Citat: ›
ove godine malo pretjerali sa standovima,.. bit ce to dogodine opet malkoc "unazad" vraceno.
|
jedan ili dva, ali dobra štanda su sasvim dovoljna.
gastro ponuda nikad nije na odmet. ponavljam, dobra.
(dobro se može i naplatiti, da odmah ušutkamo one koji klepeću o tome kako se ovdje samo traži "džabe kruha i igara").
kvaliteta prije nego kvantiteta..
Citat: ›
voditelja programa nam ogroman broj ljudi "nudi" i savjetuje da nabavimo ali se mi za sad jos uvjek ne damo u tom smjeru odvuc.
|
ne treba tamo uopće biti nikakav galamdžija (bolje nikakvo, nego nekvalitetno, i opet).
ali ako već najavljujete dodatne sadržaje (a najavljujete), nekakav (makar okvirni) raspored treba postojati.
možda ljudi žele baš nešto/nekoga vidjeti s tog vašeg popisa, a ovako ni v rit ni mimo, pojma nemaju kad trebaju doći.
na popisu ove godine (bar ovom kojeg smo mi imali) bila je masa dodatnog sadržaja. ali to je na jednom mjestu stavljeno ono što se održavalo u 2 dana, po čitav dan. vi velite, tijekom cijelog dana se događa nešto. to je ok (dapače, zvuči super).
ali ispadne da bi ljudi mogli doći u jedan popodne baš eto još zbog nečega s tog vašeg popisa (uz skulpture - jer vjerujem da svi prvenstveno idu zbog slame) i na kraju se čitav dan roštiljati na suncu (pa još i bez slamnatih šešira, ehej! :p) da bi dočekali i "to nešto dodatno".. a to je neozbiljno za jedan festival - koji se ne samo TEK, nego i VEĆ petu godinu za redom održava..
plus, ruku na srce, TOLIKO (kvalitetnog) sadržaja - ni dodatnog, ni onog "slamnatog" - NEMA, da bi itko čitav dan proveo na toj njivi ne bi li dočekao to što ste najavili, a što bi on, eto, baš volio vidjeti.
što se mene tiče - galerija vs. festival:
u principu mi je svejedno.. glasam za ono što možete
bolje predstaviti, da ni u jednom segmentu (ili bar da to bude svedeno na minimum) ne izgleda "ofrlje".
a tog "ofrlje" je ove godine bilo na pretek. i puno toga je zvučalo puno bolje na papiru..
ne znam kako teče organizacija oko festivala, ali mi smo dobili dojam da je sve išlo nekako u pet do dvanaest.. a čitava godina na raspolaganju. hm
pozdrav!
(dobronamjerno sve. molim osječanina da bude malo manje neurozan, ako vidi kako i opet spominjemo išta u vezi gastro ponude. hvala.)