Autor |
Poruka |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
Nešto tako odprilike,a onda počne redesign cijele stranice sa puno sisa i guzica |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Trebao bi se registrirati Dan sisa i guzica. Neki ljetni, vruci dan. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Sve za vas...a da se i za ženske organizira nešto?
Npr. Dan "dokoljenaša" i pločica? Može isto neki vrući, ljetni dan... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Leteci mungos
|
Zenama bi trebalo organizirati Dan ciste savjesti, gdje bi zene napokon stvari radile sukladno svojim zeljama, neozivno o savjesti i ostalim pizdarijama kojima se zamara jedan prosjecni zenski mozak. ;-) |
|
|
|
|
Gemi
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zenama bi trebalo organizirati Dan ciste savjesti, gdje bi zene napokon stvari radile sukladno svojim zeljama, neozivno o savjesti i ostalim pizdarijama kojima se zamara jedan prosjecni zenski mozak. ;-)
|
OOOOOOOO ne brini, taj dan bi i vama odgovarao, kao i Dan lojalnosti, iskrenosti i poštenja. |
|
|
|
|
desperadosx
|
Što bi sve žene radile kada bi znale da ih drugi neće poslije olajavati..
A druge i drugi laju zato što su često zavidni..
Ne mislim na nikakve perfidne perverzije,već- na drugačiji pristup prema suprotnome spolu.. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Istina. One vole isto sto i mi. Zapravo, prema Freudu, one to vole jos i vise. Penis envy. ;-)
Samo se prave fine... |
|
|
|
|
Sasha
|
Fuj te bilo! Penis envy ne postoji. Freud je u 50 posto svoga rada pokazivao kako je umišljen muškarac kad se nadroksa kokainom. Ono što uistinu postoji, a to tvrdim samo da me se ne bi prozvalo neiskrenom i umišljenom kravom (frigidnom, mislim da bješe išlo!), jest određena vrst fascinacije, slično kao i s vama i sisama i guzicama. Nothing to be ashamed of, dakle! Ono zbog čega se žene osjećaju dužne sramiti zbog svojih seksualnih prohtjeva, jest rezultat vjekovne nametnute krivnje (od strane muškaraca, da ne bude zabune!) koja i sad ima korijene: preljubnica je kurva, a preljubnik frajer.
Dan iskrenosti i poštenja? To su ti unisex kategorije- ovise o osobi, a ne o spolu... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Hehe, znao sam da je dovoljno spomenuti Freuda i da se ce se odmah copor kocopernih nabrijanih dikobrazica uzbuditi i poceti ispucavati svoje bodlje, hehe. ;-)
Inace, slazem se s ovim sto si napisala, ali uz jednu zamjerku, odnosno dopunu. Ne bih rekao da su "muskarci" sui generis krivi za tradiciju takvog shvacanja, vec bih prije rekao da je tu kumovala religija. E, sad, buduci da su nju uglavnom pisali muskarci (eno, prica se kako su i jadnu Magdalenu frknuli iz fotelje) nije za cuditi da su nametnuti upravo takvi stavovi, odnosno - djelomicno si u pravu kada kazes da su muskarci zenama usadili krivnju. No, ne bi to tako bilo da one nisu servilno prihvatile taj implantat.
Zamjerka 2: Moram priznati da sam se uvijek cudio tim pricama kako su frajeri-jebaci percipirani kao pozeljni. Doduse, susreo sam u zivotu i takve slucajeve zenske percepcije pozeljnog muskarca, ali njihova kolicina je u tragovima.
Sto se tice fascinacije S&G, ja sam jos kao mali primjetio da nesto sa mnom nije u redu jer su svi pricali o sisama i guzicama, a ja sam mastao o vagini ;-). Skontam zenske atribute, ali oni mi nisu primarni pa ih ne skontam na prvu loptu. Draze mi je uzivati u njenim ocima, gestama, elokvenciji... samo shto...
@Sasha, daj se registriraj. Ovako ti kikiriki prolazi kroz prste. Pisi zbog kikirikija ;-) |
|
|
|
|
Sasha
|
Kikiriki? Zbunj...
Kod zamjerke jedan si si sam skočio u usta, zamjerka dva- sori, al samo frajeri jebači (oliti ševci) imaju spomenuti organ? Znam pritom na što misliš- ženama je važnija ljubav nego sex i vještina u krevetu (znaš li ti da gotovo 70 posto žena ne doživljava i nije doživjelo orgazam, što je tužna činjenica... Zbog toga priče o muškim... "organima" samo u tragovima- žene sex ne zanima toliko jer nisu naučile uživati u njemu...) Ja sam, pretpostavljam... imala sreće...
BTW- molim da se ovo ne smatra feminističkim naklapanjem jer nema ništa što mrzim više od ekstremnog feminizma... |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Ovaj thread bio je - kad vam je DOSTA sexa? ;-) ...kad odjednom svelo se to na neki kvazifilozofski celofan u kome je umotan vrišteći ego i nekakve (ne)ispunjene potrebe...khm..
btw. Ako mogu dopuniti, ostavimo Freuda (dok ga svi ne pročitamo cijelog a ne samo fragmentarno), pravi "envy" primjećujemo u reali sve češće u vlastitoj spolnoj kategoriji ali na tuđe dečke ili tuđe curke...a medjusobno - vrlo, vrlo rijetko...
@sasha, definiraj ševca ;-) |
|
|
|
|
desperadosx
|
TI si imala sreće...I ti tu nama prodaješ neke spike..Nemoj zvati frajere umišljenima i zauzimati stav da su žene ugrožena vrsta,da se prozivaju kurvama, a muškarci frajerima,kad opet,sa druge strane javno priznaješ da ti je bio dobar fuk.. |
|
|
|
|
|
desperadosx
|
U istoj mjeri u kojoj (u velikom broju slučajeva) ljepši spol želi ispasti djevice sa aureolama oko glave, muški spol želi bolje ispasti okorjelim jebačima,nego li drkadžijama..Ženski spol u velikom broju slučajeva šuti o tome da se pojebao sa nekim (UPRAVO ZBOG STAVA ŠTO BI IH SE NAZVALO KURVAMA UKOLIKO NE BI TO UČINILE U LEGITIMNOJ VEZI),pa ih ja, stoga niti ne krivim što šute o tome,kad to učine, ali ih krivim za to što ističu svoje poštenje i sa visoka gledaju na muške pojedince koji su imali 2,3 X više seksualnih iskustava od prosjeka |
|
|
|
|
|
desperadosx
|
P.S. ponavljam da se ne radi o nikakvim insinuacijama nego o općem razmatranju pojava u društvu.. |
|
|
|
|
|
|
|