Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pozzz... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
juhu! anakonda!!! kak si kaj?!!! eee... ja sutra imam vozacki ispit! drz mi fige! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ne sumnjam u to, ali...kao prvo i osnovno, uzeli su digitalac... ...ipak se nalazim u jednoj od najcuvanijih i najvecih vojnih baza, pogotovo su osjetljivi na to, jer je tu HQ Airforce...kao drugo, bila sam dovoljno mudra pa sam ponijela i idiota na film, no medjutim...postoje odredjeni problemi oko razvijanja istih, jer nema u svakoj bazi Foto Szege pa da bude gotovo za dan...ono sto mogu napraviti je ispucati film-dva, poslati nekom postom na adresu, pa si razvijajte, djeco...
...imam dvije-tri slike spasene na USB, ali problem je sto jos nisam od firme dobila laptop, pa nemam kako prebaciti...
...inace, Netom se sluzim u jednom od dva Netpointa...i, zamislite - nemaju ulaz za USB, odnosno zabranjeno je, naravno...a Paki hoda od kompa do kompa i gleda u monitore...wtf... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
juhu! anakonda!!! kak si kaj?!!! eee... ja sutra imam vozacki ispit! drz mi fige!
|
...sva sreca pa sam dovoljno daleko... ...
...shalim se, go girl!!!!...kad dodjem na godisnji, vozamo se okolo... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
mont je napisao/la ( Pogledaj post): ›
svi se mi igramo vatrom ,a ona ipak ,postaje neka vrste "legende ",,,,,,ako i treba kad muski nemaju m,,,,a
|
...nisam sigurna jesam li ovo dobro shvatila, ali ako jesam: @Mont, nisam sigurna je li ovaj potez hrabrost ili ludilo...
...nisam bila svjesna dok nisam dosla ovdje kud zapravo idem...
...a sad ovdje, okruzena tri metra visokim betonskim zidovima, uzbunama u tri ujutro (ima jedna shema: ako Big voice preko zvucnika oglasava INCOMING, to znaci da imas 20 sec obuci pancirku i kacigu i zaleci na pod), prasinom i pijeskom u ogromnim kolicinama - nisam vise sigurna da sam hrabra, nego se sve vise uvjeram da sam luda...
...s druge strane, ja sam ipak placenik i kad se sjetim da mi svaki dan na racun sjeda dnevnica za koju rintam pola mjeseca u Hrvata, situacija se u glavi malo promijeni...a ne radim gotovo nista...
...ono na sto se ne mogu navici ponovno u zivotu je zamracenje...totalni mrak posvuda, samo poneka sjena u mraku koja se vraca s telefona ili interneta... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
možda bi članovi portala trebali poslati delegaciju da joj odnese koji kilogram kave, pa da nam ispričaju kako je.
ako se vrate....
|
...slazem se...delegaciji ce biti priredjen specijalni vatreni docek... ...jedino nema crvenih tepiha, ali umjesto toga, provozati cemo vas helikopterom... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
vidi ovo vatren doček |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
e, da si bar negdje gdje nije tako vrućeeeee
ali, svejedno, putovnica je uvijek u torbi, samo mi treba neka viza
p.s.
ako trebate Radara u bazi, evo ja ću biti |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
|
...viza treba jedino za prolaz kroz Dubai, oni su jedino opaki...zbog toga smo i zaglavili u Jamerici mjesec i nesto...
...a danas i nije bilo previse vruce, samo 43 C...a ocekuju slijedeci mjesec do 60 C...sto je vrlo dobro za skidanje kila...najgore od svega je sto je ujutro temperatura oko 30C, a meni zima!!!!...nisam mogla vjerovati kako se covjek brzo navikne na to... |
Zadnja promjena: anakonda; 10.06.2007. 22:28; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
ela
|
e, da si bar negdje gdje nije tako vrućeeeee
ali, svejedno, putovnica je uvijek u torbi, samo mi treba neka viza
p.s.
ako trebate Radara u bazi, evo ja ću biti
|
kakva lujka... |
|
|
|
|
DanicaV
|
da, koji kilogram bih mogla skinuti |
|
|
|
|
ela
|
da, koji kilogram bih mogla skinuti
|
zamisli mene tamo
pala bih u nesvjest pri izlasku iz helića |
|
|
|
|
anakonda
|
...ovdje je to vrlo jednostavno...malo sunca, puno vode i eto.... |
|
|
|
|
DanicaV
|
ajme, na šta ćeš ličiti kad se vratiš??????
ima li bar malo hladovine? |
|
|
|
|
anakonda
|
...ne brini, jedem puno junk-food, ipak su to Ameri u pitanju...tako da kompenziram...;-)...
...a hladovine ima jedino uz betonske zidove kraj kojih prolazis ako nekuda hodas...sto i nije nesto, jer toliko isijavaju toplinu, da mi je lakse staviti kapu na glavu pa posred sokaka.... |
|
|
|
|
|
|