Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
G O L A ČINJENICA !  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Hehe, kad bi bilo više normalnih ljudi i njihovih postova, ostala bih bez kikirkikija.
Istina... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Nemoj ići toliko daleko i tvrditi da sam ja normalan, jer onda je stanje nacije blago rečeno zabrinjavajuće !
Svako dobro ! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
i kak je bilo ?
koliko je bilo seljaka na jednom mjestu ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Stella1989
|
Trebamo pričekati slike pa ćemo vidjeti.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
mislav_os Ukupno postova: 28 Spol:  Nebitno
|
Ne mogu vjerovati...kak je mene sramota jbt,sramota me biti u ovom gradu zbog ovakvih stvari. Al' svaka cast Borbašu,pametan covjek je nasao nacin kako ce ljude privuci i kako ce budale shebati(pevaljke,da im 100kn za tu jednu vecer,ajd Miletu i ovima 150kn) i svi sretni i zadovoljni...OMG!
Mislim,nemam rijeci stvarno na ovakve dogadjaje. Pa to nema ni u Srbiji kontam si... |
|
|
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
stella, znaš da te volim, al moram te informirat da oni koju nastupaju ne naplaćuju izvođenje samo jedne pjesme, to rade jer su po glasovima ljudi preko nekih radio i tv postaja nominirani za hit godine, pjevača godine i sl, i u biti dođu po priznanje/nagradu, a zatim otpjevaju (doduše na plejbek) pjesmu koja je nominirana.
oni u biti dolaze radi te nagrade i samopromocije.
I još nešto: što se tiče honorara zarađuju puuuuno više od našin estradnjaka, na potencije više. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Stella1989
|
@always ready, i ja tebe volim, ali ne na gay way
Zapitala sam se to jer na svakoj folk paradi bude 40-50 imena, pa gledam zar su tako jeftini...ne dobije valjda tih svih 50 što poznatih, što onih manje poznatih pevaljki, nagradu? Jel ju dobila i Simooona?
Nego, kako je bilo na koncertu, kontam da je bilo puno ljudi? |
|
|
|
 |
-nella-
|
Za jedan koncert Ceca Ražnatović zaradi i do 100 000 eura |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
kad će ta galerija?
jel' se fotograf opet satrao pa nije ništa slikao?
|
Možda je zeki završio negdje i private room-u sa Simonom, sad kad je slobodna...  pa onda ništa od galerije...  |
|
|
|
 |
-nella-
|
pa bila je dvorana pounjena nekih 90 %
i nije bilo smone, krivo sam čula, nije ona ni za što nominirana, pliiiizz
i da, dobiju nagrade
a meni je bilo zanimljivo jedno 5 izvođača, ostalo dosadno . .. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Za jedan koncert Ceca Ražnatović zaradi i do 100 000 eura
|
Kod nas ili u Srbiji? Btw, jel bila i ona tamo ili? Ona je ipak jaako poznata i jako puno godina na sceni...a ove Rade Čokolade, to sve nešt novo... Sjećaš se da je Lajba tak njih nazivala?  |
|
|
|
 |
-nella-
|
Da, sjećam se . .
Nije bila, ne uspije on okupit baš sve poznate, od poznatih, baš poznatih je bilo njih 7-8, a pola ih nisam nikad ni vidjela ni čula |
|
|
|
|
 |
-nella-
|
A Ceca svuda u svijetu ima takve honorare, i mnogi drugi još . . .tako da malo ljudi koji ovdje prosveduju protiv narodnjaka ustvari nisu baš informirani |
|
|
|
|
 |
 |
|