Autor |
Poruka |
jean87 Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
on da meni to napravi  ...cccsss...kada budem bio sudio jednu njegovu tekmu...  odmah sljedecu tekmu ide van....dadada...  zna on dobro sta sljedi kada napravi neko sranje...to mu nebi bilo prvi puta  |
|
|
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
opasni su ti hokejaši majke ti............mislim da neću doći gledati tu utakmicu,da ne bi batina još dobila....kad se počnu i izvan vode mlatiti tim palicama....ne hvala... |
|
|
 |
|
 ma kakvi...to samo malo bude krvavo u vodi...jos ako izgubimo  ....jojoj...  |
|
|
|
|
 |
legica_os

|
|
|
 |
|
 ma ja ti vodim kolonu u bjezaniji  ...moram barem u necemu biti glavni...  |
|
|
|
|
 |
legica_os

|
pa eto...ne možeš cijeli život provesti sjedeći na klupi i biti u drugoj postavi....jesi li razmišljao o ragbiju možda?ili bejzbolu?  kad te hokej baš ne ide... |
|
|
 |
|
 kada vec spominjes ragby...mi smo to vec i igrali...ali nam se vise svidio  hokej... |
|
|
|
|
 |
my_online_persona
Ukupno postova: 43 Lokacija: u dubinama Spol:  Muško
|
Za sve zainteresirane koje zanima kako taj sport izgleda neka si lijepo spreme kupaće i provedu popodne u Bizovcu ovu subotu (12.5.) i mogu pogledati Otvoreno prvenstvo Hrvatske na kojem će kao gosti doći ekipe iz Ljubljane, Beograda i Pečuha.
Inače sport je svjetski raširen... redovito se održavaju europska i svjetska prvenstva i na netu se može naći brdo informacija pa se slobodno informirajte AKO vas zanima. PH inače nije grub sport kako se mogao stvoriti dojam zbog prijašnjih postova... pokoja modrica je moguća ali tko god se bavi(o) bilo kojim kontaktnim sportom zna da je to normalno.
http://en.wikipedia.org/wiki/Underwater_hockey
http://www.uwhworlds2006.net/
http://www.underwater-society.org/uwhockey.html
Inaće ako ima zainteresiranih koje zanima PH a ne mogu ovu subotu doći neka mi se obrate kad god žele... |
Zadnja promjena: my_online_persona; 09.05.2007. 22:37; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Mijenjam tri narodnjaka za jednog rock`n`rollu! |
|
|
 |
britva_bozo
Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
imam neki osjecaj da se radi o malom, pokvarenom gadu... najprljavijem od svih... samo dodji, dodji da te cika K...... izbombardira |
|
|
|
|
 |
|
cupko...cupko...vidimo se u subotu |
|
|
|
|
 |
|
 Danas kao sto svi znate odrzava se turnir u PODVODNOM HOKEJU  Turnir pocinje u 11h, kao sto znate svi zainteresirani mogu doci da malo bodre nasu ekipu,  (drzite nam palceve  )... |
|
|
|
|
 |
legica_os

|
i kak je prošao turnir? |
|
|
 |
marianne
Ukupno postova: 26 Lokacija: where the streets have no name Spol:  Žensko
|
2. su bili  |
|
_________________ i definitivno moram otic u grad ispod mora s ribama... |
|
|
 |
Scorpio Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Rezultati:...Po 3. put Prvaci Hrvatske...JUPI:)
Ukupan plasman na medunarodnoj razini 2. Mjesto |
|
|
|
|
 |
marianne
Ukupno postova: 26 Lokacija: where the streets have no name Spol:  Žensko
|
eto cestitam  |
|
_________________ i definitivno moram otic u grad ispod mora s ribama... |