Autor |
Poruka |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
u tufni je fajn, al mi je neki mali tako zalijepio cigaru na nadlanicu u subotu da sam ga skoro ufatila za vrat |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ugh, nadam se da to nisam bio ja... ;-)
Da, u subotu je bilo jako dobro... zato je u nedjelju bilo kurton, kad se slila sva sila upicanjenih Hrvata i katolika s polnocke... dosli u Tufnu i onako stoje, gledaju i dok probavljaju hostiju jos promisljaju o svojim grijesima...
Bas htjedoh napisati kako mi je u Tufni dobro... ponekad stvarno zna biti atmosfera kao u Bunkeru... cak su i ljudi vecinom isti, samo 10 godian matoriji... ;-)
Jos da Shele nauci ne skakati sa zanra na zanr... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
hehe.. zato sam ja u nedjeju pomaknula pola stolova i stolica, ne bi li si ogradila malo prostora za ples u ćošku i nakon toga je bilo odlično!! |
|
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ispravka .... i ja sam bila u nedjelju, a ne u subotu |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ispravka .... i ja sam bila u nedjelju, a ne u subotu
|
ja nisam bio, ni u nedjelju ni u subotu. i nije mi nitko opekao nadlakticu... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Nova Godina u Tufni je bila za pet!!! ekipa, mjuza, cuga, klopa... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ja sam se sashio ko haljinica i nikog se tamo ne sjecam Znam samo da sam djuskao ko Djontra... :Đ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
klopa je bila preklasična ono švedski stol s narescima. al je zato atmosfera bila super. sigurno bolje nego u bastionu gdje si morao 2 sata čeakt na cugu. a ovdje je bilo cuge cijelu noć i nisi morao čekat dugo. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Leteci mungos
|
Uf...
Cini se da Tufna lagano tone... oko 2 vec pocinju s pustanjem kojekakvih Severina (ocito misle da je jako zabavno cijelu vecer se kreveljiti na takve gluposti), cvatnji lipa i slicnih pizdarija...
Nekako mi se vise svidjao koncept stare disco mjuze + stari yurock... ne znam kome vlasnik/DJ podilazi, ali ako ovako nstavi kontam da ce ostati bez dobrog dijela klijentele... |
|
|
|
|
Marcipancic
Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kada se sjetim kako je "Posh" izgledao kada se otvorio i kako interijer sada izgleda...pa, muka mi je..loše, loše...ništa tu nema veze s ničim...sve nekako na silu... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bio si sinoć? jesi me to ti gurao laktom?!!
meni je bilo dobro, jedino gužva neizdrživa, tamo svaki put poželim ubiti nekoga...
čak su i čorbu puštali, nisam ih čula pola stoljeća.. |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jedno od boljih mjesta za izlazak je postao Sevdak u Bilju. Velik prostor, ima mjesta, može se plesati, a i ćevapi su dobri |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Ne znam, nije mi stao lakat u tufnu, tako da sam usao bez ruku. Uglavnom, bio sam unutra sve skupa 3 minute. Dosao oko pola 3, bio do pola tri i tri minute... ;-) Tada je vec bila uzasno losa glazba, guzva je bila nesnosna, bolje da nismo ni izlazili nakon kvalitetnog kucnog druzenja...
Citat:
čak su i čorbu puštali, nisam ih čula pola stoljeća..
|
Corbu pustaju vec neko vrijeme, ali malo u previse poceli forsirati Severinu, Plavi orkestar i ostale melankolicne izbljuvke... |
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
kakve su im to nebuleoze s nepuštanjem ljudi u patikama! serem se na takvu birtiju...
zapravo, još gore, puštaju u kožnim patikama, ali ne i u platnenim... mislim wtf! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
|
|