Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Promenjen život

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Janis

Ukupno postova: 417
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.03.2007. 22:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ukupno postova: 1030
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.03.2007. 22:35 
Naslov:  

anakonda je napisao/la: ›
...evo, ovako ćemo: odlučih već jednom napustiti ovaj forum, pa me natjeralo vratit...nije bitno tko, uglavnom previše je tada PM došlo koje su me ponukale na povratak...
...obzirom da trujem svaku temu, dajem svoje zlobne komentare na sve i svašta, često odlazim oftopik (kao i ovaj put) - prekidam...and I mean it this time...
...hvala lijepo - doviđenja...

kad zagusti, najlakše je pobjec....

daniel-202

Ukupno postova: 1030
Post Postano: 27.03.2007. 22:37 
Naslov:  

Janis je napisao/la: ›
Ok, a šta nikom nije palo napamet da je taj tekst samo provokacija... mislim, napisan ekavicom i (patetičnim) tonom kao stvorenim za otvaranje rata među forumašima.

ma nije samo stvar u tom tekstu, nego o određenim ljudima na ovom forumu....

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 27.03.2007. 22:43 
Naslov:  

daniel-202 je napisao/la: ›
ma nije samo stvar u tom tekstu, nego o određenim ljudima na ovom forumu....

....a koji si ti kurac ovdje da sudiš tko je kakav ovdje na forumu.....kao što je dobro poznato svaki forum ima admine koji vode brigu o njegovom radu......a ne da pojedinci prozivaju određene ljude......za mene osobno ti si kreten.....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wendy

Ukupno postova: 1104
Post Postano: 27.03.2007. 22:52 
Naslov:  

mali_ivica je napisao/la (Pogledaj post): › OVO VI GOVORITE
Ali da to sam ja, najpametniji uvijek u pravu, onaj što se skriva iza sličice i nadimka, onaj što ga isto čini takvim kakvim jeste!
Onaj što se kune da Boga nema, a kaže da je Bogom dan!
Sramoto hrvatska!

osijek031.com smile Da si malo elokventniji, bio bi dobar svećenik. Ovo se odnosi na patetičnu propovijed kojom si nam taaako dobro obrisao nos i, samo da napomenem, nije kompliment.

Ukupno postova: 417
Post Postano: 27.03.2007. 22:52 
Naslov:  

Eh Danijele, poanta je u raspravama... zašto stvari uzimaš k srcu?!

Ukupno postova: 4562
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 27.03.2007. 23:36 
Naslov:  

Poppy je napisao/la: ›
Da ti nije palo na pamet. Vrađaj se nazad, nećeš mi zbog nekog picana otić. Odemo mi koji radimo offtopic i mogu lijepo ključ u bravu. Briši odma taj post!

ja sa 19 godina sam pican, a neko ko je stariji od mene za samo 2-3 ili 4 godine je kao nešto MNOGO ozbiljniji.....

stvar je u tome što neko ko ima npr: 23 godine može meni koji imam 19 reci da sam još dijete, ali to su samo 4 godine razlike...te 4 godine se ni ne "osjete" u 60-im..... ali vjerojatno mislite na ono da ako ste stariji da ste više u pravi i pametniji od onih koji su mlađi..

ja možda jesam tu jedan od mlađih clanova, ali neke stvari u životu možda znam bolje od vas...

tako je susjed.godinu dana sam starija i ne volim kad me ljudi smatraju balavicom,svatko ima svoj način razmišljanja i mene boli ona stvar koju nemam ,(kad se moram tako izražavati)..ima nas svakakvih ovdje..svatko svoje razmišljanje nabaci i naravno da može izbiti svađa zbog bilo koje teme....ne može meni osoba poput primjerice tebe nabacivati na nos jedno,anakonda recimo drugo a mont recimo treća(vas uzimam za primjer zbog godina)...naravno da se nećemo složiti u svim temama ali u nekima možemo i moramo...trenutno sam ljuta dok ovo pišem,ne zbog ovoga samo već i zbog drugih sitnica,sutra možda ne budem mislila tako ali ajde...Jadnog čovjeka ste napali bezveze...posvađali se međusobno i napravili mali rat ovdje...a on je samo tražio mali savjet...koliko sam ja govno pregrizla kad sam napisala onaj post za bivšega gdje su me neki odmah napali i ok dok su drugi davali savjete..i ok...nisam se nikome zamjerila zbog toga,niti ću se ikada ikome ovdje zamjeriti jer to nema smisla...a što daniel kaže,i ja sam među najmlađima ovdje na forumu ali se ne osjećam tako i mogu reći da sam u nekim stvarima pametnija,tj.na pametniji način razmišljam od nekih koji su 5,8 ili 13 godina stariji...ne znam ni sama kolik osam napisala ali znam da ću i ja biti popljuvana zbog ovoga što sam rekla...i šta...boli me briga.......iskreno ...jebe mi se!!!!!

Poppy

Ukupno postova: 2988
Post Postano: 28.03.2007. 0:04 
Naslov:  

Poppy je napisao/la: ›
Da ti nije palo na pamet. Vrađaj se nazad, nećeš mi zbog nekog picana otić. Odemo mi koji radimo offtopic i mogu lijepo ključ u bravu. Briši odma taj post!

ja sa 19 godina sam pican, a neko ko je stariji od mene za samo 2-3 ili 4 godine je kao nešto MNOGO ozbiljniji.....

stvar je u tome što neko ko ima npr: 23 godine može meni koji imam 19 reci da sam još dijete, ali to su samo 4 godine razlike...te 4 godine se ni ne "osjete" u 60-im..... ali vjerojatno mislite na ono da ako ste stariji da ste više u pravi i pametniji od onih koji su mlađi..

ja možda jesam tu jedan od mlađih clanova, ali neke stvari u životu možda znam bolje od vas...

Daj Danijel, u ovom mom postu si ti najmanje bitan... Šta ti ne kužiš da će Anakonda otić s foruma?! Ja to stvarno ne bi volila jer mi je među najdražim forumašicama, a mislim da nisam jedina.
Da imaš preko 30 rekla bi onaj matorac, da si gey, rekla bi ona tetkica, da slušaš narodnjake, rekla bi onaj primitivac... Samo da omalovažim tvoj komentar koji ju je otjerao, a ne zato što to mislim.
Inače nisam ni znala kolko imaš godina, nit me zanima kolko drugi imaju godina.

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.03.2007. 1:34 
Naslov:  

Ok, a šta nikom nije palo napamet da je taj tekst samo provokacija... mislim, napisan ekavicom i (patetičnim) tonom kao stvorenim za otvaranje rata među forumašima.

Kakogod, ja za kraj prilažem ovo:

[EDIT] Isprika forumašima koje je uvrijedio dečko sa downovim sindromom (makar to uopće nije bio point, al' ok), pa sam odlučio staviti ovu Very Happy

Zadnja promjena: bazooka_joe; 28.03.2007. 14:22; ukupno mijenjano 1 put.

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
swamp

Ukupno postova: 396
Post Postano: 28.03.2007. 3:48 
Naslov:  

legica_os je napisao/la: ›
iskreno ...jebe mi se!!!!!

vidi malu, što je pohotna Very Happy

Poppy

Ukupno postova: 2988
Post Postano: 28.03.2007. 8:21 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la: ›

Kakogod, ja za kraj prilažem ovo:

Smile))))))

Ova mi ide na pano, točno iznad monitora! Smile)))

Bilke

Ukupno postova: 634
Post Postano: 28.03.2007. 8:23 
Naslov:  

Ovo ošlo ukurac... Stvarno je svašta bilo u ovom topicu... Smile

Prvo se netko predstavlja kao netko što nije čisto da bi palio vatru, pa onda to svi shvate ozbiljno (a kako će drukčije), pa nastanu falmeovi, suze i rastanci. "Vjernik vrši tiraniju." Onda dođe Danijel, rekorder bo broju glupih komentara i prigovara drugima da imaju glupe komentare. Ajme... Smile

SmokeY

Ukupno postova: 371
Post Postano: 28.03.2007. 10:26 
Naslov:  

E a jel da je vic bio dobar??? Smile
(skrecem s teme)

Uglavnom nisam ocekivao ovakvu reakciju jer sam zgibao odmah nakon posta ali cu reci samo jedno... Forum je sloboda govora, misljenja, razlike i stajalista. Nema se sta onaj bogomdan pjeniti i vrijedjati ljude okolo. Sto se mene tice on moze uvrijediti samo moj nick i to je to.

Iskreno, cak i ne vjerujem da je to mislio jer vidim da je vec imao dosta postova pa da je malo i upoznat sa psihologijom odgovora na razlicite topice.

Ok! Ovaj sto je otvorio topic je rekao sta mu je na dusi i dobro. Nije postavljao suvisna pitanja i sam je izabrao podijeliti naciji. Sta sad? Da mu odam priznanje...

Za mlade forumase nemam nikakve primjedbe jer sa mladim ljudima dolaze mlade ideje... Kada udju u starije doba nece imati vremena razmisljati pa je ovo doba od (18-21) najbolje za pametne odgovore jer su u vecini slucajeva nepromisljeni, brzi ali tocni.

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 28.03.2007. 10:56 
Naslov:  

stvarno je zanimljivo što puno vjernika (ne svi, naravno) voli izvrijeđati neistomišljenike, unatoč svemu što ih vjera uči o praštanju, milosrđu, strpljenju, pokornosti, ljubavi...

LucijaX

Ukupno postova: 188
Zabranjen pristup
Post Postano: 28.03.2007. 11:20 
Naslov:  

Religija je u informacijskom dobu postala uska denominacija, pa zato njezina definicija većini koja je starog kova nužno uključuje negaciju nečije tuđe religije.

Onog dečka s trisomijom sklonite. Da išta znate o Dawnovu sindromu, znali biste da nisu retardirani.

Skoči u forum: