja |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pusti ljude nek se prže, tek kad otkriju seks skandal ... To će biti skandal! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
|
|
...ma da - nije moguće, jednostavno nije moguće da ima još ljudi koji ne znaju za ovo ?????????
|
hehe... i ja sam se svojevremeno upecala na to
|
..ajme, toliko puta prežvakano da je više @Zlusch (koji je imao najveći fetiš na ovo) odustao od brojenja
|
1step2far je napisao/la: ›
Pusti ljude nek se prže, tek kad otkriju seks skandal ... To će biti skandal!
|
1step2far je napisao/la: ›
Pusti ljude nek se prže, tek kad otkriju seks skandal ... To će biti skandal!
|
ako aludirate na mene, nisam se upecao na ovo ..svakako da znam i za foru sa sex skandalom..
|
|
_________________ ...jebala ga općina... |
|
|
|
|
ali.....(uvijek neko fucking ali)....i dalje tvrdim da sam bio, jesam i biti ću ..hot...hot..hot.... |
|
|
|
|
anakonda
|
lega imaš kunu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali.....(uvijek neko fucking ali)....i dalje tvrdim da sam bio, jesam i biti ću ..hot...hot..hot....
|
...što ne mora značiti da su ti postovi kvalitetni .....(shalim se, malo zlobe nije na odmet) |
|
|
|
|
|
ali.....(uvijek neko fucking ali)....i dalje tvrdim da sam bio, jesam i biti ću ..hot...hot..hot....
|
...što ne mora značiti da su ti postovi kvalitetni .....(shalim se, malo zlobe nije na odmet)
|
he, he..ma samo daj..ne zamjeram.. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
...što ne mora značiti da su ti postovi kvalitetni .....(shalim se, malo zlobe nije na odmet)
|
Nisi ti zlobna nego realna i jako dobro upoznata s mnogim stvarima, pa ti neki ovdje zavide i bacaju klipove pod nogice. |
|
|
|
|
|
|
|
Nisi ti zlobna nego realna i jako dobro upoznata s mnogim stvarima, pa ti neki ovdje zavide i bacaju klipove pod nogice.
|
tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen....anal - ogno, tko je bez tinte u peru neka nađe novu gusku!.. |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
|
Nisi ti zlobna nego realna i jako dobro upoznata s mnogim stvarima, pa ti neki ovdje zavide i bacaju klipove pod nogice.
|
tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen....anal - ogno, tko je bez tinte u peru neka nađe novu gusku!..
|
hehe |
|
|
|
|
anakonda
|
...ah, opet o meni - de, dosta više hvaljenja, postati će mi neugodno (kao)....no, da se vratimo na temu: uopće ne mogu iz postova zaključiti da li je netko seksi ili ne, wtf....po čemu?????....jedino što mogu zaključiti jest da li netko živi u ormaru ili ne, to mi je dovoljno..... |
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vrijeme je takvo da sex prodaje sve. Lijepa djevojka će lakše dobiti posao, drugačije će se odnositi prema njoj nego prema manje lijepoj curi, ljepotom će lakše ostvarivati životne ciljeve itd.
Ljepota ugl. nije subjektvina stvar osim u nekim graničnim slučajevima.
Zbog svega toga lijepe djevojke ne moraju puno raditi na sebi da bi do željenog cilja došle, dok manje lijepe djevojke moraju.
Često su nelijepe djevojke puno kvalitetnije osobe razvijenijeg karaktera, pametnije i, dakako, pismenije. Samim time se češće izražavaju po forumima i chatovima gdje takve kvalitete lakše dolaze do izražaja, a neke druge stvari ostaju skrivene. |
|
|
|
|
|
|
|